Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;

Έκανε πρακτική εξάσκηση στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα της Βουλγαρίας και τον προσέλαβε (με το ζόρι;) το Τουρκικό Υπουργείο Οικονομικών για να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ (διότι το ΔΝΤ διαπραγματεύεται επιτυχώς ΜΟΝΟ με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό έλειπε να διαπραγματευτεί με κανέναν Τούρκο πατριώτη οικονομολόγο!).

Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;1


Είναι γιος της Μαρίας Αρσένη, 30 χρόνια ασταμάτητα διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ κι επιβλήθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο από ή στον Γιώργο Παπανδρέου μαζί με άλλους ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΥΣ (Μόσιαλος, Παναρίτη, Γεωργίου, Χριστοδούλου κλπ) που ήταν υπάλληλοι
Νεαταξικών Διεθνών Οργανισμών.

Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;3

Επειδή το μαγαζί ΠΑΣΟΚ έκλεισε, για να παραγραφούν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που δανείστηκαν και θα πληρώσουμε εμείς… μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι χιλιάδες ψεύτικες δημοσκοπήσεις θέλουν να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι είναι πρώτο κόμμα και άρα όσοι θέλουν το ρουσφέτι τους… οδηγούνται να το στηρίξουν ως πρώτο κόμμα προκειμένου να κερδίσει και τα ρουσφέτια να υλοποιηθούν απροβλημάτιστα. 

 Μά ποιός εἶναι ὁ Κρίτων Ἀρσένης;4


Κανένας πλέον δεν θα τον ειρωνευτεί ξανά για τον «αγώνα» που έδωσε για τις φάλαινες. Το σχετικό άρθρο από την iefimerida είναι του 2012, τότε που έπρεπε να ξεφτιλιστεί ο Γιωργάκης και να στηριχθεί ο Αντωνάκης…


1 σχόλιο:

  1. Είδατε ρε πώς γίνεται «διεθνής καριέρα» στα 25 ! Το ομολογώ: έχω κόμπελξ κατωτερότητας, με όλους αυτούς τους συνομηλίκους μου, που όταν εγώ έδινα και ξανάδινα ΑΣΕΠ, αυτοί, στα 26 τους, είχαν ήδη εργαστεί σε 10 διεθνείς Οργανισμούς, σε 5 διαφορετικές χώρες, σε projects παγκοσμίου εμβέλειας, σε Διεθνή Ινστιτούτα, Διεθνείς Τράπεζες....Και μένα πανηγύριζε η μάνα μου που πήρα το πτυχίο με άριστα. Πού να ξερε ότι, στην πραγματικότητα ήμουν σκράπας....Να ρε μάνα οι διαβασμένοι!!!! Είδες πώς προκόβουν;»

    Υ.Γ. Πού υπηρέτησες φαντάρος Κρίτωνα, το 2004;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »