Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Η Blackrock υπογράφει συμβόλαιο μισού τρισεκατομμυρίου δολαρίων για την «ανοικοδόμηση» της Ουκρανίας

Η ουκρανική κυβέρνηση θα λάβει βοήθεια από τη BlackRock και την JPMorgan Chase για τη δημιουργία μιας «τράπεζας ανασυγκρότησης» που αναμένεται να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό ιδιωτικές οντότητες σε επικερδή έργα ανοικοδόμησης.

Οι πιθανοί επενδυτές θα λάβουν μια εσωτερική προεπισκόπηση για το πώς θα είναι τα πράγματα κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στο Λονδίνο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα. Ο Zelensky επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται και με τα δύο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και συμβούλους της McKinsey. 

Η έκθεση σημειώνει ότι

η τρέχουσα εξέλιξη έχει απλώς εμβαθύνει τη σχέση της JPMorgan με τον μακροχρόνιο πελάτη της, την Ουκρανία. Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα έχει ήδη βοηθήσει την Ουκρανία να συγκεντρώσει περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε δημόσιο χρέος από το 2010 και οδήγησε στην ανασυγκρότηση του χρέους της χώρας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022.

Η BlackRock ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία χρειάζεται μια «τράπεζα χρηματοδότησης ανάπτυξης» που θα παρέχει στη χώρα ευκαιρίες υποδομής, κλίματος και γεωργίας. Αυτό θα την κάνει πιο ελκυστική για μακροπρόθεσμους επενδυτές. Η JPMorgan προστέθηκε στο εγχείρημα λόγω της τεχνογνωσίας της στο χρέος.

Ο Stefan Weiler, επικεφαλής αγορών κεφαλαίων χρέους της JPMorgan στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δήλωσε: «Το ταμείο ιδρύεται για να δώσει επίσης στους επενδυτές του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα την ευκαιρία να επενδύσουν σε συγκεκριμένα έργα και τομείς».

«Θα υπάρχουν διαφορετικοί τομείς που το ταμείο προσδιόρισε ως προτεραιότητες για την Ουκρανία. Αυτός ο στόχος είναι η μεγιστοποίηση της συμμετοχής του κεφαλαίου». Ωστόσο, δεν αναμένεται να λάβει τις επενδύσεις μέχρι το τέλος της σύγκρουσης με τη Ρωσία. 

Αν θέλετε να μάθετε ποιό είναι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα BlackRock που έχει αγοράσει τον κόσμο Δείτε το άρθρο της Γιώτας Σεχίδου: Οι διαχειριστές του παγκόσμιου κεφαλαίου καταστρέφουν τον κόσμο.

το είδα

2 σχόλια:

  1. Τόνοι πυρομαχικών της ΕΦ (KYΠΡΟΣ) στην Τουρκία από το περασμένο Σάββατο

    https://www.youtube.com/watch?v=mKKRwyQtdA0
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ ,ΑΛΛΑ........
    ΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ ΟΜΠΑΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??????
    ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ?????
    ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΩΣ BABY SITER ΑΚΟΥΩ.....Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.......
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ….ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗ???!!!
    Μιχάλης Ομπάμα η Μισέλ Ομπάμα;;
    https://www.facebook.com/watch/?v=773063193586916



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »