Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Αναφερθήκαμε χθες αργά το βράδυ στην διάλυση της μεγάλης συγκέντρωσης των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, από τους μισθοφόρους τραμπούκους του ΠΑΜΕ.

Το χθεσινό τους «κατόρθωμα», δεν ήταν το πρώτο.

Και σίγουρα, ούτε το τελευταίο!

Πάντα στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης (και των παγκόσμιων αφεντάδων που τις στηρίζουν), που τους έχει στο χέρι με τα μαύρα δισεκατομμύρια και τις χρυσοφόρες μπίζνες του… τιμημένου κουκουέ σε εσωτερικό κι εξωτερικό και τους χρησιμοποιεί ως εργαλεία για την φύλαξη της βουλής (όπως έγινε κατά την ψήφιση του 1ου Μνημονίου), για την διάλυση ανεπιθύμητων συγκεντρώσεων, όπως η χθεσινή και για το ξεπούλημα των αγώνων των εργαζομένων αυτής της χώρας!

Έλληνες εργαζόμενοι, απομονώστε αυτή τη μαγάρα!
Αλλιώς, δε θα δούμε προκοπή σ’ αυτό τον τόπο!

Δείτε πως οι ροπαλοφόροι-κρανοφόροι εγκάθετοι του
πρώην κνίτη και νυν στημένου στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα φράου Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους, mister Tsipra, διώχνουν τον κόσμο από τη συγκέντρωση και στο τέλος μένουν μόνοι στην πλατεία αυτοί και οι ασφαλίτες!

Δείτε τώρα Έλληνες αγρότες ποιοι ξεπουλάνε τους αγώνες σας…




Πηγή
το είδα



TA KNAT (ΠΑΜΕ/ΚΚΕ) ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »