Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Οι πράκτορες των τοκογλύφων τα βάζουν με τον Όρμπαν επειδή θέλει να στεγάσει τους άστεγους

Οι εχθροί του Soros ...είναι εχθροί όλων τους.
Ο Όρμπαν συζητά με οικότροφο κατά την επίσκεψή του σε καταφύγιο αστέγων στη Βουδαπέστη
Η «προοδευτική» HUFFPOST .…υπερασπίζεται το δικαίωμα των αστέγων να κοιμούνται και να πεθαίνουν στον δρόμο αντί σε καταφύγια (!) και χαρακτηρίζει απάνθρωπο τον νόμο που πέρασε στην Ουγγαρία που απαγορεύει στους άστεγους να κοιμούνται στον δρόμο.

Όλοι αυτοί οι «φιλάνθρωποι» που δεν αντέχουν κακάκια σκύλου στο πεζοδρόμιο …δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους μέσα στον χειμώνα. Υποστηρίζουν βέβαια ότι οι υποδομές στην Ουγγαρία δεν μπορούν να καλύψουν όλους τους άστεγους …προφανώς όμως ο Ορμπάν κάτι θα έχει στον νου του, μόλις μαζευτούν όλοι οι άστεγοι στις δομές φιλοξενίας και προκύψει πρόβλημα υπερπληθυσμού.

Πάντως έχει ενδιαφέρον το ότι η Ε.Ε. προβλέπει πόρους για να στεγαστούν και να τραφούν οι πρόσφυγες, αλλά δεν προβλέπει πόρους για να στεγαστούν οι άστεγοι. Όχι μόνο μας
υποχρέωσαν να πληρώσουμε εμείς τους πολέμους των τοκογλύφων, αλλά επωμιζόμαστε και το κόστος της διαχείρισης των θυμάτων αυτών των πολέμων.


Κανονικά θα έπρεπε να φέρουν ευθύνες και οι Πολιτικοί σε περίπτωση που αμελούν να χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία υποδομών για τη στέγαση των αστέγων.


Αλλά ως γνωστόν …πρώτα θα πληρώνονται οι δανειστές και μετά βλέπουμε τι θα περισσέψει.

ΑΖ: Για να διαβάσετε το άρθρο απλά κλικάρετε επάνω στη φωτογραφία ή στον σύνδεσμο της πηγής στην λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-oeyyaria-toe-akrodexioe-ormpan-perase-ton-pio-sklero-nomo-yiati-kaneis-den-kanei-tipota-yia-na-ton-stamatesei_gr_5bc5bd53e4b055bc9479d5eeΠηγή: huffingtonpost.gr

Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ