Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Με δυο φώτο μπορείς και εσύ να συνειδητοποιήσεις πως ότι έχεις μάθει στην "εκπαίδευση" σου απέχει έτη φωτός από την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Vasileios Syranastasis

Τι σας λέει η διεφθαρμένη ιατρική ότι πριν ένα αιώνα προκαλούσε επιδημίες "παράλυσης" (ή πιο σωστά με το όνομα που της έδωσαν 👉πολιομυελίτιδα) ένας κοινός εντεροιος που ανέκαθεν υφίσταται? Σωστά? Σωστά να λέτε.

Αυτό που δεν σας λέει όμως ότι την ίδια περίοδο, τέλη 19ου αιώνα και αρχές του 20ου έγινε το μεγάλο μπαμ με τις χημικές βιομηχανίες, και πληθώρα τοξικών υλικών (όπως το αρσενικό, ο μόλυβδος και πολλές χημικές ενώσεις αυτών) άρχισαν να χρησιμοποιούνται μαζικά σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα ειδικά στην γεωργία, και όχι μόνο.

Την ίδια περίοδο είχαμε και το μπαμ με τον υπέροχο κόσμο των μικροβίων και στην ουσία, οι ίδιες βιομηχανίες, οι ίδιοι "επαγγελματίες" που ασχολούνταν με το ένα, ασχολούνταν και με το άλλο. Και τσουπ τι πιο εύκολο να σκαρφιστείς πως τις επιδημίες "παράλυσης" (ή πιο σωστά με το όνομα που της έδωσαν 👉πολιομυελίτιδα) ΔΗΘΕΝ τις προκαλούσε ένας κοινός εντεροιος που υφίσταται ανέκαθεν, ο καλύτερος αποδιοπομπαίος τράγος. Και έτσι έδωσαν το όνομα πολιομυελίτιδα και στον ιό και στην παθολογική κατάσταση της παράλυσης και άλλαξαν την πραγματικότητα.

Και φυσικά έτσι συγκάλυψαν και τα αμέτρητα θυματα μιας ταχείας και παντελώς ανεύθυνης αναπτυσσόμενης χημικής βιομηχανίας.

Όποιος νομίζει, το ότι του έχουν φυτέψει στον εγκέφαλο με μια μακροχρόνια προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου και αμέτρητα ψευδη στην "επίσημη εκπαίδευση", έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα, μάλλον νομίζει και πως ο ΑγιοςΒασιλης έφερε το φοβερό "δώρο" των εμβολίων στην ανθρωπότητα. 

Τίποτα από όσα σας λένε για τα 👉💉💉💉και τις ασθένειες που αυτά δήθεν "προλαμβάνουν" δεν έχουν σχέση με την ΑΛΗΘΕΙΑ

Στη μια φωτο βλέπετε περιστατικά παράλυσης στην τότε ιατρική βιβλιογραφία (που αργότερα βαφτίζονταν πολιομυελίτιδα) λόγω δηλητηρίασης με αρσενικό και στην άλλη βλέπετε έναν από τους άπειρους λόγους που οι άνθρωποι παλαιότερα πέθαιναν με μεγαλύτερη συχνότητα.

Με δυο φώτο μπορείς και εσύ να συνειδητοποιήσεις πως ότι έχεις μάθει στην "εκπαίδευση" σου απέχει έτη φωτός από την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Υ.Γ.
Το γιατί ο κοινός εντεροιος που ονόμασαν "ιός πολιμυελιτιδας" δεν ευθύνεται αυτός καθαυτος ( ήτοι χωρίς να υφίσταται άλλοι παράγοντες, όπως έκθεση σε τοξικά υλικά ή deep puncture wood provocation) για την παθολογική κατάσταση της παράλυσης, αποδείχθηκε περιτρανα σε άνθρωπολογικές έρευνες σε φυλές του Αμαζονίου, όπου αν και τους έβρισκαν όλους με αντισώματα έναντι του ιου, η παράλυση ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

Update ..... Edit additional photo.

Για τους αδαείς που νομίζουν ότι η παράλυση (ΟΧΠ όπως ονομάζεται η παθολογική κατάσταση που αποδίδουν στον ιό) έχει "εξαφανιστεί"

Η Ελλάδα έχει δηλώσει τη περιοδο 2000-2023 περίπου 370 περιστατικά παράλυσης (ΟΧΠ) στον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Εγκληματικής Απάτης) και φυσικά κανένα δεν "αναφέρεται" ως πολιομυελίτιδα (τα δηλώνουν ως Non-Polio AFP cases)
 
ΟΧΠ=Οξεία Χαλαρή Παράλυση
AFP= Acute Flaccid Paralysis

Η εκτίμηση μου, είναι πως αρκετά από αυτά τα περιστατικά σχετίζονται αιτιολογικα με 👉💉💉💉και ίσως και με τον γνωστό μηχανισμό του "provocation effect by a deep puncture 💉wound".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »