Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Toύρκος εισαγγελέας αποκαλύπτει ότι η MIT έστειλε 2000 φορτηγά με όπλα στους τρομοκράτες στη Συρία

Ένας συλληφθείς τούρκος εισαγγελέας ο Aziz Takçı κατά την απολογία του στο δικαστήριο των Αδάνων αποκάλυψε ότι η MIT (οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) έστειλαν τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 2.000 φορτηγά με όπλα στις τρομοκρατικές οργανώσεις που μάχονται κατά του προέδρου Bachar al-Assad .

Η τουρκική κυβέρνηση συνέλαβε πρόσφατα 4 εισαγγελείς και έναν στρατιωτικό αξιωματούχο γιατί την τελευταία χρονιά στα Άδανα και στην Hatay σταμάτησαν και ερεύνησαν καμιόνια που ανήκαν στην MIT.

«Αυτά τα καμιόνια ήταν φορτωμένα με όπλα όπως αντιαεροπορικές ρουκέτες, κανόνια των 155 mm και άλλους τύπους πυρομαχικών», δήλωσε ο Takçı.

Ο εισαγγελέας Takçı αποκάλυψε τις διασυνδέσεις του τουρκικού κράτους με την ISIS κατά την
απολογία του στο ποινικό δικαστήριο στα Άδανα.



Επανέλαβε ότι τα φορτηγά ακινητοποιήθηκαν μετά από εντολή του κυβερνήτη των Αδάνων. Ο ίδιος εισαγγελέας αποκάλυψε επίσης ότι η MIT διαδραμάτισε εδώ και 2 χρόνια ένα ρόλο στην έκρηξη βόμβας στην Reyhanlı όπου σκοτώθηκαν 52 άτομα.

Ο τ.προιστάνος της εισαγγελίας στα Άδανα Süleyman Bağrıyanık, ο τ. βοηθός του Ahmet Karaca και οι εισαγγελείς Aziz Takçı, Özcan Şişman και ο αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής Özkan Çokay αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανατροπής ή εξουδετέρωσης της κυβέρνησης δια της χρήσης δύναμης ή την έκθεση πληροφοριών που αφορούν δραστηριότες του κράτους».

Οι κατηγορούμενοι εισαγγελείς απαλλάχθηκαν των καθηκόντων τους σε μια ενορχηστωμένη κίνηση της κυβέρνησης να αποσιωπήσει τις σκανδαλώδεις όσο και σοκαριστικές αποκαλύψεις τους. (farsnews hbrdr 13/5/15)

dimpenews.com


ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡAΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ ….ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «ΣΥΡΙΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ»



Πηγές ασφαλείς από Ιορδανία αναφέρουν μια εκτεταμένη παρουσία αμερικανών στρατιωτών στα συροιορδανικά σύνορα.Το κρατικό συριακό πρακτορείο sana ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου εκπαίδευσης των λεγόμενων μετριοπαθών ανταρτών οι ΗΠΑ ανέπτυξαν έναν μεγάλο αριθμό στρατιωτών τους στα συροιορδανικά σύνορα.Την τελευταία Πέμπτη αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι η εκπαίδευση των αυτοαποκαλούμενων αντιπολιτευόμενων μετριοπαθών σύριων ανταρτών θα αρχίσει σε στρατόπεδο στην Ιορδανία.Διατείνονταν ότι ο σκοπός τους θα είναι η μάχη κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Daech ενώ πληροφορίες και μαρτυρίες από την περιοχή αποδεικνύουν ότι η Washington και οι σύμμαχοί τους επινόησαν την Daech δηλ. το Ισλαμικό Κράτος για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην Μ.Ανατολή. (IRIB 12.5.15)

Στην Τουρκία τώρα ο υπ. Εξ. ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού των σύριων λεγόμενων ανταρτών που διευθύνεται από Τουρκία και ΗΠΑ και με τη συμμμετοχή εκατοντάδων αμερικανών στρατιωτικών για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους καθυστέρησε. αναφέρει σήμερα Τετάρτη το AP.




Ο Mevlut Cavusoglu δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι το πρόγραμμα καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους και όχι λόγω ενδεχόμενης διαφωνίας Τουρκίας και ΗΠΑ. Δεν καθόρισε πότε θα ξεκινήσει.

Αρχικά οι τούρκοι ανακοίνωσε ότι θα άρχιζε το Μάρτιο μετατέθηκε για αρχές Μαίου αλλά και πάλι υπήρξε εμπλοκή.

Στόχος του προγράμματος που είναι μέρος αμερικανοτουρκικής συμφωνίας είναι η εκπαίδευση 15.000 σύριων υποτιθέμενων ανταρτών σε βάθος χρόνου 3 ετών είχε αναφέρει υψηλός αξιωματούχος του ΥΠΕΞ Τουρκίας.

«Περίπου 1.500 με 2.000 άτομα όφειλαν να εκπαιδευθούν την πρώτη χρονιά » είχε αναφέρει ο υπέυθυνος. (i24news.tv 13.5.15)

dimpenews.com



12 Aξιωματικούς μυστικών υπηρεσιών μεταξύ αυτών Τουρκίας και Ισραήλ στο Ιντλέμπ σκότωσε η συριακή αεροπορία



O συριακός στρατός σκότωσε 12 αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών συμεπεριλαμβανομένων Τούρκων ,Ισραηλινών καθώς και 49 τρομοκράτες κατά την διάρκεια αεροπορικής επιχείρησης.Η αποστολή επιχείρηση εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία στην περιοχή Maarath Mesren στο Idleb.(islamicinvitationturkey 12/5/15)

Αυτή τη στιγμή τουρκικά αεροπλάνα πετάνε τώρα πάνω από τα όρια Λαττάκειας και Ιντλέμπ.

dimpenews.com



Δες και,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »