Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο διευθυντής του ΠΟΥ λέει ότι τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης πρέπει να «εξαφανιστούν» πριν φτάσει η νόσος Χ

Ο διευθυντής του ΠΟΥ ζητά την εξάλειψη των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης πριν από την άφιξη της νόσου Χ.

Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Γκεμπρεγέσους διέταξε τις κυβερνήσεις να εξαλείψουν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης πριν από την επικείμενη άφιξη της «Ασθένειας Χ».

Ο Τέντρος είπε στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ότι προέβλεψε μια θανατηφόρα πανδημία το 2018, δύο χρόνια πριν το ξέσπασμα του COVID, προτού προειδοποιήσει ότι ο κόσμος δεν ήταν καλά προετοιμασμένος για την επόμενη.

«Μπορεί να προκληθεί από έναν ιό της γρίπης, ή έναν νέο κορωνοϊό ή ένα νέο παθογόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη - αυτό που ονομάζουμε Νόσος Χ», πρόσθεσε.

Το Modernity.news αναφέρει: Η «Νόσος Χ» είναι ένα θανατηφόρο παθογόνο που προφανώς θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρο από τον COVID.

Ο μόνος τρόπος για να προετοιμαστούμε για το ξέσπασμα είναι να δώσουμε στον ΠΟΥ περισσότερη εξουσία με τη μορφή μιας παγκόσμιας συνθήκης για την υγεία που θα ενοποιήσει μια κοινή προσέγγιση για την καταπολέμησή της, σύμφωνα με τον Tedros.

Κατόπιν κατέστησε σαφές ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ψήφιση της συνθήκης ήταν οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» που ισχυρίστηκαν ότι ήταν μια αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ.

«Ότι είναι μια αρπαγή εξουσίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ότι θα εκχωρήσει την κυριαρχία στον ΠΟΥ. Ότι θα δώσει στον ΠΟΥ εξουσία να επιβάλλει lockdown ή εντολές εμβολίων στις χώρες. Ότι είναι μια «επίθεση στην ελευθερία». Ότι ο ΠΟΥ δεν θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ταξιδεύουν και ότι ο ΠΟΥ θέλει να ελέγχει τις ζωές των ανθρώπων», είπε.

«Αυτά είναι μερικά από τα ψέματα που διαδίδονται. Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνα, αυτά τα ψέματα θα ήταν αστεία. Αλλά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων του κόσμου. Και αυτό δεν είναι αστείο», πρόσθεσε ο Τέντρος.

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι ο οργανισμός δεν είχε κανένα ρόλο στην επιβολή lockdowns ή περιορισμών για τον COVID στον πληθυσμό, παρά τις κυβερνήσεις που το έκαναν ακολουθώντας τις συμβουλές του ΠΟΥ για να κάνουν ακριβώς αυτό.

«Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: ο ΠΟΥ δεν επέβαλε τίποτα σε κανέναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Όχι lockdown, όχι εντολές μάσκας, όχι εντολές εμβολίων», ισχυρίστηκε ο Tedros.

Τον περασμένο μήνα, ο ΠΟΥ συναντήθηκε με εκπροσώπους της φαρμακευτικής εταιρείας AstraZeneca για να προετοιμαστεί για τη μυστηριώδη ασθένεια, σημειώνοντας ότι η υποθετική άγνωστη απειλή που θα απαιτήσει τη μαζική ανάπτυξη νέων εμβολίων.

Πέρυσι, το BBC ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είχε ήδη ανοίξει μια ερευνητική μονάδα για να προετοιμαστεί για το ξέσπασμα της «Ασθένειας Χ».

Οι επικριτές παρατήρησαν ότι η νέα ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί εγκαίρως για να εκτροχιάσει τις προεδρικές εκλογές του 2024.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »