Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν τα στατιστικά στην Μ.Βρετανία: Ο εμβολιασμένος πληθυσμός μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο θανάτους – ενώ ο μη εμβολιασμένος λιγότερο από 61.000 θανάτους σε διάστημα 23 μήνων!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), τα στοιχεία δείχνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στην Αγγλία έχει υποστεί τεράστιο αριθμό θανάτων σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, παρόλο που περίπου το 30 τοις εκατό του πληθυσμού δεν είχε ούτε μια δόση του Εμβόλιο.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία, έως τον Ιούλιο του 2022, 18,9 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την πρώτη δόση COVID-19, 21,5 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί τη δεύτερη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 2,6 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει την πρώτη δόση αλλά αρνήθηκαν τη δεύτερη και 30,4 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την τρίτη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 8,9 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει τη δεύτερη δόση αλλά αρνήθηκαν την τρίτη. 

Τα στοιχεία της UKHSA, 63,4 δηλώνουν πως εκατομμύρια άνθρωποι ήταν επιλέξιμοι για εμβολιασμό εκείνη τη στιγμή. Ως εκ τούτου, από τον Ιούλιο του 2022, το 30 τοις εκατό του πληθυσμού της Αγγλίας παρέμενε εντελώς ανεμβολίαστο. Το 34 τοις εκατό δεν εμβολιάστηκε με δεύτερη δόση. και το 50 τοις εκατό δεν έκανε την τρίτη δόση. Ωστόσο, ο

εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του αντιπροσώπευε το 95% όλων των θανάτων από COVID-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2023, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5%.

Αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και δύο δόσεις πληθυσμού είναι πραγματικά τρομακτικό. Η συντριπτική πλειονότητα είναι μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν τέσσερις φορές, με αυτόν τον πληθυσμό να αντιπροσωπεύει το 80 τοις εκατό όλων των θανάτων COVID-19 και το 83 τοις εκατό όλων των θανάτων COVID-19 μεταξύ των εμβολιασμένων.

Τα ίδια στοιχεία πάνω – κάτω παρατηρούνται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Τα ακόλουθα στοιχεία που δημοσιεύονται από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) στο σύνολο δεδομένων “Deaths by Vaccination Status” βρίσκονται στον ιστότοπο του ONS:

Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 70 έως 79 ετών τον Αύγουστο με 676 θανάτους. Ενώ, ο υψηλότερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021 με το σοκαριστικό αριθμό 13.294 θανάτους.

Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Δεκέμβριο με 776 θανάτους. Αντίθετα, ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων για κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Δεκέμβριο του 2021 με το σοκαριστικό αριθμό 16.171 θανάτους.

Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022, ο υψηλότερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 70 έως 79 ετών τον Ιανουάριο με 776 θανάτους. Συγκριτικά, ο υψηλότερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Ιανουάριο του 2022 με σοκαριστικούς 15.948 θανάτους.

Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2022, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Απρίλιο με 500 θανάτους. Ταυτόχρονα, ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων για κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Απρίλιο του 2022 με σοκαριστικό 14.902 θανάτους.

Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Ιούλιο με 493 θανάτους. Συγκριτικά, ο υψηλότερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Ιούλιο του 2022 με το σοκαριστικό αριθμό 14.286 θανάτους.

Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2022, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Δεκέμβριο με 604 θανάτους. Αντίθετα, ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Δεκέμβριο του 2022 με το σοκαριστικό αριθμός 19.914 θανάτους.

Μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2023, ο υψηλότερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων όλων των αιτιών σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Ιανουάριο του 2023 με 551 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Ιανουάριο του 2023 με το σοκαριστικό αριθμό 18.297 θανάτους.

Μεταξύ Απριλίου και Μαΐου 2023, ο μεγαλύτερος αριθμός μη εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 70 έως 79 ετών τον Μάιο με 405 θανάτους. Ταυτόχρονα, ο μεγαλύτερος αριθμός εμβολιασμένων θανάτων από κάθε αιτία σημειώθηκε μεταξύ των ηλικιωμένων 80 έως 89 ετών τον Απρίλιο με το σοκαριστικό αριθμό 13.713 θανάτους.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό σχετικά με αυτά τα στοιχεία είναι ότι οι εμβολιασμένοι ξεπερνούν κατά πολύ τους μη εμβολιασμένους όσον αφορά ττους θανάτους σε κάθε ηλικιακή ομάδα από τον Ιούλιο του 2021, παρόλο που το 30 τοις εκατό του πληθυσμού δεν έχει κάνει καθόλου την ένεση COVID-19.

Στο σύνολο υπήρξαν 965.609 θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων σε σύγκριση με μόλις 60.903 θανάτους μεταξύ των μη εμβολιασμένων μεταξύ Ιουλίου 2021 και Μαΐου 2023. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν συνολικά 1.026.512 θάνατοι στην Αγγλία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 94 τοις εκατό από αυτούς, ενώ οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν μόλις έξι τοις εκατό.

Δείτε ακόμα: Μελέτη διαπίστωσε ότι οι ασθενείς που εμφάνισαν «μακροχρόνιο Covid» υπέφεραν στην πραγματικότητα απο παρενέργειες του εμβολίου κατά του Covid.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »