Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αιματηρές επιδρομές του αμερικανικού συνασπισμού στη Συρία

Περισσότεροι από 60 νεκροί στη Συρία από νέες επιδρομές του αμερικανικού συνασπισμού στην περιφέρεια Ντέιρ αλ -Ζορ.

Νέες επιδρομές του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού σήμερα στη συριακή περιφέρεια Ντέιρ αλ —Ζορ κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 62 αμάχους, όπως μεταδίδει το συριακό πρακτορείο SANA. Πρόκειται για δεύτερη επιδρομή των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στη συγκεκριμένη περιοχή τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με το SANA οι σημερινές επιδρομές είχαν ως στόχο τα χωριά αλ Σουσαχ και αλ Μπουμπαντράν.

Στις 18 Οκτωβρίου, πηγή του συριακού στρατού δήλωσε στο
Sputnik ότι η συμμαχία διεξήγαγε σειρά αεροπορικών επιδρομών σε σπίτια αμάχων στο χωριό αλ Σουσάχ, στη συριακή επαρχία Ντέιρ αλ —Ζορ.

Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες ότι η συμμαχία έπληξε την πόλη Χατζίν στην περιφέρεια Ντέιρ αλ — Ζορ με λευκό φώσφορο, ένα απαγορευμένο υλικό. Σχολιάζοντας αυτές τις πληροφορίες, πηγές του Πενταγώνου είπαν στο Sputnik ότι όλα τα όπλα που χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ στη Συρία συμμορφώνονται με τους διεθνείς κανόνες.

Είχε προηγηθεί δήλωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους ξεκίνησαν πρόσφατα να επεκτείνουν την παρουσία τους στην αριστερή πλευρά του Ευφράτη στη Συρία, κρατώντας ομήρους περίπου 700 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων πολίτες από τις ΗΠΑ και από ευρωπαϊκά κράτη.


Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »