Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Το πείραμα της καθόδου των αγροτών στο Σύνταγμα στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2016 είναι ανεκτίμητο διότι μας απέδειξε πέντε απλές αλήθειες που πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας για όταν πραγματικά αποφασίσουμε όλοι οι Έλληνες Πολίτες και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να εξασφαλίσουμε σε εμάς και τις οικογένειες μας την δυνατότητα να ζήσουμε και να παράγουμε προϊόντα και πλούτο όντας ελεύθεροι στην Χώρα μας : όταν δηλαδή αποφασίσουμε να ανατρέψουμε το σημερινό καθεστώς αντί απλά να επιχειρούμε να διαπραγματευτούμε μαζί του.

Για τους σκοπούς αυτού του μικρού άρθρου και επειδή μας ενδιαφέρει η πρακτική επίτευξη του ανωτέρου στόχου, και όχι πλέον αναλύσεις επί αναλύσεων της κατάστασης, δεν θα ασχοληθούμε με το παρασκήνιο των τεκταινομένων αλλά με το τί συνέβη και τί μας δείχθηκε στο προσκήνιο. Αυτά δηλαδή που δείχθηκαν ως ‘επίσημο’ ρεπορτάζ /ανταπόκριση. Και αυτό γιατί το φαίνεσθαι είναι αυτό που έχει σημασία σε τέτοιες καταστάσεις που τυλίγονται μέσα σε τόση προπαγάνδα.

Παρακολουθήσαμε στενά και συνεχώς από το
πρωί της 12ης Φεβρουαρίου την όλη διαδικασία, το βράδυ βρεθήκαμε δίπλα στους αγρότες και σε ό,τι συνέβαινε, και την 13η παρακολουθήσαμε και το φινάλε της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν βάσει της απλής λογικής είναι τα εξής :

1. Η κυβέρνηση δεν έχει λόγο ούτε ‘μπέσα’: λέει και ξελέει εν ριπή οφθαλμού (αναίσχυντα, προκλητικά και τραμπούκικα) για να πετύχει συμμόρφωση από τους Πολίτες και να κερδίσει χρόνο παραμονής της στην εξουσία χωρίς να έχει σκοπό να τηρήσει την δική της υπόσχεση βάσει της οποίας εκμαίευσε την συμμόρφωση. Συνεπώς, ό,τι και να υποσχεθεί αυτή η κυβέρνηση σε σχέση με οποιοδήποτε νομοσχέδιο ή πολιτική ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΩΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. Άρα, η όποια διαπραγμάτευση σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο (ασφαλιστικό, φορολογικό, μεταναστευτικό, εξωτερικής πολιτικής, κλπ) δεν έχει αντικείμενο διότι η κυβέρνηση είναι αφερέγγυα και μεταχειρίζεται την απάτη ως όπλο της.

Με απάτη έπεισε τους αγρότες να μην κατεβάσουν τα τρακτέρ τους, με απάτη επίσης τους απαγόρευσε παράνομα και αντισυνταγματικά να μην κατεβάσουν τα ΙΧ αγροτικά τους αυτοκίνητα, με απάτη και αποπροσανατολισμούς τους εμπόδισε να εισέλθουν στην Αθήνα και να συγκεντρωθούν ταυτόχρονα στο Σύνταγμα.

2. Η κυβέρνηση φοβάται αφάνταστα το ενδεχόμενο χρήσης οποιουδήποτε οχήματος για αποκλεισμό της στην βουλή ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Αθήνας. Για αυτό έκανε ό,τι μπορούσε για να μην αφήσει την στρατιά των αγροτικών οχημάτων (ούτε λόγος για τρακτέρ) να συρρεύσουν από όλες τις μεριές στην Αθήνα διότι ξέρει ότι με έναν τέτοιο αποκλεισμό έχει ουσιαστικά χάσει την υπεροπλία της (δηλαδή, δυνατότητα ελιγμών αστυνομικών αυτοκινήτων, αυρών, κλουβών, ΜΑΤ, κλπ. Ούτε καν τανκ δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα και ελεύθερα όταν αντιμετωπίζει ένα φράγμα-οδόφραγμα από μερικές δεκάδες αυτοκινήτων παρκαρισμένων σε όλη την επιφάνεια ενός σχετικά στενού δρόμου όπως είναι όλες μας οι βασικές αρτηρίες της Αθήνας σε σχέση με τα πρότυπα του εξωτερικού).

3. Κάθε είδους κόμμα πλέον αποτελεί τροχοπέδη και σημείο προπαγάνδας και διάσπασης υπέρ της κυβέρνησης. Είτε πρόκειται για λασπολόγηση/λασπολογία περί ακραίων στοιχείων με επίκληση κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή ή η άκρα αριστερά/αναρχία (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ, κλπ, κλπ) είτε για επίκληση κομμάτων όπως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι είτε για εξωκοινοβουλευτικά κόμματα/κινήματα, το ίδιο πρόβλημα-μοχλός διαχείρισης υπέρ της κυβέρνησης παρουσιάζεται. Αυτό δεν είναι άλλο από την κομματική ταμπέλα η οποία χρησιμοποιείται ως κερκόπορτα για να μην χαρακτηρισθεί η οποιαδήποτε κινητοποίηση ως Λαϊκή Επιταγή και συνεπώς να αγνοηθεί πολιτικάντικα/κουτοπόνηρα και ύπουλα από την όποια κυβέρνηση είναι εν ενεργεία με τον ίδιο φασιστικό και απολυταρχικό τρόπο.

4. Όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως η κυβέρνηση φοβάται απίστευτα την ακομμάτιστη ένωση όλων των Ελλήνων Πολιτών και όλων των επαγγελματικών κλάδων διότι η μόνη της δύναμη είναι η διάσπαση που καλλιεργούν εκ φύσεως, και όχι μόνο εκ δόλου, όλοι οι εκπρόσωποι κομματικών σχημάτων : τα κόμματα χωρίζουν σε ομάδες, ακριβώς όπως θέλει το πολιτικό σύστημα για να επιβιώσει και να συνεχίσει την κατ’ ουσίαν φασιστική διακυβέρνηση ενός Λαού που διψάει για Ελευθερία και Δημοκρατία/Κράτος Δικαίου. Θα πρέπει λοιπόν να αποτινάξουμε κάθε κομματική ταμπέλα και κάθε κομματική χροιά από όπου και αν προέρχεται σε όλες τις κινητοποιήσεις του Λαού μας από εδώ και εμπρός.

5. Τα ΜΑΤ φοβούνται να είναι αποδέκτες της βίας που τα ίδια χρησιμοποιούν : μόλις δουν Έλληνες Πολίτες έτοιμους και αποφασισμένους να απαντήσουν με το ίδιο ξύλο και τα ίδια (ή και πιο δυνατά) χημικά όπως τα αγροτικά φυτοφάρμακα, το βάζουν στα πόδια με την χειρότερη διάσπαση γραμμών και διάλυση του ύφους/στάσης/επιθετικότητας που έχουμε δει στην μοντέρνα μεταπολεμική Ιστορία. Συνεπώς, τα ΜΑΤ και η αστυνομία που υπηρετεί μια παράνομη και γενοκτόνα κυβέρνηση για να εξασφαλίσει το ψωμί της δικής της οικογένειας εις βάρος των οικογενειών όλου του Λαού, δεν αποτελούν εμπόδιο όταν απέναντι τους έχουν Πολίτες αποφασισμένους για μάχη. Και αυτό είναι γεγονός διότι πολύ απλά έχουν μάθει να δέρνουν ‘ειρηνικούς’ και παθητικούς διαδηλωτές που εκ των προτέρων ομολογούν και διακηρύττουν και δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και το κεφάλι κατεβασμένο για να φάνε το ξύλο που ανενόχλητα δίνει ο κάθε ματατζής εκ του ασφαλούς.

Συνεπώς, όταν πραγματικά αποφασίσουμε όλοι ότι δεν μας παίρνει άλλο να παίζουμε με τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας ούτε με το μέλλον του Λαού και της Χώρας μας, με βάσει τα ανωτέρω εντελώς απλά και αβίαστα συμπεράσματα που βγαίνουν από την εμπειρία της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα μπορούμε να πούμε ότι μέσα σε 24 ώρες το πολύ μπορούμε αποτελεσματικά να ξηλώσουμε και να έχουμε καθαιρέσει αυτήν αλλά και κάθε άλλη δοσιλογική και παράνομη, γενοκτονική κυβέρνηση, όπως μας επιτάσσει η φυσική, κοινωνική και Εθνική μας επιβίωση και το 120 Σ (δηλαδή το άρθρο 120 του Συντάγματος της Ελλάδας).

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »