Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Πρώην στέλεχος ΥΠΟΙΚ στις ΗΠΑ: Λεπτομέρειες για το ψηφιακό χρήμα που έρχεται! Απλά συγκλονιστικό (vid)

Πόσο πιο επίσημα να ειπωθεί πια αυτό που έρχεται παντού;

Η Monica Elizabeth Crowley είναι πρώην Βοηθός Υπουργός Δημοσίων Υποθέσεων για το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 

Αυτά που αναφέρει για το ψηφιακό χρήμα που έρχεται παντού (CDBC – Κεντρικό Νόμισμα Ωηφιακής Τράπεζας, όπως το Ψηφιακό Ευρώ) είναι συγκλονιστικά!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Τα CBDC αφορούν μόνο την εξουσία και τον έλεγχο…

Αποτελούν έναν αποφασιστικής σημασίας ακρογωνιαίο λίθο για την μετατόπιση μιας κοινωνίας σ’ ένα σύστημα τύπου κοινωνικής πιστωτικής ικανότητας…

Ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας αντικαθιστά ουσιαστικά τα υλικά περιουσιακά στοιχεία όπως τα μετρητά και τα ταμειακά περιουσιακά στοιχεία μ’ ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα είναι συγκεντρωμένο φέρ’ ειπείν στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Έτσι, τελικά θέλουν να

ξεφορτωθούν όλες τις τράπεζες οποιουδήποτε μεγέθους από την JPMorgan Chase μέχρι την τοπική κοινοτική σας τράπεζα και να τις αντικαταστήσουν με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

Όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία δεν θα είναι πια ένα χειροπιαστό περιουσιακό στοιχείο στο πορτοφόλι σας, όπως ένα χαρτονόμισμα 10 δολαρίων… Αντ’ αυτού τα περιουσιακά σας στοιχεία θα είναι μια σειρά λογισμικού…

Κι επομένως ανοιχτά για φορολόγηση, απομύζηση, κατάσχεση ή πλήρη εξάλειψη από την κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε ελεγκτική Αρχή…

Έτσι, επαναλαμβάνω, η ιδιωτικότητά σας θα εξαλειφθεί εντελώς μαζί με την οικονομική σας ελευθερία!!!! Είναι τόσο τρομακτικό

Αν η κυβέρνηση έχει τον έλεγχο πάνω στα περιουσιακά σας στοιχεία, έχει τον έλεγχο πάνω σας»!!!!

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια:

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »