Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα: Νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Εφόσον είναι νόμιμο να σκοτώσει κάποια ένα μωρό μέσα στην κοιλιά της ..η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταδικάσει κάποια που σκοτώνει ένα μωρό που μόλις βγήκε από την κοιλιά. Μερικές βδομάδες δεν κάνουν τη διαφορά.
Πρακτικά νομιμοποιήθηκε η βρεφοκτονία ενώ ετοιμάζουν και τη νομιμοποίηση της ευθανασίας.

Να μην ξεχνάμε ότι οι «Διαφωτιστές» όπως ο γλυκούλης Obama έχουν νομιμοποιήσει τον βομβαρδισμό και τη δολοφονία ανθρώπων σε ξένο έδαφος με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα , έχουν νομιμοποιήσει απαγωγές και βασανιστήρια ανθρώπων (βλέπε Guantanamo) , εκτελέσεις ανθρώπων με νοητική υστέρηση και πρόσφατα ξεκίνησαν την ευθανασία ακόμα και σε νέους που απλά έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Το θέματα των αμβλώσεων της ευθανασίας ,της αποτέφρωσης των νεκρών , η gay ατζέντα , τα ναρκωτικά , ο γάμος 3-4 ανθρώπων μαζί , το ελεύθερο σεξ κλπ … επιλέχθηκαν ξεκάθαρα για να χτυπήσουν τους θρησκευτικούς θεσμούς κι όχι γιατί η ίδια Ελίτ που δολοφονεί εκατομμύρια παιδιά και ισοπεδώνει ολόκληρες χώρες για να τις ληστέψει … απέκτησε ξαφνικά ανθρωπιστικές ευαισθησίες και αγωνιά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν προνόμια που
μας δίνουν ή που μας τα αφαιρούν όποτε θέλουν…όπως είχε πει ο George Carlin.





πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »