Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Υποχρεωτικός για ΟΛΟΥΣ ο Προσωπικός Αριθμός – Πότε μπαίνει στις ζωές μας

Θα μπει στις νέες ταυτότητες, όπως και τις ταυτότητες-«πορτοφόλι».

Αποφασισμένη μετά τις νέες ταυτότητες να φέρει και τον Προσωπικό Αριθμό είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της ομογένειας στη Νέα Υόρκη επιβεβαίωσε τον ερχομό του Προσωπικού Αριθμού:

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος. Θα είναι πολύ απλή η μετάβαση. Θα αποκτούμε τον προσωπικό μας αριθμό από μια πλατφόρμα την οποία ήδη έχουμε υλοποιήσει και δοκιμάζουμε. Θα λυθούν πολλά προβλήματα».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέσα στο επόμενη δίμηνο ο Προσωπικός Αριθμός θα έχει μπει στις ζωές μας, όντας υποχρεωτικός για όλους τους πολίτες.

Παραμένει άγνωστο αν αυτή τη στιγμή δοθεί κάποια περίοδος «χάριτος» όπως συμβαίνει και με τις νέες ταυτότητες, η έκδοση των οποίων θα είναι προαιρετική μέχρι το 2026.

Ο Ενιαίος Αριθμός πρόκειται να φέρει τα πάνω-κάτω στις συναλλαγές του δημοσίου με τους πολίτες, αντικαθιστώντας τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό της Ταυτότητας και Διαβατηρίου, χωρίς όμως αυτοί να καταργούνται.

Ωστόσο ο ΑΦΜ θα αποτελεί τον πυρήνα του νέου Αριθμού. Ο Π.Α. θα

αποτελείται από τα 9 ψηφία του ΑΦΜ συν άλλα τρία καινούργια, εκ των οποίων τα δύο θα μπορεί (άγνωστο για πόσο καιρό) να επιλέγει ο πολίτης.

«Δεν θα χρειάζεστε να θυμάστε ένα σωρό αριθμούς», είναι το…κύριο επιχείρημα υπέρ της έκδοσης του Προσωπικού Αριθμού.

Στην πράξη πρόκειται για ακόμα μία υποχρεωτικότητα που θα αλλάξει τις ζωές 9 εκατομμυρίων πολιτών, όσων δηλαδή έχουν σήμερα ΑΦΜ.

το είδα 

1 σχόλιο:

  1. Οι σάπιες νεοταξίτικες κυβερνήσεις αλλάζουν, τα δουλικά αλλάζουν αλλά στην ουσία είναι το ένα και το αυτό.. Το σχέδιο γενοκτονίας μας είναι σε πλήρη εξέλιξη... Αποχαυνωμένες μάζες μάχονται από τα πληκτρολόγια ενώ ο εχθρός μας σκάβει τους λάκκους.. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού...

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    https://rumble.com/v4exort-266951081.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »