Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Εγκρίθηκε η συνταγματική αλλαγή στην Βουλή των Σκοπίων – Βρήκε τους βουλευτές ο Ζάεφ

Οκτώ βουλευτές της αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ της πρότασης Ζάεφ για τις συνταγματικές αλλαγές.

Εγκρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συνταγματική αλλαγή στην Βουλή των Σκοπίων. Η κυβέρνηση Ζάεφ κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Το στοίχημα για την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ ήταν να εξασφαλίσει τη θετική ψήφο των 80 βουλευτών που απαιτούταν ώστε να προχωρήσει η αναθεώρηση, καθώς το κυβερνητικό στρατόπεδο διέθετε μόλις 72 εξασφαλισμένες ψήφους.

Η έγκριση των αλλαγών προϋπέθετε τη στήριξη 80 βουλευτών, δηλαδή των 2/3 της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη μία ημέρα πριν την ψηφοφορία στη Βουλή, είχαν ξεκινήσει στις Βρυξέλλες οι επίσημες ενταξιακές συνομιλίες για την είσοδο της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

viadiplomacy

«Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ» – Το tweet Αλέξη Τσίπρα
“Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ. “Η αποψινή ψηφοφορία είναι ένα μεγάλο βήμα μπρος στην κοινή μας επιτυχία. Ένα πολύ σημαντικό βήμα σε ένα ειρηνικό και με ευημερία μέλλον των λαών μας”.

Αυτό ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον Ζόραν Ζάεφ μετά την κρίσιμη ψηφοφορία και το αποτέλεσμα της

viadiplomacy

1 σχόλιο:

  1. Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ,
    Πανηγυρίζει η Αμερική,
    Πανηγυρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση,
    Πανηγυρίζει το ΝΑΤΟ.

    Όλα τα..."καλόπαιδα" πανηγυρίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »