Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν από επιδρομή του αμερικανικού συνασπισμού στη Ντέιρ Αλ-Ζο

Αεροπορική επιδρομή του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ στην επαρχία Ντέιρ Αλ-Ζορ της Συρίας προκάλεσε τον θάνατο έξι αμάχων, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση. Σημειώθηκαν και τραυματισμοί.

Τουλάχιστον έξι άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ στην πόλη Χατζίν της επαρχία Ντέιρ Αλ-Ζορ της Συρίας, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση.

Παράλληλα, η επίθεση προκάλεσε τον τραυματισμό ανθρώπων, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, δίχως όμως να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός των τραυματιών.

«Η αεροπορία του διεθνούς συνασπισμού πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές σε
κτίριο της Χατζίν, το οποίο τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιούσαν ως φυλακή και κρατούσαν εκεί αμάχους», ανέφερε η τηλεόραση Ikhbariya.

«Οι αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν έξι κατοίκους της πόλης, αρκετοί από τους κρατούμενους τραυματίστηκαν», μετέδωσε το ίδιο Μέσο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συριακά κρατικά ΜΜΕ κατηγορούν τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ ότι άμαχοι χάνουν τη ζωή τους από εναέριες επιχειρήσεις στη χώρα. Συγκεκριμένα, στις 26 Νοεμβρίου, το SANA είχε μεταδώσει ότι πολίτες σκοτώθηκαν σε επιδρομές της συμμαχίας σε χωριό στη Ντέιρ Αλ-Ζορ.

Παρότι ο συνασπισμός ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες για νεκρούς αμάχους από τις αεροπορικές επιδρομές στη Χατζίν, έχει παραδεχθεί ότι πραγματοποιηθεί επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία από το 2014, δίχως την έγκριση της Δαμασκού ούτε της εξουσιοδότησης από τον ΟΗΕ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »