Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Φρένο … και πάλι στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον βοτανικό.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)


Συνεχίζεται το έπος του τζαμιού της Αθήνας, ενώ … όλως τυχαίως … πλησιάζουν οι εκλογές !


Οι εργασίες για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους σταμάτησαν και πάλι, αυτή τη φορά από τους πολιτικούς ελιγμούς και την προσφυγή που υπέβαλαν ένας καθηγητής πανεπιστημίου, δύο αξιωματικοί του ναυτικού μας, ένας πολιτιστικός σύλλογος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ.


Ακριβώς λόγω της νομικής προσφυγής - και τον  φόβο ότι ένας δικαστής μπορεί να αποφανθεί υπέρ των καταγγελλόντων - το υπουργείο υποδομών κατέστησε γνωστό ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου άξιας 946.000 ευρώ που είχε κερδηθεί, πριν από πέντε μήνες, από μια κοινοπραξία που αποτελείται από τέσσερις από τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, J&P ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για την κατασκευή του τζαμιού ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς του Βοτανικού, όπου υποτίθεται ότι θα κατασκευαστεί ο τόπος λατρείας του Ισλάμ, είναι αντίθετοι με την
παρουσία των Μουσουλμάνων στη περιοχή φοβούμενοι ότι το τζαμί θα μπορούσε να γίνει ένας τόπος συγκέντρωσης εξτρεμιστών ισλαμιστών ή ακόμα και ένα «κρησφύγετο των τρομοκρατών». 




Εν τω μεταξύ, η ιστορία του αμφιλεγόμενου τζαμιού  ενόψει των προσεχών τοπικών εκλογών, έχει γίνει το πρώτο θέμα της διαμάχης μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας .... περιπλέκοντας περαιτέρω το πολιτικό τοπίο.  


Βέβαια όπως είναι ήδη γνωστό ότι η μάχη του δήμου της Αθήνας έχει κριθεί εδώ και καιρό … και οτι θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.


Το δεύτερο ηχηρό ράπισμα στο πρόσωπο του κυρίου σαμαρά έρχεται από το νέο υποψήφιο δημοτικό σχήμα του Πειραιά, καθώςο εκλεκτός της Νου-Δου, ο κύριος Βασίλης Μιχαλολιάκος προβλέπεται να φάει πολύ φούμο … 



Θα τον μαυρίσουν τόσο στο λιμάνι που φοβάμαι ότι θα κινδυνεύσει να τον περάσουν για αφρικανό και να συλληφθεί … για "παραεμπόριο". 


Έτσι λοιπόν αφού η Νέα Δημοκρατία  … νίκησε την ανεργία … ξεμπέρδεψε με τα μνημόνια και την οικονομία … έγραψε το successstoryτης … και μη έχοντας τι άλλο παραμύθι να μας πει ... βάζει τον κύριοΆρη Σπηλιωτόπουλο τον υποψήφιο της για την δημαρχία στην Αθήνα να κλείσει το μάτι προς τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους.




Ο κύριος Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο πρώην υπουργός της δημόσιας εκπαίδευσης, πρότεινε ένα τοπικό δημοψήφισμα για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους, έστω και αν ο ίδιος ψήφισε "ναι" (μαζί με άλλους 197 βουλευτές), όταν το κοινοβούλιο ενέκρινε το σχέδιο στις 7 Σεπτεμβρίου, 2011.




Έτσι … στις οθόνες του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο κυριος Σπηλιωτόπουλος επανέλαβε τη θέση του κατά της κατασκευή του τζαμιού, διότι μεταξύ άλλων, θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους παράνομους μετανάστες από αυτους που ήδη υπάρχουν. 


Προφανώς εδώ ο κύριος Άρης θα αγνοεί ότι τους λαθρομετανάστες δεν τους έφεραν στην πατρίδα μας ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΛΑ.Ο.Σ. ούτε ο Συ.ρι.ζα ούτε η Χρυσή Αυγή, αλλά ο φίλος του ο κύριος Σαμαράς ήταν εκείνος που τους πρωτοέμπασε μέσα ... και γενικά θυρωροί τους υπήρξαν το κόμμα του η Νέα Δημοκρατία παρεούλα με το συμπολιτευόμενο πλέον Πασόκ … 


ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!!!!!   




Στη συνέχεια ο κύριος Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε ότι ο λαός της Αθήνας γνωρίζει  καλύτερα που πρέπει να κατασκευαστεί το τζαμί, και ως εκ τούτου οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, είναι αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσουν αν μπορεί να υπάρχουν τζαμιά στην πόλη … Μπλα,μπλα, μπλα …


Τέλος, αφού υπενθύμισε ότι η αντίθεσή του δεν βασίζεται σε θρησκευτικά κίνητρα, αλλά μάλλον για να δοθεί η ευκαιρία για την επιλογή πού θα πρέπει να κτιστεί το τέμενος κάλεσε μια ακόμη φορά για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. 


Εν τω μεταξύ, από την πλευρά του, ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, τόνισε την ασυνέπεια του αντιπάλου του, και παρατήρησε ότι η συμπεριφορά του  Σπηλιωτόπουλος … είναι «αντιφατική» και δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό.


Προφανώς ο κύριος Καμίνης θεώρει ότι η δική του συμπεριφορά είναι « συνεπής » … ίσως ….  για αυτό και συνεχίζει ακάθεκτος τις λαθροελληνοποιησεις.


Εδώ σε φωτογραφία με τον γνωστό τύπο που στις 2 το μεσημέρι της 5 Μαΐου 2010 έριχνε μολότοφ, μαζί με την @λητοπ@αρέ@ του, δυο δρόμους κάτω από το σύνταγμα του … βέβαια κανένας από δυο τις σταθμευμένες διμοιρίες των ματ δεν τον ενόχλησαν … αφού τους έδωσε την ευκαιρία να μας επιτεθούν … στις χιλιάδες κόσμου που διαδηλώναμε ειρηνικά και χωρίς μολότοφ μπροστά από την βουλή … 


Χμ, αντί για την ενοποίηση της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει γεμίσει με ισλαμικό όχλο που κατευθύνεται από τούρκους πράκτορες και πλούσιες ΜΚΟ ενώ μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στα εγγόνια μας είναι ότι θα πρέπει να αγωνιστούν … άλλη μια φορά για την ελευθερία … τόσο την δική τους όσο και των παιδιών τους!


Και ενώ φέτος θρηνήσαμε πάνω από τα 100 θύματα της γρίπης επειδή ο υπουργός υγείας  αποφάσισε να κλείσει τον ΕΟΠΥΥ… ώστε να κάνει οικονομία …η κυβέρνηση μας είναι έτοιμη να δαπανήσει δημόσιο χρήμα για τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού τόπου προσευχής σε μια χώρα όπου το 96% του πληθυσμού είναι Ελληνορθόδοξοι. 


Σε κάθε περίπτωση, δεδομένης της εξέλιξης της υπόθεσης και με την ανανεωμένη αντίθεση για το έργο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι μουσουλμάνοι της Αθήνας θα πρέπει να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να είναι σε θέση να προσευχηθούν στο τζαμί τους.


«Σε μια Ελλάδα όμως με τόσο μικρό πληθυσμό και ένα τόσο υψηλό ποσοστό  μουσουλμάνων λαθρομεταναστών - κοντά στο 15% σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις - σε 30 χρόνια ο αριθμός αυτός θα είναι πιο κοντά στο 70-80% του πληθυσμού, λόγω της μουσουλμανικής υπεργεννητικότητας, και στη συνέχεια οι Έλληνες θα καταστούν … η μειοψηφία !

Οι μουσουλμανικοί θύλακες όπου θα έχουν τη δική τους αντιπροσώπευση - θα απαιτήσουν τους δικούς τους νόμους - και οι Έλληνες πολιτικοί που θα θέλουν ψήφους στο ομοσπονδιακό "πλέον" κοινοβούλιο - Χμ, θα τους τους ... δώσουν.

ΤΕΛΟΣ



Εδώ είναι και πάλι οι βάρβαροι και η ... θρησκεία της ειρήνης! 


Ένας μαχητής (πιθανότατα χριστιανός) συνελήφθη από Μουσουλμάνους στη Συρία, και τον ανάγκασαν να βεβαιώσει πίστη στον Αλλάχ και την αποδοχή του Μωάμεθ ως προφήτη του Θεού . 

Η δήλωση, σε συντομότερη μορφή της, έχει ως εξής:

لاإلهإلااللهمحمدرسولالله

La ʾ ilaha ʾ il ʾ Αλλάχ, muḥammadunrasūlu-llāh

( « Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του ) .

Αφού λοιπόν ασπάστηκε την αιρετική θρησκεία …

Τον θεώρησαν "kafir" … η λέξη προέρχεται από τον αραβική όρο που σημαίνει « άπιστος »  ….

Ένας άπιστος … ενταγμένος στον κυβερνητικό στρατό …

Οτι η θανάτωση του από σφαίρα θα ήταν ευεργέτημα … 

Και τον αποκεφάλισαν βάναυσα.




HEIL GAP ( or mind the GAP)







το είδα 

1 σχόλιο:

  1. Αποσαφηνίζοντας την έννοια της λιτότητας … Eurostat : Αυξάνεται σε επίπεδα ρεκόρ το Ελληνικό, Ισπανικό, Ιταλικό χρέος / ΑΕΠ.


    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.de/2014/04/eurostat.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ