Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

"Διαμαρτυρία" ενάντια στη χούντα, κατόπιν συμμορφώσεως στις εντολές της χούντας και συνεννόησης με τον εκπρόσωπό της!

Periklis Bozinakis

Προσέξτε αυτό το τεκμήριο του αίσχους από την αγροτική δήθεν "κινητοποίηση".

"Διαμαρτυρία" ενάντια στη χούντα, κατόπιν συμμορφώσεως στις εντολές της χούντας και συνεννόησης με τον εκπρόσωπό της! Έχω μια απορία: αυτοί οι εκατό, εκατόν πενήντα αγρότες, τι ακριβώς ήρθαν να κάνουν στο Σύνταγμα; Καμάκι;

Προσέξτε το ύφος της μαριονέτας του Νταβός, του εξ επαγγέλματος προδότη... Με τα τσιράκια του συναντήθηκε, για τα μάτια των ηλιθίων. Αμφιβάλλω αν ακούει καν τις προ-ηχογραφημένες "προτάσεις" των κομματόσκυλων εργατοπατέρων που κρατάνε διαρκώς τους όποιους έντιμους αγρότες γονατισμένους, με τη μπότα (ή μάλλον το πανάκριβο ιταλικό παπούτσι) του καθεστώτος στο σβέρκο τους.

Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου κάτι που μου προκάλεσε ναυτία. Σε κάποιον καθεστωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον Real FM, κάποιος ρουφιάνος της λίστας Πέτσα έπαιρνε "συνέντευξη" από κάποιον εργατοπατέρα που ήρθε να κάνει βόλτα στο κέντρο και να πιει καφέ με τον νταβατζή του. Του έδωσε συγχαρητήρια για την "ειρηνική" διαμαρτυρία, τους ανοιχτούς δρόμους, τους ήπιους τόνους και την υπακοή στον εργοδότη του - τον εργοδοτη του ρουφιάνου της λίστας Πέτσα, εννοώ. "Όχι όπως στην Ευρώπη που πλημμυρίζουν τις πόλεις, τα σπάνε, καίνε, και πολιορκούν σπίτια" (!!!) λέει... Τα σπίτια των πανάγαθων ηγετών της πατρίδας του, της ΕΕ, εννοούσε ο ρουφιάνος. Καταλάβαμε, έτσι;

ΥΓ: Μια λεπτομέρεια, που αφορά και τους χρεωμένους αγρότες αλλά και κάθε πολίτη με υποθηκευμένη περιουσία: τα παράνομα funds στα οποία η τραπεζική Μαφία πούλησε τα δάνεια του κοσμάκη στο ένα δέκατο τής (αισχροκερδούς) τιμής τους, αυτές οι διεθνείς σπείρες τις οποίες ξέπλυνε το πλυντήριο κακουργημάτων του ελεγχόμενου Αρείου Πάγου, ΔΕΝ έχουν ούτε ΑΦΜ ούτε φορολογικό εκπρόσωπο στη χώρα μας, παρ' όλο που δραστηριοποιούνται εδώ! Πρωτοφανής εκτροπή. Κάτι νομικά αδιανόητο. Κάτι που δεν στέκει ΠΟΥΘΕΝΑ. 

Γι αυτό το ασπόνδυλο, ο Χατζηδάκης, δηλώνει ψευδώς ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μειώθηκαν θεαματικά, και το παρουσιάζει ως επιτυχία... Δεν μειώθηκαν βέβαια επειδή άρχισαν να εξυπηρετούνται, αλλά επειδή η συμμορίες των τραπεζών ξεφορτώθηκαν τα περισσότερα στα παράνομα funds για ένα κομμάτι φωμί. Τέτοια εκτροπή και τέτοια εξάρτηση και σήψη της δήθεν "δικαιοσύνης" δε λύνεται με κουβεντούλες και φιέστες. Χρειάζονται άλλα μέσα.

1 σχόλιο:

  1. ΑΙΣΧΟΣ......

    https://www.dimokratiki.gr/23-02-2024/dimosievma-aischos-sti-vretaniki-sun-gia-kastelorizo-to-tourkiko-nisi-pou-einai-elliniko/

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »