Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Μελέτη διαπίστωσε ότι οι ασθενείς που εμφάνισαν «μακροχρόνιο Covid» υπέφεραν στην πραγματικότητα απο παρενέργειες του εμβολίου κατά του Covid.

Στη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Medicine, οι ερευνητές πήραν μαρτυρίες από 390 άτομα στην Ταϊλάνδη που προσβλήθηκαν από COVID-19 κατά τη διάρκεια του «πέμπτου κύματος της πανδημίας COVID-19», όταν κυριαρχούσε η παραλλαγή όμικρον. Οι ασθενείς μετά τη διάγνωσή τους, παρακολουθούνταν τηλεφωνικά από τρεις μήνες εώς ένα χρόνο για να παρακολουθείται η φυσική τους κατάσταση, η ψυχική υγεία, οι διαταραχές ύπνου και η ποιότητα ζωής τους.

Η epochtimes αναφέρει: Από τα 390 άτομα με COVID, 377 (97 τοις εκατό) εμβολιάστηκαν, 383 (98 τοις εκατό) υποβλήθηκαν σε αντιική θεραπεία και 330 (78 τοις εκατό) ανέπτυξαν το σύνδρομο long Covid. Τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματα ήταν κόπωση και βήχας. Άλλα αναφερόμενα συμπτώματα περιελάμβαναν κατάθλιψη, άγχος και κακή ποιότητα ύπνου. 

Η μελέτη διαπίστωσε ακόμα, ότι ασθενείς κάτω των 60 ετών με βήχα ως αρχικό σύμπτωμα είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν την πάθηση. Οι ερευνητές βρήκαν μια αξιοσημείωτη συσχέτιση στις γυναίκες, όπου υπέφεραν περισσότερο με πονοκεφάλους, ζάλη και ομίχλη του εγκεφάλου.

Τι ισχυριζονται οι οργανισμοί υγείας

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ορίζουν ευρέως τo

μακροχρόνιο COVID ως «συμπτώματα της νόσου και καταστάσεις που συνεχίζουν να αναπτύσσονται μετά από οξεία λοίμωξη COVID-19» και μπορεί να διαρκέσουν «εβδομάδες, μήνες ή χρόνια.” 

Ενώ σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα περισσότερα άτομα με COVID-19 αναρρώνουν και επιστρέφουν στην κανονική τους υγεία, ορισμένοι ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν ήπια ασθένεια, έχουν συμπτώματα που επιμένουν για εβδομάδες ή μήνες μετά την ανάρρωση.

Μια έκθεση του Φεβρουαρίου που δημοσιεύθηκε από το CDC διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 8 τοις εκατό των συμμετεχόντων σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ ανέφεραν ότι είχαν παρουσιάσει long COVID. Στη Δυτική Βιρτζίνια, σχεδόν το 11 τοις εκατό των συμμετεχόντων στην έρευνα ανέφεραν long COVID. Ωστόσο, ο οργανισμός δεν αποκάλυψε εάν οι ερωτηθέντες είχαν εμβολιαστεί, για να επικαλεστεί και τους ισχυρισμούς του.

Υπάρχουν μελέτες που υποδεικνύουν ότι ο μακροχρόνιος COVID-19 μπορεί να προκαλείται από μια ανοσολογική υπεραντίδραση της πρωτεΐνης ακίδας που χρησιμοποιούν τα εμβόλια COVID-19 για να επάγουν αντισώματα. Οι μελέτες ισχυρίζονται ότι ο μακροχρόνιος COVID παρουσιάζεται απο τον εμβολιασμό κι έπειτα, επειδή αναγκάζει ορισμένους ανθρώπους να δημιουργήσουν έναν δεύτερο γύρο αντισωμάτων που στοχεύουν το πρώτο.

Σε μια μελέτη του Φεβρουαρίου του 2023 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Medical Virology, οι ερευνητές ανέλυσαν τα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας και ιικού RNA σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν για COVID-19 με ή χωρίς μακροχρόνιο COVID-19. Διαπίστωσαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας και το ιικό RNA παρέμεναν στο σώμα ασθενών με μακροχρόνια COVID.

Σε μια μελέτη του Αυγούστου του 2023 που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Infectious Diseases, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος μακροχρόνιου COVID δεν διέφερε με την κατάσταση εμβολιασμού. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα που είχαν νοσήσει με όμικρον είχαν τον χαμηλότερο κίνδυνο μακροχρόνιου COVID.

Σε μια μελέτη του 2023 στην Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση για Ιατρικές και Φαρμακολογικές Επιστήμες, οι ερευνητές μελέτησαν τον ορό 81 ατόμων με μακροχρόνιο COVID-19. Και βρήκαν την πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου σε δύο ασθενείς, δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, παρά το αρνητικό τεστ COVID-19.

Δείτε ακόμα: Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen αποκάλυψε σε ένα βίντεο, ότι ανώτερος υπουργός του είπε πως τα εμβόλια σχεδιάστηκαν για να σκοτώσουν ανθρώπους.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »