Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ κατά Αντισυνταγματικής Φορολογίας

imerisia_LARGE_t_1061_43968014
ΠΡΟΣ :

1. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
2.Πρωθυπουργό
3.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
4.Εισαγγελέα Αρείου Πάγου


ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Έχοντας υπ’ όψη τις Διατάξεις του Συντάγματος της Ελλάδος και συγκεκριμένα τα Άρθρα 4, 28 και 120 ΔΗΛΩΝΩ ότι ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ουδεμία επιβολή, νομοθετημένη ή μη, η οποία να αφορά Φορολογία, Εισφορολογία και διάκριση λόγω Επαγγέλματος ή κοινωνικής τάξης, εισοδήματος ή ιδιότητας (π.χ. βουλευτικής, υπουργικής, κληρονομικής)


καθ’ ότι


ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ

στα ανωτέρω Άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδας, στα Δικαιώματα του Ανθρώπου και στις βάσεις του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και ως εκ τούτου δεν δύναται να εφαρμοσθεί νομοτύπως και εγκύρως.

Τέτοιες περιπτώσεις αφορούν και :

1. τον ΕΝΦΙΑ, καθ’ ότι πρόκειται για αμάχητα τεκμαρτό και ανελαστικό φόρο επί ήδη
φορολογηθέντος αντικειμένου, εκτός της ελλείψεως αναλογικότητος βάσει εισοδήματος. Επίσης και επί πλέον, δεν επιτρέπεται διπλοφορολόγηση ούτε πολλαπλή φορολογία επί περιουσιακών στοιχείων που δεν παράγουν εισόδημα ή αναλογικό εισόδημα ή εισόδημα που έχει ήδη φορολογηθεί, κάτι που συμβαίνει στην περίπτωση της απαίτησης μέσω του φόρου αυτού.

2. τον ΦΠΑ, καθ’ ότι επίσης πρόκειται για αμάχητο και άκρως ανελαστικό, αντιστρόφως αναλογικό φόρο (δηλαδή, όσο χαμηλότερο το εισόδημα του τόσο υψηλότερος ποσοστιαία είναι ο φόρος αυτός για τον Πολίτη) ο οποίος μάλιστα επιβάλλεται και σε είδη πρώτης ανάγκης Συνταγματικώς προστατευμένα και εγγυημένα κάνοντας την πρόσβαση σε αυτά δυσχερέστερη. Ουσιαστικά δηλαδή τιμωρεί την αδυναμία παραγωγής υψηλού εισοδήματος και την παρελκύει ενώ απορρυθμίζει περαιτέρω την Ελληνική αγορά περιορίζοντας ακόμα περισσότερο την ρευστότητα, την αγοραστική δυνατότητα των Πολιτών και την δυνατότητα ανάπτυξης και επενδύσεων των μικρομεσαίων επαγγελματιών ενώ δεν απαιτείται ούτε καταβάλλεται στην πράξη από μεγάλες πολυεθνικές και ειδικές αλλοεθνείς κατηγορίες εμπόρων κατά πολιτική βούληση ενώ συλλέγεται από τους Πολίτες-αγοραστές. Το γεγονός ότι ο ΦΠΑ ισχύει επί δεκαετίες ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ κατά την βασική αρχή που διέπει και το Διεθνές και το Εγχώριο Δίκαιο ex injuria non jus oritur (δηλαδή, ότι δεν μπορεί να προκύψει νόμος από παράνομη πάγια τακτική).

3.την πολιτική κρατικής προστασίας μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιτηδευμάτων-επιχειρήσεων στις οποίες εγγυητής μπαίνει το Δημόσιο και προς τις οποίες το Κράτος εξασφαλίζει υποχρεωτικά πελατεία και έσοδα, και συγκεκριμένα τις Τράπεζες κυριότερα αλλά και επιχειρηματικές ομάδες όπως αυτές των εφοπλιστών και του ΚΙΣ και μεμονωμένων ιδιοκτητών ομίλων. Αυτό είναι αντισυνταγματικό διότι αποτελεί διάκριση εις βάρος κάθε άλλου ιδιώτη επιχειρηματία αποκλειστικά και μόνο είτε λόγω επιτηδεύματος (τράπεζες, εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανοι, κλπ) είτε λόγω καταγωγής-αίματος/θρησκευτικής ιδιότητας/κοινών ταξικών-οικονομικών συμφερόντων/νεποτισμού, κάτι που είναι κατάφωρα αντισυνταγματικό και ενάντια στην Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχουν κατ’ Άρθρον 28 Σ Υπερσυνταγματική ισχύ.

4.τις εισφορές που απαιτεί το ταμείο Ο.Α.Ε.Ε., καθ’ ότι δεν είναι αναλογικές ούτε καν συνδεδεμένες με το πραγματικό εισόδημα των ασφαλισμένων του, είναι αμάχητες και έχουν υπολογισθεί αδιαφανώς με μεγάλες ενδείξεις ότι ο υπολογισμός τους έχει γίνει είτε λάθος είτε ληστρικά με σκοπό τον περιορισμό της μικρής και μεσαίας επιχειρήσεως και την εξαφάνιση των αυτο-απασχολούμενων και Ελευθέρων Επαγγελματιών καθώς και αποκλεισμό τους από πρόσβαση σε εγγυημένες από το Σύνταγμα υπηρεσίες Υγείας καθώς και από τα ήδη καταβληθέντα συντάξιμα περιουσιακά τους κεφάλαια, με αποτέλεσμα την τεράστια ζημία του Δημοσίου Συμφέροντος αφού η πραγματική Ελληνική Οικονομία αποδεδειγμένα εξαρθρώθηκε μαζί τους.

Και συνεπώς,

ΔΗΛΩΝΩ

ότι σε καμμία περίπτωση, και σε ανταπόκριση μου ως Πολίτη του Ελληνικού Κράτους που υπακούει στο Ελληνικό Σύνταγμα και μάλιστα στις Επιταγές του άρθρου 120 Σ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ τα ανωτέρω και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου Δικαιώματος μου.


ΔΗΛΩΝΩ


επίσης δε

ότι κάθε τυχόν συμμόρφωση μου με τα ανωτέρω αποτελεί

ΠΡΟΪΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

και ως εκ τούτου

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ αλλά ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και άρα

ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ -ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ.

Συνεπώς και κατ’ επέκταση, ΔΗΛΩΝΩ έτοιμη να υπακούσω στις Επιταγές του Άρθρου 120 Σ έως της επαναφοράς και εφαρμογής της Συνταγματικότητας στην Χώρα μου στους προαναφερθέντες τομείς στους οποίους επιφυλάσσομαι να συνεχίσω να προσθέτω περαιτέρω καταχρήσεις, καταπατήσεις και εγκλήματα.

Η Δηλούσα Ελληνίδα Πολίτης

Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015



Το κείμενο σε αρχείο .rtf ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Το κείμενο σε αρχείο .pdf apokirixitanya


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Σήμερα 1η Μαΐου 2015, στα πλαίσια της γενικευμένης Ελληνικής Πολιτικοοικονομικής Αντίστασης που γίνεται αδέσμευτα από κάθε Πολίτη-ομάδα-σύλλογο στην Χώρα μας από τον Μάϊο του 2010, στείλαμε στις αρμόδιες Αρχές του Κράτους την ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΔΗΛΩΣΗ μας ότι ως Ελεύθεροι και Δημοκρατικοί Πολίτες ενός Κράτους που θέλει να ονομάζεται Ελεύθερο, Δημοκρατικό και Ανθρωπιστικό ΔΕΝ δεχόμαστε την φορολογική πολιτική της επαχθούς και επονείδιστης πρακτικής των διακρίσεων κατά κοινωνική τάξη και ιδιότητα, καθώς και την ανελαστικότητα και εξόφθαλμη έλλειψη αναλογικότητας στο ποσοστό που καλούμαστε να συνεισφέρουμε οικονομικά στο Κράτος ενώ ταυτόχρονα πρακτικά απαλλάσσονται της υποχρεώσεως συγκεκριμένες υπερ-πλούσιες ομάδες, οι οποίες μάλιστα είτε ευθύνονται είτε έχουν επιβαρύνει ανυπέρβλητα την οικονομική κρίση στην Χώρα μας.

Προτρέπουμε κάθε συμΠολίτη να το αποστείλει επίσης καθ’ ότι σε κάθε περίπτωση πλέον θα υπάρχει και επίσημη ΔΗΛΩΣΗ μας ότι κάθε εξαναγκασμός του Κράτους εις βάρος των ήδη οικονομικά εξαντλημένων Ελλήνων Πολιτών και κάθε συμμόρφωση είναι προϊόν εκβιασμού και ως εκ τούτου ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ/ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, και δεν παράγει δηλαδή έμπρακτη αποδοχή και απεμπόληση Δικαιωμάτων και απαιτήσεων μας ακόμα και αν για λόγους ανυπέρβλητου εκβιασμού ή κινδύνου εξαναγκασθήκαμε στην ανταπόκριση στις αντισυνταγματικές και αντιανθρωπιστικές απαιτήσεις του οποιουδήποτε φόρου ή εισφοράς.

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου


http://crimesagainstgreeks.com/αποκηρυξη-διακηρυξη-κατά-αντισυνταγ/

http://crimesagainstgreeks.com/δελτιο-τυπου-περί-δράσεων-κατά-αντισυ/



ΣΧΕΤΙΚΑ

Υπερφορολογική γενοκτονία

Εξώδικο στη ΓΓΔΕ και στον ΓΔΦΔ για εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων βάσει του νόμου 2238/1994, όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η Αυγούστου 2009

Πρόταση σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»: Τι να κάνουμε με την εφορία

Φορολογία 2014 – Ληστεία μετά φόνου σε εξέλιξη (χαρακτηριστικά παραδείγματα υπερφορολόγησης) Το δεύτερο μέρος ΕΔΩ

Προσφυγή κατά ΕΝΦΙΑ και Φόρου Εισοδήματος: «Η Εφορία με αφήνει να ζω με 8,59 ευρώ την ημέρα»

Μήνυση κατά των Υπουργών Οικονομικών και Διευθυντών ΔΟΥ



ΕΠΙΚΑΙΡΟ:

Ψήφισμα: “STOP στον παραλογισμό του Ο.Α.Ε.Ε. Αφήστε μας αέρα να φέρουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!” 29 Απριλίου 2015

1328a8d849b9a1bc82b50a1dabb20426

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »