Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ο νέος γγ Ενημέρωσης ήταν κάποτε… τσαμπουκάς του πληκτρολογίου για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σίμος που ανέλαβε καθήκοντα για λογαριασμό της κυβέρνησης κάποτε δήλωνε στην κάμερα του Protagon ότι απολαμβάνει να τσακώνεται ηλεκτρονικά

Η είδηση κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας: νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίζεται ο Χρήστος Σίμος, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Ποιος είναι όμως ο Χρήστος Σίμος που εμφανίστηκε ξαφνικά και ανέλαβε μία από τις πιο νευραλγικές θέσεις – αφού
αναμφίβολα οι γενικοί γραμματείς παίζουν κομβικό ρόλο στην εκπόνηση και κυρίως στην εκτέλεση του κυβερνητικού έργου; 
Ο Χρήστος Σίμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Τα προσόντα του όμως δεν τελειώνουν εδώ: ο κ. Σίμος, το 2012 έδινε τον δικό του αγώνα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Εναν αγώνα μέσα από τα πληκτρολόγια στα… άδυτα της Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, πριν από τις κρίσιμες εκλογές του 2012, η Λίνα Παπαδάκη και το Protagon.gr είχαν κάνει ένα ρεπορτάζ για τους «admins του ΣΥΡΙΖΑ». 
Τότε στην κάμερα είχαν εμφανιστεί αρκετοί νέοι που ουσιαστικά πρωταγωνιστούσαν στον διαδικτυακό αγώνα του κόμματος της Αριστεράς.

Φυσικά, ο ρόλος αυτών των ομάδων έκτοτε έχει θεωρηθεί από πολλούς «βρώμικος» -και έχει πάρει τον τίτλο «τρολ»- αφού έχει πρωταγωνιστήσει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, σε προσωπικές επιθέσεις και σε στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.

Σε αυτήν την ομάδα λοιπόν, στην οποία συμμετείχε και η σημερινή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νατάσα Γιάμαλη, συναντάμε και τον Χρήστο Σίμο που είχε συστηθεί στην κάμερα και είχε δηλώσει ότι αυτό που του αρέσει προσωπικά να κάνει είναι να… τσακώνεται ηλεκτρονικά. 
Ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο 02:30


Πηγή: Protagon.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »