Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ἡ νέα συλλογὴ τῆς Γαρυφαλλιᾶς.

Νομιζω πὼς ὅλοι τὴν ξέρουμε αὐτὴν τὴν συλλογή.
Εἶναι οἱ μηνύσεις!
Δὲν ξέρω τὶ ἀκριβῶς συμβαίνει, ἀλλὰ στὸ πρόσωπό της πλέον βλέπουν πολλοὶ ἕναν καθεστωτικὸν ἐκπρόσωπο, ποὺ τελικῶς θέλουν νὰ τὸν κατεβάσουν ἀπὸ τὸ καλάμι ποὺ ἔχει καβαλήσει.
Καὶ μάλλιστα, τώρα ποὺ οἱ μηνύσεις κοστίζουν, θεωρητικῶς θὰ ἔπρεπε κάποιοι νὰ τὸ σκέπτονται διπλά…
Κι ὅμως… Ἀν τὶ νὰ τοὺς σταματᾶ ἡ ἀκρίβεια, αὐτοὶ προχωροῦν ἀκάθεκτοι.

Ξεκίνησε λοιπὸν ἡ Γαρυφαλλιὰ νὰ συλλέγῃ μηνύσεις ἐδῶ καὶ καιρό….
Βέβαια κάποιες τὶς ἔχει γλυτώσει πρὸς ὥρας, ἀλλὰ ἔχουμε ἐμπρός μας καιρὸ νὰ καταγράφουμε τὰ εὐτράπελα ποὺ θὰ δοῦμε…

Πρὸ μηνῶν λοιπὸν γλύτωσε ἀπὸ μήνυσι ἡ Κανέλλη, ἄν καὶ χρωστοῦσε δώδεκα ἐνοίκια στὸν ἰδοκτήτη τοῦ ἀκινήτου, ποὺ στέγαζε τὸ ΝΕΜΕΣΙΣ. Καὶ δὲν φθάνει αὐτό… Ῥεντίκολο τὴν ἔκανε ὁ ἰδιοκτήτης, ἀλλὰ αὐτὴ τὸ ἔπαιξε …δικαιοσύνη! (Ἄλλα λόγια γιὰ νὰ ἀγαπιόμαστε ἕνα πρᾶγμα…) Ἰσχυρίστηκε πὼς ὁ ἰδιοκτήτης χρωστοῦσε στὸ δημόσιον καὶ πὼς ἡ ἴδια ἀνέλαβε ῥόλο ἀποκαταστάτου τῆς τάξεως… Πιᾶσε τὸ αὐγὸ καὶ κούρεψέ το ἕνα πρᾶγμα…

Μετὰ ὁ Κασιδιάρης… Ἐκεῖ βέβαια θὰ πέσῃ γέλιο… (Νὰ δῶ τὶ θὰ γίνῃ μὲ τὶς ἀσυλίες τους… Διότι ἡ Λιάνα ἔχει κακομάθει…)

Τέλος οἱ ἀστυνομικοὶ τῆς Κοζάνης δὲν ἄντεξαν καὶ προχώρησαν σὲ μήνυσι κατὰ τῆς Γαρυφαλλιᾶς.

Τί νά πῶ;
Νομίζω πὼς ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα μόνον νὰ γελᾶμε μποροῦμε…
Καὶ ἡ Κανέλλη φροντίζει θαυμάσια γιὰ αὐτό…

Φιλονόη.


ΚΚΕ: Η μήνυση της Ένωση Αστυνομικών Κοζάνης εναντίον της Λ. Κανέλλη έχει στόχο το ΚΚΕ

Πολιτικά σκόπιμη ενέργεια που στόχο έχει το ίδιο το ΚΚΕ χαρακτηρίζει με
ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τη μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά του βουλευτού του Κόμματος Λιάνας Κανέλλη. Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

Αφορμή για την μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στάθηκε ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Η. Κασίδιαρη.

«Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε «φασίστες» ούτε «τσόγλανοι»» τόνιας μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας. Ο ίδιος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της κα. Κανέλλη. Η Ένωση στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών – ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση» (πηγή-φωτογραφία)

το είδα http://www.filonoi.gr/nea-syllogh-garyfallias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »