Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Φερέφωνο της Άγκυρας η Μέρκελ

Η Μόσχα την ξεφτίλισε την Δωροθέα. Την έκραξαν ως Φερέφωνο του Ερντογάν.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε σήμερα ότι , «οι δηλώσεις σχετικά με την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Βόρεια Συρία που έγιναν από τη Γερμανίδα καγκελάριο, δεν εκφράζουν μια δική της ιδέα. Η ιδέα της δεν είναι καινούργια, αλλά έχει υποβληθεί από την Τουρκία».

Η ρωσίδα διπλωμάτης τόνισε ακόμα ότι , «Κανείς δεν έχε ακυρώσει την κυριαρχία της Συρίας» και ότι η πρόταση αυτή , «θα πρέπει να υποβληθεί προς την κυβέρνηση με της Δαμασκού.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είπε ακόμα ότι «η εισαγωγή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία θα οδηγήσει μόνο στην επανάληψη του «Λιβυκού σενάριου», το οποίο «Κανείς δεν θέλει». «Η διεθνής κοινότητα έχει ήδη βιώσει αυτή την ιδέα», είπε, και πρόσθεσε ότι «Το αποτέλεσμα είναι ορατό όχι μόνο στη Λιβύη, αλλά και πολύ πέρα από τα σύνορα της Λιβύης .. στην
Ευρώπη» Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε για λογαρισμό της Τουρκίας ότι «οι επιθέσεις που πραγματοποιούνται από τη Ρωσία και την κυβέρνηση της Συρίας δεν ήταν σύμφωνες με το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το Δεκέμβριο και τις προσπάθειες για τη μείωση της βίας»
και πρόσθεσε είπε ότι θα ήταν καλό «αν ο Άσαντ, με τους συμμάχους του και τα μέλη του αντι-ισλαμικού συνασπισμού κατέληγαν σε συμφωνία που να εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός είδους ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για την προστασία των αμάχων από τις αεροπορικές επιθέσεις στην περιοχή ανάμεσα στο Χαλέπι και στα τουρκικά σύνορα».

ΥΓ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν στηρίξει την πρόταση για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »