Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Διευθύνων στέλεχος της Planned Parenthood δηλώνει «Τα παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά από τη γέννησή τους…»

Το “planned parenthood”, είναι ένας οργανισμός με ευγονική ιστορία που κύριος σκοπός του ήταν οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Πολλοί οργανισμοί παλιότερα δήλωναν ανοιχτά την ευγονική τους ταυτότητα, έτσι, και ο οργανισμός “planned parenthood”, αρχικά μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση και άτομα με επιληψία.

Όλοι αυτοί οι “πρώην” ευγονικοί οργανισμοί, τώρα το χουν “γυρίσει” στα σεξουαλικά δικαιώματα των παιδιών σχετικά με την ταυτότητα, των γυναικών σχετικά με τις αμβλώσεις κτλ… Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς υπήρξαν διευθυντές του “planned parenthood”!

Σήμερα ένας διευθυντής του Planned Parenthood είπε δημόσια ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά όντα» από τη στιγμή που βγαίνουν από τη μήτρα… Οι συγκλονιστικές δηλώσεις έγιναν από τον εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου Σεξουαλικής Αγωγής του Planned Parenthood, Bill Taverner, ο οποίος επίσης το 2015 δήλωσε:

«[Έχουμε] στην κοινωνία μας μια υπόθεση ασεξουαλικότητας ατόμων με διανοητική αναπηρία. Είναι ένας μύθος που διαιωνίζεται και πραγματικά είμαστε όλοι σεξουαλικά όντα από τη γέννηση μέχρι το θάνατο».

Το Fox News Digital  ανακάλυψε παρόμοιες δηλώσεις από το

Taverner’s Center for Sex Ed σε ένα έγγραφο, με τίτλο «Βασικές αρχές της διδασκαλίας της σεξουαλικότητας», υποστηρίζοντας ότι «η σεξουαλικότητα είναι μέρος της ζωής σε όλες τις ηλικίες και τα στάδια. Τα μωρά, οι ηλικιωμένοι και όλοι οι ενδιάμεσοι μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλικότητα». 

Μιλώντας σε μια συνέντευξη το 2012, ο Taverner υποστήριξε ότι η διαδικτυακή πορνογραφία θα μπορούσε να είναι «χρήσιμη» για τους νέους…

«Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η λαχτάρα για πληροφορίες που έχουν οι νέοι που… δεν έχει αλλάξει. [Η] παράδοση του τρόπου με τον οποίο λαμβάνουμε πληροφορίες είναι αρκετά διαφορετική. Νομίζω ότι το Διαδίκτυο έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μαθαίνουν για τη σεξουαλικότητα. Υπάρχει πρόσβαση ελεύθερη στην πορνογραφία και είναι πολύ χρήσιμο. Αυτό ήταν πολύ διαφορετικό για τους νέους πριν από 30 χρόνια. Σίγουρα δεν είναι τόσο προσιτό, σίγουρα όχι τόσο στιγμιαίο. Επομένως, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που είναι χρήσιμες», φέρεται να δήλωσε στη συνέντευξη.

Όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε, «μερικά από αυτά είναι λάθος», ο Taverner απάντησε, «Μερικά από αυτά είναι λάθος, πολλά πράγματα είναι λάθος… Αλλά υπάρχουν πολλά καλά πράγματα εκεί έξω».

Σε μια άλλη συνέντευξη του 2021, ο Taverner υποστήριξε ότι η διδασκαλία των μαθητών με πορνοταινίες στο σχολείο είναι το ίδιο χρήσιμη με τη διδασκαλία τους πώς να χρησιμοποιούν προφυλακτικό.

Επιπλέον,  το Fox News  επισημαίνει ότι ο Taverner έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι η σεξουαλική εκπαίδευση πρέπει να ξεκινήσει απο το επίπεδο του νηπιαγωγείου.

«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν είναι απομονωμένη σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής ενός ατόμου, είναι μια συνεχής διαδικασία. Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν για τη σεξουαλικότητα από τις στάσεις που επιδεικνύουν οι γονείς τους… Όταν σκεφτόμαστε την εκπαίδευση K-12… μπορεί να μιλάμε για το τι κάνει μια οικογένεια, μπορεί να μιλάμε για την πρόληψη ασθενειών… Όλα αυτά θέτουν τα θεμέλια για μια βασική κατανόηση. Αυτό είναι χρήσιμο για περαιτέρω συζητήσεις όταν μιλάμε για προφυλακτικά… [και] συζητήσεις εγκυμοσύνης», είπε, προσθέτοντας, «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην νηπιακή ηλικία είναι τόσο σημαντική… Και πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς μας να μας καθοδηγήσουν».

Βέβαια πρέπει να μας εξηγήσει και σε ποιούς ειδικούς αναφέρεται, γιατί αυτές οι δηλώσεις είναι μάλλον πρωτάκουστες…

Δείτε ακόμα: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga, Kering, έχει έναν ιστότοπο «τέχνης» με sex toys απο παιδιά που χουν γεννητικά όργανα αντί για μύτη και στόμα…

το είδα

2 σχόλια:

  1. Όταν τα σκ@τ@ έχουν εξουσίες!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://anazitiseis.gr/niou-chamsair-vouleftis-tis-politeias-diavazei-vivlia-tis-protovathmias-ekpaidefsis-pou-apefthynontai-se-paidia-i-akroasi-diekopei-kathos-to-yliko-theorithike-idiaitera-asemno-kai-proklitiko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »