Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΕΡΦΑ, ΜΚΟ και ΜΜΕ πληρώνονται για να διχάζουν κι όχι για να ενώνουν...

Όταν οι Άγγλοι για λογαριασμό των επικυρίαρχων έβαζαν βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εξεγερθούν "αυθόρμητα" οι Γκρίζοι Λύκοι εναντίον των Ελλήνων της Πόλης...

...οι προδότες της Βουλής κράτησαν εκτός κάδρου τους πραγματικούς υπευθύνους. Έτσι πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός την στήριξη των Κυπρίων στον αγώνα τους για ανεξερτησία.
Το ιστορικό και τα αποτελέσματα αυτής της ενέργειας μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ.
Όταν έγιναν τα επεισόδια για το σχισμένο δήθεν Κοράνι ...και πάλι έμειναν εκτός κάδρου οι πράκτορες του ΚΕΕΡΦΑ.
Όταν κάηκε η Αθήνα το 2008 έμεινε εκτός κάδρου ο ρόλος του Soro- Indymedia και του πράκτορα Sabetai. 

Στην Θράκη πριν λίγες μέρες έγινε κάποιο παρόμοιο συμβάν-προβοκάτσια. Κάποιοι "Έλληνες" μασκοφόροι απήγαγαν με βανάκι, χωρίς
πινακίδες, τον Ιμάμη Τζιχάν και απαίτησαν να μεταφέρει απειλητικό μήνυμα στον ψευδομουφτή Μετέ. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι μιλούσαν "καλά Ελληνικά" και αυτοαποκαλούνταν "ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ...για να στοχοποιηθούν αυτόματα Έλληνες εθνικιστές. Χωρίς πινακίδες μόνο η ΕΥΠ τολμάει να κυκλοφορήσει, γιατί σε τυχόν έλεγχο θα ξεμπλέξει επί τόπου. Όλοι οι άλλοι, τρομοκράτες ή πράκτορες έχουν πάντα πινακίδες έστω και κλεμμένες.

Οι πληροφορίες για το συμβάν μας έρχονται από τους φίλους της Μοσάντ στο ΚΕΕΡΦΑ που κινούν τα νήματα στους κύκλους των Ισλαμιστών και των πρακτόρων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (βλέπε Σχισμένο Κοράνι).

Είναι πολύ εύκολο για τις μυστικές υπηρεσίες να στήσουν προβοκάτσιες και να χρησιμοποιήσουν κάποιους έξυπνους για να βγάλουν όλους τους βλάκες στους δρόμους να τα σπάσουν.
Διαβάζουμε για παράδειγμα στα "Νέα της Ξάνθης":





>>> Μια ιδιαίτερη υπόθεση απαγωγής απασχολεί τις Αρχές της Ξάνθης τις τελευταίες ημέρας μετά την καταγγελία πως ένας παράγοντας της μειονότητας έπεσε θύμα απαγωγής από αγνώστους και δέχθηκε απειλές για την ζωή τόσο του ιδίου όσο και του ψευτομουφτή Ξάνθης κ. Αχμέτ Μετέ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα, ο Ιμάμης Χουσεΐν Τζιχάν, έπεσε θύμα απαγωγής στις 28 Ιανουαρίου όταν έβγαινε από το σπίτι του κ. Μετέ. Μια ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους απήγαγαν τον Ιμάμη αναγκάζοντάς τον να μπει μέσα σε ένα βανάκι χωρίς πινακίδες. Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή) οι απαγωγείς του ζήτησαν να μεταφέρει στον κ. Μετέ τις απειλές τους στο πρόσωπο του ίδιου και της οικογένειάς του.
“Οι δύο απαγωγείς, που ήταν άριστα εκπαιδευμένοι, μιλούσαν ελληνικά και συστήθηκαν ως “Φρουροί της Θράκης”. Είναι η ίδια φασιστική συμμορία που υπέγραψε την επίθεση στα γραφεία του DEB στην Κομοτηνή στις 8 Δεκεμβρίου 2015. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και καταδίκη τους” αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ.
Αξίζει να αναφερθεί πως το ζήτημα αναδείχθηκε εντόνως και από τα γειτονικά ΜΜΕ της Τουρκίας ενώ οι έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη. <<<

Οι παπάρες της Δημοσιογραφίας που τα παίρνουν από Μυστικές Υπηρεσίες για να διατηρούν ζωντανό το διαθρησκευτικό μίσος μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, είναι πραγματικοί μαέστροι. 
Οι δήθεν προοδευτικοί που ανησυχούν νύχτα μέρα για την "καταπίεση των Τούρκων" και οι δήθεν εθνικιστές που αρνούνται τάχα την ύπαρξη εθνικής μειονότητας, αλλά ούτε για πλάκα δεν μιλούν για Έλληνες ...Μουσουλμάνους. 
Και φυσικά ως γνήσιοι πράκτορες και οι δύο ανησυχούντες ...φροντίζουν να μην έρθουν κοντά οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους της Θράκης, γιατί μετά θα ακυρωθεί η δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουν οι ξένοι νταβατζήδες ως όπλο εναντίον της Ελλάδας ή της Τουρκίας, αναλόγως την περίσταση.
Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν Κουρδικό Κράτος προτεκτοράτο. Για να διασπαστεί η Τουρκία και για να μη μπορέσει να συγκεντρώσει στρατό σε ένα σημείο ...θα της δημιουργήσουν προφανώς πολλά μέτωπα και τα παπαγαλάκια της Μοσάντ ετοιμάζουν το κλίμα, ώστε η εμπλοκή της Ελλάδας να φανεί αυθόρμητη κι αποτέλεσμα "έχθρικής" ενέργειας του προαιώνιου εχθρού. Μην ξεχνάτε ότι κάθε εισβολή του ΝΑΤΟ είχε αφορμή δήθεν επιθετική ενέργεια του "κακού" σε γειτονική χώρα ...είτε επίθεση εναντίον του λαού του!

Πολλοί δυστυχώς έχουν οργασμό όταν ένας πράκτορας-δημοσιογράφος βρίζει τους Τούρκους ή τους Μουσουλμάνους της Θράκης από κάποιο μακρινό φυλασσόμενο κανάλι στο Μαρούσι ...φρουρούμενος ο ίδιος από την Αστυνομία. 
Μακριά από τον χορό και χωρίς κανένα ρίσκο για την ασφάλεια και την περιουσία τους ...δίνουν οδηγίες και προετοιμάζουν τους θερμοκέφαλους τενεκέδες να παίξουν τον ρόλο που ήδη έχει προγραμματιστεί να παίξουν. 
Στη Θράκη όμως οι δύο θρησκευτικές κοινότητες πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν ...αλλά ποιος νοιάζεται; Το ΚΕΕΡΦΑ της Μοσάντ και οι χουντικοί δήθεν πατριώτες της Πρεσβείας και της CIA πληρώνονται για να διχάζουν κι όχι για να ενώνουν.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. λω να γίνω αριστερός.
    Να γδέρνω, να μαδάω.
    Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,
    αυτό που … πολεμάω!

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να παίρνω χορηγίες,
    επιδοτήσεις, αρπαχτές,
    κονδύλια, αργομισθίες.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και στη δεξιά μου τσέπη,
    να βάζω όσα ο λαός
    σε μια ζωή δεν βλέπει.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    χρυσά να ‘χω κουτάλια
    κι όταν μαζί μου διαφωνούν
    να σπάω και κεφάλια.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να έχω ασυλία.
    Θολές παρόλες να πετώ,
    να γράφω και βιβλία.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Ένα με τους παρίες,
    κοστούμι Αρμάνι να φορώ
    δίπλα τους στις πορείες.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    ξερόλας τελοσπάντων,
    κήνσωρ, Ιεροεξεταστής
    και τιμητής των πάντων.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Μονά-ζυγά δικά μου.
    Ο πιο στυγνός δικτάτορας
    να ωχριά μπροστά μου.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να μένω στην Εκάλη.
    Φασίστες, ρατσιστόμουτρα
    να είναι όλοι οι άλλοι.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να εισβάλω στη Βουλή.
    Να καταλάβω … έδρανο,
    να κοιμηθώ πολύ.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    την ανεργία να σκίσω.
    Δούλους πολλούς, εισαγωγής,
    τον τόπο να γεμίσω.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    να σπάσω τα ταμπού.
    Κόκα, παρτούζα κι αστακοί
    να γίνουν του συρμού.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    για να υμνώ τη φύση.
    Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές,
    να καλλιεργώ χασίσι.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και να πουλώ κουλτούρα.
    Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά,
    ξεράσματα και ούρα.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να βγάζω και φιρμάνια.
    Να κάθονται όλοι προσοχή
    στη γκέι περηφάνια.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να βρίζω τον Χριστό.
    Αλλοδαποί θρησκόληπτοι
    να μ’ έχουν για αρχηγό.

    Θέλω να γίνω αριστερός,
    τις εκκλησιές να κλείσω,
    μπούργκες να βλέπω ολόγυρα,
    πολλά τζαμιά να χτίσω.

    Θέλω να γίνω αριστερός
    και πολυπολιτισμικός.
    Τις παραδόσεις τού Έλληνα
    να θάψω δια παντός.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Μοντέρνος, ριζοσπάστης.
    Δανδής και ανανεωτής.
    Φελλός κι απεργοσπάστης.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Τον Μαρξ ν’ αποκηρύξω.
    Τους συνεπείς αριστερούς
    στα Τάρταρα να ρίξω.

    Θέλω να γίνω αριστερός.
    Να είμαι χιπ και τρέντι.
    Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί,
    να μ’ έχουν για αφέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »