Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

H Ρ. Δούρου, που δεν ήξερε τον Άκη, μπήκε το 2003 και σε επιτροπή, μαζί με την κόρη του και τη σύζυγο του Λαλιώτη... (ΦEK)

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει η «δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη...
παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.

Η επαφή της Ρένας Δούρου με το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν περιοριζόταν στην «τυχαία», όπως θέλει να την περιγράψει, συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί των ημερών του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πεντάγωνο, αλλά φαίνεται ότι είχε διευρυνθεί και σε άλλα υπουργεία, όπως αυτό του υπουργείου Πολιτισμού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ένα Φύλλο της Εφημερίδας της
Κυβερνήσεως με αριθμό 1600 και ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2003, όπου στην απόφαση για τη «Συγκρότηση εκτελεστικής - οργανωτικής επιτροπής ΝΠΙΔ για προετοιμασία και υλοποίηση του Συνεδρίου “Αθλητισμός και Γυναίκα”» το όνομα της Ρένας Δούρου φιγουράρει σε περίοπτη θέση με αυτό της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της Σοφίας Σακοράφα και της Μαρίνας Λαλιώτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν πρόκειται για προνομιακές σχέσεις, είναι απορίας άξιον με ποια αντικειμενικά και διαφανή κριτήρια επελέγησαν, κυρίως οι Ρένα Δούρου και η Αρετή Τσοχατζοπούλου, ώστε να βρίσκονται στην εκτελεστική και οργανωτική επιτροπή ενός συνεδρίου. Μάλιστα, σε αυτό συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες, με αναγνωρισμένη πορεία στον χώρο τους. Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα είναι ότι η «συνάντηση» της Αρετης Τσοχατζοπούλου και της Ρένας Δούρου μόνο συμπτωματική δεν ήταν στην προετοιμασία του επίμαχου συνεδρίου, που για τη διεξαγωγή του απαιτήθηκε να συγκροτηθεί και Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Εκτός και αν πρόκειται για άλλα πρόσωπα και όχι για την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου και την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά του στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συνέδριο με θέμα «Αθλητισμός και Γυναίκα» επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 8 Μαρτίου του 2003, χρονική περίοδο κατά την οποία το κρατικό χρήμα έρεε άφθονο με την περίφημη Πολιτιστική Ολυμπιάδα, που, όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες, ήταν ιδέα του τότε υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου. Στην εκτελεστική και οργανωτική επιτροπή ο Γ. Λιάνης είχε τοποθετήσει την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, την Κατερίνα Παναγοπούλου και τη Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα.
 
το είδα http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/h-2003-ek.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ