Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συρία 81 χώρες εναντίον 1.Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ευρώπη και οι ευθύνες του στο συριακό…

Μασαλία μάθημα ισλάμ
Αν οι δυνάμεις της σκόρπιας αντιπολίτευσης είχαν λαικό έρεισμα θα είχαν ανατρέψει τον Άσαντ την 1η εβδομάδα δεν είχαν….δεν πρόκειται για εμφύλιο πρόκειται για εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων τζιχαντοπεζοναυτών από 81 χώρες κατά της Συρίας με απόλυτη ευθύνη των υπηρεσιών ασφαλείας των 81 αυτών χωρών που άνοιξαν τα σύνορά τους διάπλατα σε σεσημασμένους και μη για να κάνουν τζιχάντ σε ξένη γη…81 χώρες πολεμούν τη Συρία οι υπουργοί τους και οι κυβερνήσεις τους πρέπει να λογοδοτήσουν που επέτρεψαν στο 21ο αιώνα τη δημιουργία τζιχάντ …..

Τους εξόπλισαν ιδεολογικά μέσα στα δεκάδες χιλιάδες τζαμιά της Ευρώπης, μέσα στα σχολεία τους δημόσια και ιδιωτικά με το αντίστοιχο μάθημα των θρησκευτικών που επιτρέπεται όπως στο Βέλγιο,Γερμανία το εντάσει τώρα και η Γαλλία στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα αλλά ακόμη διδάσκεται ως και στα πρεστιζάτα Ευρωπαικά λεγόμενα σχολεία (http://www.eursc.eu/getfile/1807/1).

Η RhénanieduNordWestphalie στη Γερμανία που είναι η πιο πολυπληθής σε
μουσουλμάνους μαθητές από τις 22 Αυγούστου ξεκίνησε τη διδασκαλία της θρησκείας του Ισλάμ σε 44 δημοτικά της σχολεία.Ως το 2017 320 000 μουσουλμάνοι μαθητές αυτής της περιοχής αναμένεται να το διαδάσκονται.Μετά τη Ρηνανία θα εξαπλωνόταν η διαδασκαλία του ισλάμ και στα δημόσια σχολειά της BadeWurtemberg, Βερολίνου, BasseSaxe,Βαβαρίας.(“La Croix”, 12 septembre 2012 correspondanceeuropeenne.eu).Υπάρχει στην Ευρώπη και δίκτυο μουσουλμανικών σχολείων π.χ σε Γαλλία collège-lycée musulman Ibn Khaldoun, στη Μασσαλία ή το αντίστοιχο Ibn Khaldoun στην Ολλανδία. Μέσα στα γκέτο των ευρωπαικών μεγαλουπόλεων ανέθρεψαν κτήνη.

Le collège-lycée Ibn Khaldoun fait sa rentrée

Τα εκπαιδευτικά συστήματα, οι υπηρεσίες ασφαλείας των 81 αυτών χωρών ευθύνονται ως εγκληματίες πολέμου στον πόλεμο της Συρίας με το δόγμα της δήθεν ανοχής… Γι αυτό το μακελειό δεν ευθύνεται ο ΄Ασαντ που διεξάγει αμυντικό πόλεμο αλλά οι κυβερνήσεις των δημοκρατικών λεγόμενων αριστοκρατικών,ολιγαρχικών κατ΄ ουσίαν μοναρχιών μερικές φορές όταν πρόκειται για Βρετανία, Βέλγιο κλπ κρατών….Αυτά τα αντιφιλελεύθερα καθεστώτα που έδωσαν λάθρες θρησκευτικές ελευθερίες εκεί που δεν υφίστανται ευθύνονται για το μακελειό…Capuhosdhhsdhoudshou

Δεν χρειάζεται στρατολόγηση αρκεί ο συγχρωτισμός με τον φανατισμό στο γκέτο ………..η όσμωση ..το όλο κλιμα …..δεν χρειάζεται διαδίκτυο όταν όλα τα δίκτυα λειτουργούν ανεξέλγκτα στη γειτονια σου ……αυτό το ανεπίτρεπτο κλίμα που κυριαρχεί στην καρδιά των μεγαλουπόλεων….Πρωταρχική ευθύνη φέρουν τα κράτη όταν οι πολίτες τους γίνονται εγκληματίες……

ΕΕ και ΗΠΑ τους άνδρωσαν πνευματικά και ύστερα τους έδωσαν και τον στόχο « ο κακός Ασαντ » που δεν είναι σουνίτης και κυβερνά σουνίτικη πλειοψηφία (υπεραπλούστευση για ηλίθιους)….

Μα και ο Ομπάμα είναι μιγάς και οι μιγάδες σαν αυτόν δεν είναι ούτε κατά διάνοια πλειοψηφία στις ΗΠΑ και όμως κανένας δεν του αποδίδει το χαρακτηρισμό του δικτάτορα ……μάλιστα θεωρείται και χαρακτηριστικό δημοκρατικότητας σε μια χώρα όταν δινει το ύπατο αξίωμα σε κάποιον που προέρχεταια απο μειονότητα…και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας ο Manuel Carlos Valls είναι ισπανογενής ελλά δεν λέγεται δικτάτορας και ο Ντιρούπο στο Βέλγιο ήταν ιταλογενής και δεν τον είπαν ποτέ δικτάτορα κλπ Όλα είναι κατασκευασμένα..

Εκλογές ο ΄Ασαντ και πρόσφατα προκήρυξε εκλογές και κάλεσε και διεθνείς παρατηρητές. Ας πήγαιναν να ψηφίσουν οι φίλοι της δημοκρατίας.Εκλέχθηκε από το συριακό λαό πανηγυρικά ………ποιοι είναι όλοι αυτοί που καταστρατηγούν στην πραξη την πολιτική βούληση 20.000.000 συρίων;

Στη Συρία το 75% είναις σουνίτες.Αν αυτό το 80 % ήταν εναντίον του σύριου προέδρου θα είχε πέσει προ πολλού. Οι σουνίτες με το αίμα τους όπως και οι άλλοι σύριοι στηρίζουν το φιλελεύθερο συριακό μοντέλο από τον σκοταδισμό.

Mohammed Emwazi or Jihadi John

Εν κατακλείδι το εκπαιδευτικό σύστημα της Συρίας με την παιδαγωγία που παρείχε ανέθρεψε φιλελεύθερους σκεπτόμενους σουνίτες που είναι αυτοί που πρωτοστατούν στη μάχη κατά των ευρωπαίων τζιχαντιστών που αιματοκυλούν τη χώρα τους.Η Ευρώπη αντίθετα στις μαντράσες εξέθρεψε κτήνη αιμοβόρα αποκεφαλιστές σαν τον jihadi Jon……..Πριν το πόλεμο 2 στρατών συγκρούστηκαν 2 διαφορετικά μοντέλα εκπάιδευσης…….

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »