Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Αφοπλίζουν τα νησιά!-Παρέδωσαν εν-κρυπτώ στην Ουκρανία 32-ρυμουλκούμενα πυροβόλα 105-χλστ. και 50.000-οβίδες

 

Ένα μεγάλο αριθμό ρυμουλκούμενων πυροβόλων των 105 χλστ. παραχώρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες προσβολής των ρωσικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΣ δόθηκαν 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα μαζί με 50.000 βλήματα των 105 χλστ.

Να σημειώσουμε ότι τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα έχουν αποδειχτεί στη σύγκρουση της Ουκρανίας εξαιρετικά χρήσιμα, καθότι μπορούν να ρυμουλκηθούν από οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να επηρεάζονται από τυχόν τεχνικές βλάβες ή να στοχοποιούνται με την ίδια ευκολία που στοχοποιούνται τα αυτοκινούμενα πυροβόλα.

Έχουν μετάσχει σε μεγάλο αριθμό μαχών και

έχουν αποδειχθεί απόλυτα αξιόπιστα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απώλεια μέχρι στιγμής.

Είναι πυροβόλα τα οποία είναι ιδανικά για τα νησιά από τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν αποσυρθεί.

Να σημειώσουμε ότι όπως πρώτο έγραψε το pronews.gr αυτή τη στιγμή το βασικό αίτημα των Ουκρανών είναι τα αυτοκινούμενα ρουκετοβόλα RM-70 τσεχικής κατασκευής με ρωσική τεχνογνωσία για τα οποία όμως δεν απαιτείται πιστοποιητικό τελικού χρήστη από την Ρωσία γιατί έχουν αγοραστεί από τα ανατολικογερμανικά αποθέματα.

το είδα

2 σχόλια:


  1. Ανώνυμος12 Μαρτίου 2024 στις 3:13 π.μ.
    Τόνοι πυρομαχικών της ΕΦ (KYΠΡΟΣ) στην Τουρκία από το περασμένο Σάββατο

    https://www.youtube.com/watch?v=mKKRwyQtdA0


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φρεγάτα “Κανάρης” συμμετείχε στην διάσωση μεταναστών νότια της Γαύδου (φωτ.)

    https://www.haniotika-nea.gr/i-fregata-quot-kanaris-quot-symmeteiche-stin-diasosi-metanaston-notia-tis-gaydoy-fot/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »