Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

36 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 24 Φλεβάρη! Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα

Με 20 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας,  1 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας και 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά συνεχίζεται την Τετάρτη 24-2-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο  θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα
κατά τόπους Ειρηνοδικεία. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη παρά την προγραμματισμένη απεργία των συμβολαιογράφων, προκειμένου να μην αφήσουμε κάποιον απεργοσπάστη να πραγματοποιήσει πλειστηριασμό, όπως είχε επιχειρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ