Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

H EE EΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

EKTOΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ISIS KΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΚΑΙ Η ΕΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Η ΕΕ αποφάσισε να επεκτείνει για ένα χρόνο τις τιμωρίες κατά του συριακού κράτους και των μελών του.Αυτές περιλαμβάνουν κυρίως embargo στο πετρέλαιο και πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του περιβάλοντος του προέδρου της Αραβικής Συριακής Δημοκρατίας Bachar al-Assad, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Συμβούλιο της ΕΕ.

»Καθώς η κατάσταση στη Συρία συνεχίζει να επιδεινώνεται τα περιοριστικά μέτρα επιβαλόμενα από την ΕΕ στο συριακό καθεστώς επεκτέθηκαν για έναν χρόνο », ανέφερε το Συμβούλιο της ΕΕ αναφέρει το ανακοινωθέν.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης επιβεβαίωσε ότι σ΄ ένα υψηλόβαθμο στρατιωτικό αξιωματούχο του οποίου η υπευθυνότητα στην καταπίεση και τη βία κατά του πληθυσμού της Δαμασκού του απαγορεύτηκε το ταξίδι σε χώρες της ΕΕ και τυχόν λογαριασμοί του παγώνουν.

Τα τιμωρητικά μέτρα της ΕΕ κατά του συριακού κρα΄τους και της διοικητικής της μηχανής αφορούν
πλέον 200 σύριους και 70 θεσμούς των οποίων οι λογαρισμοί τους παγώνουν και τους απαγορεύεται να τους εκδοθεί visa.

Η ΕΕ ομοίως επέκτεινε τις οικονομικές της κυρώσεις κατά της Συρίας συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εξαγωγής όπλων προς τη Συρία, embargo στο πετρέλαιο και περιορισμούς σε κάποιες επενδύσεις μέχρι της 1ης Ιούνη του 2016 πρόσθεσε η πηγή.

Τον Δεκέμβρη του 2014 το Συμβούλιο της ΕΕ υπογράμμισε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει να επιβάλει τιμωρίες κατά του συριακού κράτους κατ΄αυτούς συριακού καθεστώτος και των μελών του για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η καταπίσεη του πληθυσμού.(Atlasinfo 28 Mαίου 2015 shaamtimes 30.5.15 )

dimpenews.com

Η Ε.Ε. αποφάσισε να επεκτείνει για ένα χρόνο τις τιμωρίες κατά του συριακού κράτους και με συμμετοχή της "αριστερής" κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.





Δες και,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »