Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

“666 Park Avenue”: Η νέα τηλεοπτική σειρά του ABC


Μετά την υβριστική για τους χριστιανούς τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "Good Christian B*tches", το εβραιοκρατούμενο αμερικάνικο κανάλι ABC, ετοιμάζεται τώρα για την πρεμιέρα της σειράς "666 ParkAvenue", το φθινόπωρο του 2012. Υποτίθεται ότι βασίζεται στο μυθιστόρημα με το ίδιο όνομα, (το οποίο αναφέρεται σε μια πολυκατοικία στο Μανχάταν των οποίων οι ένοικοι είναι μάγισσες).
 Όπως μας ενημερώνει ιστοσελίδα:
«Εάν μπορούσες να κάνεις μια ευχή, ποια θα ήταν; Και τι θα έκανες για να τη δεις να πραγματοποιείται; Στη λεωφόρο 666 Park όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Απλά πρόσεχε τι θα ευχηθείς γιατί το τίμημα μπορεί να είναι η ίδια σου η ψυχή… Καλώς ήρθατε στο TheDrake, την πολυτελή πολυκατοικία της ανατολικής πλευράς του Manhattan. Το TheDrake είναι ιδιοκτησία του GavinDoran (TerryOQuinnLost) και της όμορφης συζύγου του Olivia (VanessaWilliamsDesperateHousewives). Το TheDrake αποτελεί την κατοικία πολλών ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι ζουν μέσα στην αγκαλιά σκοτεινών υπερφυσικών δυνάμεων. Νομίζουν ότι όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τη στιγμή που ανακαλύπτουν ότι έχουν κάνει συμφωνία με τον διάβολο…» Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο DavidWilcox (παραγωγός του «Fringe») που έγραψε και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα της GabriellaPierce. Παραγωγός της σειράς είναι ο MattMillerChuck») ενώ πρωταγωνιστούν οι TerryOQuinn (Lost), VanessaWilliams (DesperateHousewives), DaveAnnable (Brothers & Sisters), RachaelTaylor (GreysAnatomy), RobertBuckley, HelenaMattsson, SamanthaLogan, ErikPalladino.
Εδώ το trailer:


Η OliviaDoran, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου, ελπίζει ότι η Jane θα μυήσει τον σύζυγό της στην πραγματική ατζέντα του Ντρέικ. Όλα αυτά φαίνονται παρόμοια με το ‘Μωρό της Ρόζμαρι’, την ταινία του Ρομάν Πολάνσκι. Σε αυτή την ταινία, σε ένα νεαρό ζευγάρι προσφέρεται επαγγελματική ανέλιξη από τους
γείτονές τους μετά τη μετακόμισή τους σε ένα φανταχτερό κτίριο που ονομάζεται " theBramford." Τελικά μαθαίνουν ότι οι γείτονές τους ανήκουν σε σατανιστική ομάδα που προσπαθεί να φέρει τη γέννηση του Αντιχρίστου .
Στην πρώτη φωτογραφία το Bramford από την ταινία Το Μωρό της Ρόζμαρι και στην δεύτερη το καστ της σειράς με τον δράκο ως λογότυπο.
Στο: 06 και: 10 του τρέιλερ φαίνεται για λίγο το Drake. Προσέξτε την ομοιότητα με το κτίριο Bramford από το Μωρό της Ρόζμαρι.
Όπως φαίνεται στο άρθρο για το χάραγμα του Θηρίου, υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη να προωθηθεί ο αριθμός 666 στην κοινωνία με ένα σχεδόν υποσυνείδητο τρόπο. Και όλα αυτά έχουν κάποια σχέση, καθώς το χάραγμα του θηρίου θα είναι μια καινοτομία σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος, εκτός από εκείνους που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, θα το αποδεχτούν και θα το θέλουν. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι σημαντικό να παρουσιάζονται συνεχώς και οπουδήποτε, αποκρυφιστικά σύμβολα, να κυκλοφορούν βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για βαμπίρ, μάγισσες, τον Σατανά, ακόμα και τον ίδιο τον Αντίχριστο, ώστε να μειωθεί η ικανότητα διάκρισης της κοινωνίας. Επειδή ο σκοπός είναι όλη η ανθρωπότητα να υποκύψει τελικά σε ένα σατανικό σύστημα, πρέπει να γίνει συστηματική δουλειά για να σπάσει κάθε ηθικός φραγμός της κοινωνίας.
Ο φόβος του Θεού πρέπει να αφαιρεθεί από τις καρδιές των ανθρώπων και την κοινωνία. Και πρέπει το κακό/διαβολικό να φαίνεται διασκεδαστικό, αβλαβές και ελκυστικό, έτσι ώστε ο κόσμος να αφεθεί ανεξέλεγκτος να τρέξει να ικανοποιήσει κάθε σκοτεινή επιθυμία του. Ακριβώς όπως στο ‘666 ParkAvenue’, όπου οι κάτοικοι θέλουν να μείνουν εκεί, δελεαζόμενοι από τις υπερφυσικές απολαύσεις που το κτίριο είναι σε θέση να τους παρέχει, έτσι και οι άνθρωποι θα εκπλαγούν και θα εντυπωσιαστούν από την πρώτη εμφάνιση του Αντίχριστου
Η θεοσοφίστρια AliceBailey, μαθήτρια της Μπλαβατσκυ και συγγραφέας του βιβλίου "Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας", που περιγράφει το σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και την ‘πνευματική αλλαγή’, που θα φέρει στο προσκήνιο το "Χριστό της Νέας Εποχής", έγραψε ότι η κατήχηση στις " μυστηριακές θρησκείες "- αποκρυφοστικά και εσωτεριστικά παγανιστικά τελετουργικά, είναι απαραίτητη ώστε η κοινωνία να είναι έτοιμη να αποδεχτεί τον «Χριστό της Νέας Εποχής». Η Bailey, που ήταν θεωρητική του Σατανισμού-Εωσφορισμού, ξεκίνησε την εκδοτική εταιρεία με το όνομα «LuciferTrust» και είχε τα γραφεία της στην 666 UnitedNationsPlaza. , αλλά αργότερα μετακόμισε και άλλαξε το όνομά της εταιρίας στο πιο αθώο, «LucisTrust».
Οι σκάλες σχηματίζουν τον αριθμό 6
Όπως μπορεί να δει κάποιος στο trailer, το κτίριο είναι στην πραγματικότητα "999 ParkAvenue", αλλά ένας πυροβολισμός αποκαλύπτει ότι το απαίσιο κτίριο είναι στην πραγματικότητα "666". Αυτό είναι σύμφωνο με το Απόκρυφο Νόμο της Αντιστροφής που δίδασκε ο σατανιστής AleisterCrowley. Στην ουσία πρόκειται για μια μορφή μαντείας που γίνεται με το να διαβάζεις, να τραγουδάς, να μιλάς ή να κάνεις πράγματα ανάποδα.
Καθώς η κοινωνία όλο και περισσότερο «συνηθίζει», αποδέχεται και αγκαλιάζει τον αποκρυφισμό και το σατανισμό, είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι του Θεού να μιλήσουν ανοιχτά για τον ερχομό του Αντιχρίστου, του ψεύτικου ‘Μεσσία’ που θα εμφανιστεί ως ο «χαρισματικός ηγέτης» που θα φέρει την ειρήνη και την ασφάλεια σε όλη την ανθωπότητα, αλλά θα αποδειχθεί ότι θα είναι ο πιο ανελέητος τύραννος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ