Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Θὰ ἔχουμε Δήμαρχο Ἀθηναίων …«ὑψηλῶν προδιαγραφῶν»!!!

Ὁ Κώστας Μπακογιάννης εἶναι κατά της….οἰκογενειοκρατίας.

Προφανῶς ἐννοεῖ πὼς ἐὰν δὲν ἐλέγετο Μπακογιάννης ἀλλὰ …Καραϊορδάνογλου ἡ ΝΔ θὰ τὸν ἔβαζε καὶ πάλι ὑποψήφιο γιὰ τὸν μεγαλύτερο Δῆμο τῆς χώρας.

(ἀπὸ συνέντευξή του στὸ Real)

Ἀριστερὰ ὁ Δ. Καμπόσος. Δήμαρχος Ἄργους.


Ἔχει ταχθῆ φανατικὰ ὑπὲρ τῆς Ἑλλάδος στὸ λεγόμενο Μακεδονικὸ μὲ
δεκάδες βίντεο καὶ πολλὲς ὁμιλίες.
Μίλησε ἐναντίον τοῦ τουρκοφίλου, σκοπιανοφίλου Μπουτάρη.


Τιμωρία:

Διεγράφη ἀπὸ τὴν ΝΔ προκαλώντας τὰ θετικὰ σχόλια τῶν …κομμουνιστῶν.

Δεξιὰ ὁ Κ. Μπακογιάννης περιφερειάρχης Στερεᾶς.
Ἔχει ταχθῆ ὑπὲρ τοῦ συμφώνου συμβιώσεως τῶν ἀνωμάλων.

Ἔχει ταχθῆ ὑπὲρ τῆς υἱοθεσίας παιδιῶν ἀπὸ κιναίδους.
Ἔχει ταχθῆ ὑπὲρ τοῦ Gay Pride.
Ἔχει ταχθῆ ὑπὲρ τῆς ἀποποινικοποιήσεως τῆς μαριχουάνας.
Ἐμίλησε δὲ
μὲ τὰ καλκ;θτερα λόγια γιὰ τὸν προσφάτως ἀποθανώντα Καπετὰν Ἑρμῆ, σύντροφο τοῦ Βελουχιώτου, ποὺ ἔσφαζαν παρέα τοὺς Ἕλληνες.
(πόσο πιό κομμουνιστής πιά;)

Τιμωρία:

Ὑποψήφιος Δήμαρχος Ἀθηναίων μὲ τὸ κόμμα τῆς ΝΔ.


«Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει ένας πολύ καλός Δήμαρχος Καρπενησίου κι ένας πολύ αποτελεσματικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Eίμαστε σίγουροι ότι θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Άλλωστε οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση»
Ἀνακοίνωισις τῆς ΝΔ γιὰ τὴν ὑποψηφιότητα Μπακογιάννη.

Φυσικὰ καὶ εἶναι ἀποτελεσματικός, εἰδικῶς ὅταν πρόκειται γιὰ τοὺς ἀγαπημένους του λάθρο.



πηγὴ


πηγὴ


Β. Κωνσταντῖνος


Σημείωσις ἱστολογίου

Μέ αὐτό; Ἔκανε κάτι; Ἤ ἀκόμη στά …«μούλικα» τό ἔχει;


πηγὴ

Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη …ΜΟΥΓΚΑ!!!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »