Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Σημαντικό: Ο Καναδάς ανακοίνωσε νόμο για την απαγόρευση της κριτικής απέναντι στην κλιματική αλλαγή και της προώθησης των ορυκτών καυσίμων με ποινές φυλάκισης!

Υπο κανονικές συνθήκες μια τέτοια είδηση θα έπρεπε να παρουσιάζεται ως “σοκαριστική” αλλα όπως φαίνεται δεν απασχολεί παρά μόνο ένα ξάγρυπνο κομμάτι της κοινωνίας σε όλο το κόσμο, οπότε θα την επισημάνουμε ως “σημαντική” για όποιον αποδέχεται την πραγματικότητα. Άλλωστε απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν θα προβληθεί καθόλου…

Η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα νέο νόμο για όσους αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή, μέσω της προώθησης των ορυκτών καυσίμων. Ο νόμος, θα αφορά φυλάκιση και πρόστιμο πολιτών που «προωθούν τα ορυκτά καύσιμα» ως βιώσιμο μέσο παραγωγής ενέργειας.

Ο νόμος C-372, κατατέθηκε τη Δευτέρα από τον βουλευτή του NDP Charlie Angus. Το νομοσχέδιο επιδιώκει να ποινικοποιήσει την «προώθηση» των ορυκτών καυσίμων και να ορίσει χρόνο φυλάκισης ακόμη και για την προβολή επιστημονικών έρευνών, όπως για παράδειγμα έρευνες που υποστηρίζουν πως η καύση του φυσικού αερίου είναι πιο καθαρή από την καύση άνθρακα.

(Το NDP είναι το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, που

είναι κατώτερος εταίρος του κυβερνών κόμματος σε έναν κυβερνητικό συνασπισμό Φιλελεύθερων-Σοσιαλιστών), κατι σαν το Πασόκ στην Ελλάδα.

Η προώθηση των ορυκτών καυσίμων ορίζεται ως:

«Μια αναπαράσταση για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με οποιοδήποτε μέσο,  ​​είτε άμεσα είτε έμμεσα,  συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε πληροφοριών σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία την τιμή και τη διανομή του,  που είναι πιθανό να επηρεάσει και να διαμορφώσει τάσεις, πεποιθήσεις και συμπεριφορές σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία του.»

Ο μόνος δημόσιος λόγος που θα επιτρέπεται επί του θέματος θα είναι λογοτεχνικές ή δραματικές αναπαραστάσεις που «χρησιμοποιούν ή απεικονίζουν» ορυκτά καύσιμα ή «σχολιασμό» υπό την προϋπόθεση ότι και στις δύο περιπτώσεις, ο συγγραφέας ή ο δημιουργός δεν έχουν δεσμούς ή δεν λαμβάνουν κέρδος». άμεσα ή έμμεσα» από τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων.

Το προοίμιο αποκαλεί την κλιματική αλλαγή ως «υπαρξιακή απειλή» και αναφέρει την εποχή των δασικών πυρκαγιών του 2023 ως πρόσχημα.

«Ενώ, το 2023, ο Καναδάς γνώρισε τη χειρότερη εποχή πυρκαγιών που έχει καταγραφεί ποτέ, καθώς η χώρα γνώρισε τη μεγαλύτερη έκταση που κάηκε ποτέ σε ένα χρόνο, συνολικού ύψους άνω των 7, 9 εκατομμυρίων εκταρίων».

Δεν πρέπει να αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου δασικών πυρκαγιών του 2023, όπως οι  πυρκαγιές στη λίμνη Κάβαν στο Κεμπέκ και η περίφημη πυρκαγιά στη λίμνη Μπάρινγκτον  στη Νέα Σκωτία, η αιτία ήταν  εμπρησμός, (αλλά στο «παγκόσμιο βρασμό»).

Άρθρα σαν το παρακάτω φυσικά θα διώκονται απο τον νόμο

Προσέξτε τώρα τι αναφέρει μια παράγραφος του νόμου C-372 για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής:

«λαμβάνοντας υπόψη ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από ορυκτά καύσιμα οδηγεί σε εκατομμύρια πρόωρους θανάτους παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων πρόωρων θανάτων μόνο στον Καναδά, και αποτελεί κύρια αιτία καρκίνου, αναπνευστικών ασθενειών, δυσμενών εκβάσεων εγκυμοσύνης, παιδικών ασθενειών και καρδιαγγειακών συμπτωμάτων»,

ναι σωστά μαντέψατε, όλες οι επιπτώσεις των εμβολίων!

Το νομοσχέδιο C-372 υποστηρίζει περαιτέρω,  χωρίς αποδεικτικά στοιχεία:

« Η παραγωγή και η κατανάλωση ορυκτών καυσίμων έχει οδηγήσει σε μια εθνική κρίση δημόσιας υγείας  που προκαλεί σημαντική και πιεστική ανησυχία,  με τρόπο παρόμοιο με την κρίση δημόσιας υγείας που προκαλείται από την κατανάλωση καπνού .»

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία του Καναδά, ο καπνός σκοτώνει 48.000 Καναδούς κάθε χρόνο. Άρα το νομοσχέδιο υποστηρίζει ότι κάθε μέρα, περίπου 131 Καναδοί πεθαίνουν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής που προκαλείται από τα ορυκτά καύσιμα.

Φυσικά τέτοια νομοσχέδια που ξεκινούν απο μία δυτική χώρα, μετά εξαπλώνονται στο δημόσιο λόγο και θέτονται προς συζήτηση σε όλες τις υπόλοιπες δυτικές χώρες, μαζί με μπόλικη προπαγάνδα και αντιεπιστημονικές θεωρίες. Το χουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές.

Όσο λοιπόν μας επιτρέπεται, δείτε τι λέει μεγάλο μέρος επιστημόνων του κλίματος. Δηλαδή τον αντίλογο απέναντι στην κλιματική αλλαγή, που δεν αποκλείεται να απαγορευθεί κάθε αναφορά σε αυτό στο μέλλον.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »