Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Εξωφρενικό: H ελληνική κυβέρνηση ανησυχεί για την ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια!

«Λάθος» που ελπίζει να αναθεωρηθεί το ερχόμενο έτος χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την απόφαση του Γάλλου προέδρου Μακρόν να μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις για ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην ΕΕ, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δηλώνει ότι ανησυχεί για τη ρωσική επιρροή στα Δυτικά Βαλκάνια και για αυτό ελπίζει σε αλλαγή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του 2020.

Καλεί επίσης τον πρόεδρο Μακρόν να προσεγγίσει την προοπτική ένταξης την χωρών των δυτικών Βαλκανίων, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, ως γεωπολιτικό στόχο, όπως είχε κάνει η γαλλική κυβέρνηση με την ένταξη της Ελλάδας το 1979.

Ο κ. Μητσοτάκης διαφωνεί επίσης με τον όρο «εγκεφαλικά νεκρό» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος Μακρόν για το ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι
ενώ κάποιες από τις ανησυχίες του Γάλλου ηγέτη είναι θεμιτές, η φρασεολογία που χρησιμοποιείται έχει σημασία και καμιά φορά μπορεί να παράγει αντίθετα αποτελέσματα.

Προσθέτει ότι ενώ θα ήθελε η Ευρώπη να ενισχύσει την αμυντική της ικανότητα και ότι η Συμμαχία χρειάζεται μεταρρύθμιση, είναι υπερβολικό να λέγεται ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να καταργηθεί ως πυλώνας ειρήνης.

Σχολιάζει ενδεικτικά ότι ενώ η Ελλάδα έχει «θέματα» με την Τουρκία ακόμα προτιμά να μπορεί να τα συζητά με την Άγκυρα εντός πλαισίου ΝΑΤΟ.

Δηλώνει επίσης ο κ. Μητσοτάκης ότι η νέα Κομισιόν δε θα πρέπει να αμελήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη επειδή πλέον δεν υπάρχει κρίση σε εξέλιξη.
ΚΥΠΕ Αθανάσιος Γκαβός

Πηγή: https://www.brief.com.cy/diethni/o-kmitsotakis-anisyhei-gia-ti-rosiki-epirroi-sta-balkania
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »