Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πίσω από την πλάτη των λαών και ενάντια στη βούληση τους

Το δημοψήφισμα της Ουγγαρίας αμφισβητεί το Τέταρτο Ράιχ των ευρωκρατών

Η ουγγρική κυβέρνηση αποφάσισε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, χωρίς να ανακοινώσει την ημερομηνία, προκειμένου να αποφασίσει ο λαός εάν αποδέχεται για τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις για τους πρόσφυγες, που αποφάσισαν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών , κατά των οποίων έχει ήδη προσφύγει από τον Δεκέμβριο η Ουγγρική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν που μετέχει στο ΕΛΚ όπως και η ΝΔ δήλωσε ότι οι υποχρεωτικές ποσοστώσεις «μπορεί να οδηγήσουν σε αναθεώρηση του εθνικού, πολιτισμικού και θρησκευτικού χάρτη της Ουγγαρίας αλλά και της Ευρώπης», και ότι δεν είναι δυνατό,,«να λαμβάνονται αποφάσεις πίσω από την πλάτη των λαών, και ενάντια στη βούληση λαών, που αλλάζουν τη ζωή τους και τη ζωή των μελλοντικών γενεών».

Το ερώτημα που θα τεθεί στους Ούγγρους ψηφοφόρους θα είναι το
ακόλουθο: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να διατάξει μια υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων προσφύγων στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν εξέφρασε τη δυσφορία της Ευρωχούντας. «Δεν καταλαβαίνουμε πώς αυτό συμβιβάζεται με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων που έχει συμφωνηθεί απ' όλα τα κράτη μέλη», είπε.


Δηλαδή, έχει συμφωνηθεί απ' όλα τα κράτη μέλη να λαμβάνονται αποφάσεις πίσω από την πλάτη των λαών και ενάντια στη βούληση τους και το Ουγγρικό δημοψήφισμα χαλάει τη Χουντό-Σούπα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ