Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Το NIH συνεχίζει τα πειράματα στα φτωχά παιδιά της Αφρικής – χρηματοδοτεί έργο για την προώθηση του εμβολίου HPV σε μαθητές της Πέμπτης τάξης δημοτικού!

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας απένειμαν 340.000 δολάρια για να δοκιμάσουν ψυχολογικές τακτικές με στόχο να πείσουν τα παιδιά 10 ετών και τους γονείς τους στη Νότια Αφρική να αποδεχτούν το εμβόλιο για τον HPV. Ένα επικίνδυνο εμβόλιο ακόμα και για ενήλικες που έχει κατηγορηθεί για πολλές παρενέργειες.

Τα έγγραφα επιχορήγησης που ελήφθησαν από το Children’s Health Defense (CHD) μέσω ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act αποκάλυψαν ότι το NIH χρηματοδοτεί έρευνα σχετικά με τον τρόπο ενίσχυσης της απορρόφησης του αμφιλεγόμενου εμβολίου για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) μεταξύ αγοριών και κοριτσιών πέμπτης τάξης στη Νότια Αφρική.

Η επιχορήγηση είναι ένα έργο για την ανάπτυξη και τη δοκιμή στρατηγικών επικοινωνίας σε σχολεία στην επαρχία KwaZulu-Natal στη Νότια Αφρική, για να προσδιοριστεί ποιοι τύποι επικοινωνίας είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν σε περισσότερα παιδιά να κάνουν το εμβόλιο HPV.

Στη συνέχεια οι ερευνητές θα δοκιμάσουν σε εκατοντάδες παιδιά μια μεγαλύτερη, «πλήρης κλίμακας δοκιμή υβριδικού τύπου 2 ». Οι ερευνητές ελπίζουν ότι

οι σχολικές επικοινωνιακές στρατηγικές που αναπτύσσουν θα βοηθήσουν στην αύξηση της πρόσληψης εμβολιασμού HPV παιδιών και εφήβων στη Νότια Αφρική από το τρέχον ποσοστό 37% των κοριτσιών στο ποσοστό στόχο πάνω από 80% όλων των παιδιών ηλικίας 9-12 ετών.

Ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν αργότερα την ίδια στρατηγική σε άλλες χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος για να αυξήσουν επίσης τα ποσοστά τους.

«Τα εμβόλια HPV δεν έχουν αξιολογηθεί για την ασφάλεια τους όσο και για την αποτελεσματικότητά τους», δήλωσε η Δρ. Shankara Chetty , γενικός ιατρός και φυσικός επιστήμονας από το KwaZulu-Natal. «Ως εκ τούτου, καμία καταναγκαστική στρατηγική μάρκετινγκ δεν θα ενημερώσει με ειλικρίνεια τους παραλήπτες την απόφασή τους να συναινέσουν».

«Βλέποντας ότι οι ανήλικοι στοχοποιούνται, είναι επιτακτική ανάγκη να δοθούν στους κηδεμόνες αυτών των παιδιών όλες οι τρέχουσες πληροφορίες και, το πιο σημαντικό, να ενημερωθούν για την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων για να κάνουν μια πιο σωστή επιλογή», ​​είπε ο Chetty. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη βιομηχανία που επωφελείται με κέρδος της».

Η CHD τον Ιούνιο του 2023 εντόπισε σχεδόν 50 επιχορηγήσεις από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) και τις υπο-υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένου του NIH. Οι επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, πήγαν σε πανεπιστήμια, συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και τμήματα δημόσιας υγείας για να χρησιμοποιήσουν στρατηγικές συμπεριφορικής ψυχολογίας για να αυξήσουν την απορρόφηση του εμβολίου HPV από τους εφήβους.

Αυτή είναι η πρώτη επιχορήγηση που εντοπίστηκε πριν ακόμη μπει σε εφαρμογή και χρησιμοποιεί αυτές τις ίδιες μεθόδους για να στοχεύσει παιδιά στην Αφρική.

Η έρευνα εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει χρηματοδότηση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη και δοκιμή στρατηγικών για την αύξηση της απορρόφησης όλων των εμβολίων σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος που διστάζουν να εμβολιαστούν και σε κοινότητες έγχρωμων, χρησιμοποιώντας «πολιτιστικά προσαρμοσμένα» μηνύματα στο όνομα της «ισότητας στην υγεία».

Συνάδει επίσης με την ώθηση για παροχή σημαντικής επιχορήγησης για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού κατά του HPV μέσω της «ευαισθητοποίησης» και της καταπολέμησης αυτού που αποκαλούν «παραπληροφόρηση». Δηλαδή της αλήθειας, που δείχνει πως πολλά παιδιά μενουν ανάπηρα, στειρώνονται ή πεθαίνουν μετά απο τέτοια πειράματα.

Δείτε ακόμα: Πως το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας δημιούργησε τον ιό του AIDS στην Αφρική!

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ Παιδιατρική Εταιρεία: «Μην αναφέρετε τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων και εμβολιάστε όλα τα παιδιά»!

    https://amazonios.net/paidiatriki-etaireia-min-anaferete-tis-parenergeies-ton-mrna-emvolion-kai-emvoliaste-ola-ta-paidia/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »