Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ( Όποιος καταλάβει κατάλαβε )


(στσ.= σημείωση του συντάκτη)  
           
(0.34'') ΚΑΝΕΛΛΗ: δεν ασχολούμαι με φασισταριά

(0.36'') ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ε, δεν ασχολείσαι παλιοκουμούνι, παλιοκουμούνι δεν ασχολείσαι με φασισταριά, αν είναι δυνατόν.

(0.46'') ΚΑΝΕΛΛΗ: δεν θα με κάνεις σαπούνι εμένα, σαπούνι δεν θα με κάνεις κατάλαβες;

(1.17'') ΚΑΝΕΛΛΗ: για σήκω φύγε από εδώ ρε ...( στσ.: και εκτοξεύει την εφημερίδα- χωρίς νερό! )

(1.23'') ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: άει στο διάολο

Η συνέχεια στο επόμενο κομμάτι του video που το έκοψαν



(0.31'') ΚΑΝΕΛΛΗ: τα πουσταριά δεν θα περάσουν

(0.42'') ΚΑΝΕΛΛΗ: και η χυδαιότητα είναι του σταθμού, είναι χυδαιότητα του σταθμού αυτήν την στιγμή

(0.56'') ΚΑΝΕΛΛΗ: είναι μια έκφραση καθημερινή, (στσ.: τα πουσταριά) και δεν έχω τίποτα με κανένα (στσ.: με τα πουσταριά γενικώς! )

(1.07'') ΚΑΝΕΛΛΗ: να ζητήσετε συγνώμη αυτήν την στιγμή, (Παπαδάκης: όχι, όχι, όχι δεν ζητάω συγγνώμη), συγγνώμη αυτήν την στιγμή, για ανοικτό μικρόφωνο σε κλειστό χρόνο.



(0.55'') ΚΑΝΕΛΛΗ: να πάρετε την ευθύνη να ξέρετε ποιούς ψηφίσατε. Άνδρας που σηκώνεται εδώ μέσα ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό, πετάει ποτήρι νερό στην κυρία Δούρου (στσ.: και όχι εφημερίδα ), βρίζει παλιοκουμούνι εμένανε (στσ.: που τον είπα πρίν ευγενικά: …φασισταριό ), ...σηκωνόμαστε όρθιοι γιατί είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτόν τον τρόπο (στσ.: εμένα, που απλώς τον χτύπησα με την εφημερίδα, λέγοντάς του ευγενικά: «για σήκω φύγε από εδώ ρε», αλλά δεν του πέταξα νερό.!)

(1.32'') ΚΑΝΕΛΛΗ: ένα πράγμα σας λέω, δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας χρυσαυγίτης

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ο εισαγγελέας δεν ζητάει την σύλληψη της Κανέλλη για
    λόγω εξύβριση (φασισταριά - δεν θα με κάνεις σαπούνι εμένα- για σήκω φύγε από εδώ ρε- τα πουσταριά)
    και έργω (εκτοξεύει την εφημερίδα) εξύβριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »