Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Παγκόσμια Ελίτ κατάλαβε: ΙΣΛΑΜ = το τέλειο όπλο! ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Η Παγκόσμια Ελίτ κατάλαβε ένα πράγμα:
Το Ισλάμ είναι το καλύτερο «όπλο» για να περάσουν τα σχέδιά τους.

Με το Ισλάμ θα έχουν φανατικούς που «ακούν» τον Αλλάχ. Ό,τι τους «πει»… το εκτελούν! Από την άλλη, βλέπουν επίσης ότι οι καταναλωτικές συνήθειες των ακραίων Μουσουλμάνων, στις πιο καταπιεσμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, δε διαφέρουν καθόλου από τους Δυτικούς. Κρατούν τη βόμβα στο ένα χέρι και το iPhone στο άλλο. Οι ισχυροί θέλουν καταναλωτές!

Και το καλύτερο, όταν κάποιος δεν υπακούσει, τότε
οι ισχυροί στέλνουν τα μαντρόσκυλά τους (τους Τζιχαντιστές) να καθαρίσουν.

Ποιος θέλει δημοκρατία όταν υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα;;
Οι ισχυροί της γης έχουν από τη μία τις Αριστερές-μαριονέτες τους, τους «προοδευτικούς» και τους «ανθρωπιστές», και από την άλλη, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ που υπάρχουν για να προπαγανδίζουν κάθε μέρα υπέρ των ισχυρών και των σχεδίων τους. Δεν είναι αστείο ότι από το 2001 και έπειτα, τότε που φανατικοί Μουσουλμάνοι έριξαν αεροπλάνα σε διάφορα σημεία της Αμερικής, αντί να κάνουμε ο,τι μπορούμε να κρατήσουμε αυτούς τους ακραίους έξω από τις κοινωνίες μας, έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο; Αν πλέον κοιτάξεις περίεργα ένα Μουσουλμάνο, το πιο πιθανόν να καταλήξεις φυλακή. Οτιδήποτε και να πεις θεωρείτε ξενοφοβικό και ρατσιστικό! Είναι σαν κάποιος να σου έχει σφάξει όλη την οικογένεια, και πλέον να σε αναγκάζουν να βάλεις τον σφαγέα μέσα στο σπίτι σου για να σε προσέχει.

Δε θα περιμένατε ότι μετά το 2001, μετά από τόσο τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει, (ΟΛΕΣ από φανατικούς Ισλαμιστές), και μετά από την εμφάνιση των ISIS, οι κυβερνήσεις μας να έκαναν τα πάντα για να μας προστατέψουν από αυτούς;

Αν δηλαδή σας έλεγα αμέσως μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, ότι σε καμιά 10ρια χρόνια οι κυβερνώντες θα ασχολούνται όλοι με τα ανοιχτά σύνορα και πως θα φέρουν τους Ισλαμιστές μέσα στην Ευρώπη και την Αμερική… τι θα απαντούσατε;;;

Μήπως τελικά έχω δίκιο όταν λέω ότι οι ισχυροί της γης βγήκαν τους τρελούς που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για τα σχέδιά τους;

Άλλοι λένε ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Στην πραγματικότητα είναι μαχητές των ISIS, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να πάνε στην Ευρώπη για να διαδώσουν το Ισλάμ. Αν πεθάνουν στο δρόμο, τους λένε ότι θα πάνε στο παράδεισο. Κανείς δεν μπορεί να αφήσει τη Συρία χωρίς την έγκριση των ISIS. Όλες οι μη-μουσουλμάνες γυναίκες κρατούνται ως σκλάβες του σεξ, μαζί με τα μικρά κορίτσια ηλικίας 6 και 9 ετών, τα αγόρια και οι άνδρες (οι Χριστιανοί) σφάζονται ή αναγκάζονται σε Ισλαμοποίηση. Οι λεγόμενοι πρόσφυγες δεν πάνε σε κοντινή απόσταση, σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, επειδή αυτό δεν είναι το σχέδιο και η στρατηγική του Ισλάμ. Σκέψου το. Εάν είστε πραγματικά ένας πρόσφυγας, δεν θα μπορούσατε απλά να πάτε στο κοντινό Ιράκ ή σε μία από τις έξι πλουσιότερες χώρες του Περσικού Κόλπου; Δηλαδή το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ ή το Μπαχρέιν, που παρεμπίπτοντος δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα πρόσφυγα.
Γιατί όμως δεν πάνε εκεί;;;;
Η απάντηση είναι απλή, επειδή οι χώρες αυτές είναι ήδη εξισλαμισμένες!


Το σχέδιο είναι: ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Θα θέσω μερικά άλλα ρητορικά ερωτήματα:
1) Γιατί οι τζιχαντιστές δεν χτυπούν το Ισραήλ;
2) Γιατί το Ισραήλ δε δέχεται Σύριους πρόσφυγες;
3) Γιατί η μεγαλύτερη πλειοψηφία των προσφύγων και λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι;
4) Γιατί καμία κυβέρνηση δεν αντιδρά στην εισβολή, παρόλο που υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τρομοκρατικές ενέργειες και χιλιάδες εγκλήματα;
5) Γιατί καμία κυβέρνηση δεν αντιδρά όταν υπάρχουν χιλιάδες βίντεο από Μουσουλμάνους ιμάμηδες, σε τζαμιά μέσα στις ίδιες τους τις χώρες, να μιλούν για Σαρία και θάνατο στους «άπιστους» (δηλαδή, εμάς);
6) Γιατί τα HotSpots δε γίνονται στην Τουρκία ή σε Αμερικάνικες βάσεις στη Μέση Ανατολή; (υπάρχουν εκατοντάδες Αμερικάνικες βάσεις ακριβώς δίπλα, αλλά και μέσα στη Συρία)
7) Γιατί δεν πάνε οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες στη Σαουδική Αραβία, στην πόλη Μίκα, όπου υπάρχουν 100.000 τέντες, με air-condition, που μπορούν να φιλοξενήσουν 3.000.000 άτομα; (Οι τέντες είναι άδειες όλο το χρόνο, αφού χρησιμοποιούνται μερικές μέρες το χρόνο).



Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα, που φυσικά κανείς δεν πρόκειται να απαντήσει ή να ασχοληθεί.
Αν βρεθώ σε μία συζήτηση και ρωτήσω τα παραπάνω ερωτήματα, το σίγουρο είναι ότι θα με αποκαλέσουν φασίστα, ξενοφοβικό και ρατσιστή, αφού όλο το σύστημα εργάζεται μαζί για να ολοκληρώσουν το έργο τους, που δεν είναι άλλο από την πλήρη υποδούλωση της ανθρωπότητας. Οικονομικοί σκλάβοι σε Ισλαμικές κοινωνίες! Θα τολμήσεις κάποιος να κάνεις απεργία; Θα τολμήσεις κάποιος να αντιδράσεις; Θα τολμήσεις να διαφωνήσεις με τους άρχοντες;;;

Από την άλλη, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία των Αριστερών, των «ανθρωπιστών» και των «προοδευτικών». Όλοι πλέον λένε ότι οι χειρότεροι φασίστες είναι οι αντι-φασίστες, και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντι-ρατσιστές. Πλέον είναι ξεκάθαρο οτι οι Αριστεροί (μαζί με τους «ανθρωπιστές» και «προοδευτικούς») είναι οι χειρότεροι φασίστες, οι χειρότεροι ρατσιστές και ελεεινοί υποκριτές.

Σήμερα διάβασα ότι ο Πάπας δήλωσε ότι ο Τραμπ δεν είναι χριστιανός επειδή μιλάει για τείχη και αποκλεισμό των Μουσουλμάνων.
Βέβαια ο Τραμπ δήλωσε: «Εάν και όταν το Βατικανό δεχθεί επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί το απόλυτο τρόπαιό του, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο ποντίφικας απλά θα εύχεται και θα προσεύχεται ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εκλεγεί πρόεδρος». Από την άλλη, το βρίσκω υποκριτικό να μιλάει για τείχη ο Πάπας όταν το Βατικανό έχει τα μεγαλύτερη τείχη από οποιαδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, και φυσικά δεν έχει δεχτεί ούτε έναν πρόσφυγα!


Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί…

ΕΙΠΑΜΕ: Οι ισχυροί της γης ετοιμάζουν ένα κόσμο όπου θα είμαστε οικονομικοί σκλάβοι, θα υπάρχει Σαρία, τρομοκρατία και φόβος, ενώ αυτοί θα βρίσκονται πίσω από τα τείχη τους, προστατευόμενοι από τους φύλακες οπλισμένους με όπλα.

Δυστυχώς, οι πουλημένοι και προδότες πολιτικοί της Ελλάδας, είναι μέρος του σχεδίου, άρα μην περιμένετε να μας σώσουν αυτοί.
Αν δεν κάνουμε κάτι εμείς, η Ελλάδα σύντομα θα χαθεί. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Μουσουλμανική χώρα, και επειδή είμαστε άτυχοι ως λαός να υπάρχει ο καρκίνος που λέγετε Αριστερά στην Ελλάδα, το πιο πιθανόν να μην μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή.

Μόνη ελπίδα να βρεθεί ένας ηγέτης που να μπει ασπίδα στην πατρίδα, να βάλει ο εθνικό συμφέρον πάνω από όλα και να κοιτάξει πρώτα τους Έλληνες και μετά όλους τους άλλους.

Είσαι σαν να έχεις ένα κομμάτι ψωμί, τα δικά σου τα παιδιά να πεινάνε, και εσύ να δίνεις το ψωμί στο παιδί του γείτονα. Θα το έκανε αυτό ποτέ κάποιος γονέας;
Η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομικό μαρασμό, η ανεργία είναι στα ύψη, τα Ελληνόπουλα μεταναστεύουν από τη χώρα, Έλληνες αυτοκτονούν από τα χρέη, και ο Τσίπρας, μαζί με τους ανθέλληνες και εθνοπροδότες του κόμματός του, ασχολούνται όλη μέρα με τα ανοιχτά σύνορα και τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
Αλήθεια, πόσες φορές έχει πάει ο Τσίπρας σε συναντήσεις ανά την Ευρώπη για τους Έλληνες και πόσες για τους λαθρομετανάστες; Πόσες φορές πήγε για να πάρει κονδύλια για τους Έλληνες; Πόσες φορές είπε θα θέσει βέτο για τους Έλληνες;;

Αλλά είπαμε… Το σχέδιο είναι απλό και όλοι του συστήματος είναι μέσα (όσοι δεν είναι, όπως ο Ασάντ της Συρίας…. κάνουν τα πάντα για να τον εκτελέσουμε).



Το σχέδιο είναι απλό: ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… 

… και εμείς δώσαμε ψήφο στον Τσίπρα και τον Σύριζα, για να φέρει το Ισλάμ μέσα στα σπίτια μας!

Θα το πω και πάλι: ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

strouthokamilos

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ