Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η ανωμαλία έχει πάρει φόρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 

η ανωμαλία έχει πάρει φόρα

… και τρέχει σα δαιμονισμένη συντρίβοντας στο πέρασμά της τον ανθρώπινο πολιτισμό και αφήνοντας πίσω της έναν κόσμο ψυχιατρείο. Για δεκαετίες λειτουργούσε στο περιθώριο διαρρέοντας τις οργουελικές της προκλητικότητες εν είδει μελλοντικού προγραμματισμού του υποσυνείδητου.

Όμως το 2020 με το αφήγημα της ψευτο-πανδημίας έρχεται πλέον να τρέξει το δόλιο σχέδιο της προκλητικά και επιθετικά. Ο λόγος είναι ότι η δεκαετία 2020-2030 έχει οριστεί από τη ψυχοπαθή συμμορία της νέας τάξης ως το διάστημα εκείνο όπου μέσα από το χάος που θα δημιουργήσουν θα προέλθει η «μεγάλη επανεκκίνηση»: ένας κόσμος αγνώριστος σε σχέση με αυτόν που ήξερε η ανθρωπότητα από το λυκαυγές του πολιτισμού.

Η λέξη κλειδί είναι το χάος το οποίο μέχρι τώρα το δημιουργούσαν με πολέμους (θερμούς ή οικονομικούς) όμως η εμπειρία τους έχει δείξει ότι αυτού του είδους το υλικό χάος δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος. Γι’ αυτό τώρα εξαπολύουν και μάλιστα σε απόλυτη κλίμακα το νοητικό χάος. Η ανωμαλία, η παράνοια, η διαταραχή, η σύγχυση, η διαστροφή θα πρέπει να οπλοποιηθούν και να ισοπεδώσουν το μυαλό μέχρι κορεσμού. Η λογική και η κριτική σκέψη θα πρέπει να συντριβούν ώστε τα μυαλά να φορμαριστούν στην οργουελική παραφροσύνη που εκπέμπεται πια ωμά και αδιάκοπα από τις συστημικές τους Σειρήνες.

Το νοητικό χάος το έχει επωμιστεί και το διαμορφώνει εδώ και έναν αιώνα η λεγόμενη σχολή της Φρανκφούρτης ή αλλιώς πολιτισμικός μαρξισμός που πλέον στη συγκυρία μας συνεχίζεται με τις νέες απείρως πιο εμετικές μορφές του: αυτές της πολιτικής ορθότητας, και του νοσηρού παραληρήματος που λέγεται woke (ψευδο-αφυπνιση) και cancel culture (ακύρωση πολιτισμού).

Το εκπεμπόμενο λοιπόν νοητικό χάος (σύμφωνα με τον σχεδιασμό) στοχεύει τελικά να αποδομήσει στο μυαλό του ατόμου το έθνος, την πατρίδα, τη γλώσσα, την ιστορία, τις παραδόσεις, τη φυλή, το φύλο, την οικογένεια, τη θρησκεία και γενικά ότι άλλο θυμίζει τον προηγούμενο πολιτισμό χιλιετιών.

Με άλλα λόγια, εισβάλουν απρόσκλητα και καταστρέφουν κάθε πτυχή της ζωής βομβαρδίζοντας την κοινωνία με πανίσχυρα πλήγματα που αν ήταν όπλα, θα ισοδυναμούσαν με πυρηνικά, προκειμένου να καταλήξουν στον «μετάνθρωπό» τους: ένα ανδροειδές με μυαλό ψυχασθενούς αποκομμένου πλήρως από την πραγματικότητα της ανθρώπινης οντότητας και του ανθρώπινου πολιτισμού.

Κάποιος πρέπει να τους κόψει τη φόρα και για να γίνει αυτό απέναντι στην ψυχασθένεια/ψυχοπάθεια θα πρέπει να αντιπαρατεθεί η υγεία, η ευρωστία του νου και της λογικής, η νοητική εγρήγορση και η κριτική σκέψη. Ο πόλεμος είναι για το μυαλό μας και αυτό δεν πρέπει επ’ ουδενί να αλωθεί και ακυρωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »