Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ἡ «φασιστική» Ἑλληνικὴ σημαία.

«Διευθυντὲς σχολείων ἀρνοῦνται νὰ βάλουν τὴν Ἑλληνικὴ σημαία στα σχολεῖα, γιατὶ εἶναι «φασισμός» ἢ ἐπειδὴ φοβοῦνται μὴν χαρακτηριστοῦν φασίστες»!!


Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιῶς
Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιῶς
Αὐτὴ ἡ καταστάσῃ εἷναι δημιούργημα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ποὺ ἔχει καπηλευθεῖ τὸ ἐθνικό μας σύμβολο μὲ τὸν χειρότερο τρόπο. 

Ὅσοι ἀπὸ σᾶς ἀνήκετε σ’ αὐτὴ τὴν παρατάξη δὲν ἔχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να καταγγέλλετε σὰν ἀνθέλληνες ὅσους ντρέπονται ἤ φοβοῦνται νὰ κρατήσουν τὴν Ἑλληνικὴ σημαία!!
Δικό σας ἔργο εἶναι!

Μὲ τὶς δικές σας πράξεις δίνετε λαβὴ νὰ χαρακτηρίζονται φασίστες ὅλοι οἱ πραγματικοὶ πατριῶτες, ἀπὸ τοὺς ἀνθέλληνες θολοκουλτουριάρηδες ἐθνομηδενιστές!
Ἔσεις τοὺς δίνετε πάτημα, καὶ μάλιστα τὸ κάνετε σκόπιμα!


Νίκος Μιχαλολιάκος, γ.γ. χρυσῆς αὐγῆς
Νίκος Μιχαλολιάκος, γ.γ. χρυσῆς αὐγῆς

Γκέγκε ζῷα;;

Καὶ ἂν ἔχετε τὴν ἐντύπωση, ἐπειδὴ ὁ ἀρχηγὸς σᾶς εἶναι στὴν φυλακή, ὅτι δὲν
εἶναι συστημικὸ τὸ κόμμα σας, πλανᾶστε οἰκτρά!!

Τὰ ἔχουν συνεννοηθεὶ ὅλα αὐτὰ μεταξύ τους κορόιδα!!!

Ντιάνα Ζηκοπούλου

σχετικὰ θέματα, καὶ πολὺ ἐπίκαιρα:


Ὄχι, ὄχι, ὁ Φράγκος δὲν θέλει νὰ φτιάξῃ κόμμα.



Ἡ ποινικοποίησις τῆς Ἑλληνικῆς σημαίας!!!



Κρατᾶς Ἑλληνική σημαία; Εἶσαι φασιστόμουτρο!



το είδα

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ν2.........
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »