Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Η Εστία αποκάλυψε την κατάθεση του ελεγκτή, που σκοτώθηκε σε περίεργο τροχαίο – τρεις μέρες αφού είχε κληθεί να καταθέσει στην δικαιοσύνη!

Η εφημερίδα Εστία αποκαλύπτει την κατάθεση του ελεγκτή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε περίεργο τροχαίο τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που είχε κληθεί από την δικαιοσύνη!

Η αποκάλυψη έρχεται λίγους μήνες μετά από το σοκ που προκάλεσε η καταγγελία του πρώην στελέχους του ΟΣΕ για τον Διευθυντή διευθυντή κυκλοφορία του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, το οποίο προκάλεσε ερωτηματικά σε όσους τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με εκείνη την καταγγελία-«φωτιά», ο 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.

Ο μάρτυρας και πρώην στέλεχος του ΟΣΕ που καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν στοιχεία που αφορούν το τρομερό δυστύχημα, για το οποίο υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, ζητούσε τότε να καταθέσει επίσημα.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που

διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» ανέφερε στην επιστολή του,

Η αποκάλυψη της Εστίας, έρχεται να πολλαπλασιάσει τα ερωτήματα που πλέον ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Πηγή NewsBreak

Δείτε ακομα: Γονείς θυμάτων στα Τέμπη ξεσπούν: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη»!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »