Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι πρόθυμη για εξουσία


Έχουμε ένα κροκόδειλο που είπε μια καλή λέξη ... η Greta Tunberg ... συγγνώμη! Ζήτησε συγγνώμη για το λόγο ότι "οι πολιτικοί πρέπει να τεθούν στον τοίχο.
Στην πραγματικότητα, ήταν απλώς μια ατυχής έκφραση - να μην τους βάλουμε στον τοίχο και έτσι να τους διατηρήσουμε, έτσι ώστε να αρχίσουν να πληρούν τις απαιτήσεις της Γκρέτα. Μέχρι στιγμής, τους οικολόγους ακτιβιστές δεν θα τα βάλουν στον τοίχο ... Μέχρι στιγμής. Αλλά για πόσο καιρό;

Αφού η Greta Tunberg θυμήθηκε ξανά, λέγοντας ότι το κλίμα δεν θα σωθεί μέχρι να καταστραφεί το «αποικιακό, ρατσιστικό και πατριαρχικό σύστημα καταπίεσης», μπορεί να ειπωθεί με βάσιμους λόγους ότι οι μάσκες έχουν πεταχτεί και ότι στην πραγματικότητα οι στόχοι του "νέου κύματος" έχουν επισημανθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η κλιματική αλλαγή αποδείχτηκε απλώς ένας βολικός λόγος για σφοδρή επίθεση στο ήδη βαριά κατεστραμμένο σύστημα της παραδοσιακής παγκόσμιας τάξης από μια άλλη πλευρα. Το σχεδόν σαφές κείμενο (ακόμη και η λέξη "σχεδόν" είναι περιττή εδώ) λέει:
όσο στον κόσμο θα υπάρχουν άνδρες σε ηγετικές θέσεις και πρωταγωνιστικούς ρόλους, εφ 'όσον δημιουργούνται συνηθισμένες δυαδικές οικογένειες μεταξύ των δύο παραδοσιακών φύλων, όσο οι λευκοί Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα έχουν επιστημονική και τεχνική υπεροχή - η Γη για μας, αγαπητοί σύντροφοι, δεν θα σωθεί με κανέναν τρόπο! Και είναι απαραίτητο να την σώσετε! Και τώρα θα στραφούμε σε αναγκαστικά μέτρα

Βασικά, αυτό έχει τη δική του τερατώδη, διαστρεβλωμένη λογική: την επιστήμη αυτή καθαυτή, για να μην αναφέρουμε την τεχνική, την οποία δημιούργησαν οι άντρες - όλοι αυτοί οι Newton, Αρχιμήδης, Diesel, Einstein, Popov και Edison. Αυτοί, οι κακοί, χρησιμοποίησαν τα χέρια τους , κι προσπάθησαν να επινοήσουν ένα είδος εχθρικού πράγματος για την Μητέρα Γη – ένα τρυπάνι γεώτρησης, μια ατμομηχανή ή έναν πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής. Και οι γυναίκες εφεύραν κάτι τέτοιο; Οπωσδήποτε, όχι! Στη συνείδηση των εφευρετών γυναικών υπάρχει μόνο ένα πλυντήριο πιάτων, και ακόμη και τότε – το χειροκίνητο, εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν δημιούργησαν κανένα κακό ή πόνο στη βιόσφαιρα! Όλη η εξουσία στις γυναίκες! Και οι άνδρες πρέπει να συμβιβαστούν πλήρως και πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά πώς να βάλουμε τα χέρια τους στην πύελο, μια για πάντα.

Και η οικογένεια; Από τι γεννιούνται τα παιδιά; Από το σπέρμα και τα ωάρια. Έτσι, μια οικογένεια με τους δύο μεταφορείς είναι μια πιθανή απειλή για τον πλανήτη μας, που ασφυκτιά από τον αυξανόμενο ανθρώπινο πληθυσμό που παράγει σκουπίδια και διοξείδιο του άνθρακα. Μια φιλική προς το περιβάλλον οικογένεια είναι αυτή όπου τα παιδιά δεν μπορούν να γεννηθούν, μια οικογένεια ομοφυλοφίλων! Και όποιος ζει με τον συνηθισμένο τρόπο είναι ο εχθρός της φύσης! Και αν ο εχθρός δεν παραδοθεί, τότε ... Ναι, ακριβώς(έχουμε τον τρόπο).
Σχετικά με τον ρατσισμό - για να είμαστε ακριβείς! Είναι αλήθεια ότι οι πιο βρώμικες βιομηχανίες είναι στην Ασία, αλλά ορισμένοι Νορβηγοί φταίνε ούτως ή άλλως.

Η σύμμαχος της Γκρέτα δεν έδειξε λιγότερο όμορφο πρόσωπο - η Αλεξάνδρια Okasio Cortés . Πρόκειται για μια παγετώδη Δημοκρατική από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία ακόμη και ενάντια στο γενικό υπόβαθρο των Δημοκρατικών κινήθηκε πιο αριστερά από το αριστερό κόμμα. Έγραψε το πρόγραμμα Νέων Πράσινων Μαθημάτων και «η δημοσίευση αυτού του εγγράφου στις ΗΠΑ έχει μετατραπεί σε ένα τρομερό σκάνδαλο, διότι στα συνοδευτικά έγγραφα στην έδρα της νέας και υποσχόμενης πολιτικού αναγνώρισε ειλικρινά ότι αυτό δεν είναι ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα για να σώσει το κλίμα , αλλά ένα πολιτικό πρόγραμμα υπό την επωνυμία της οικολογίας. Μετά από τις πιο αξιομνημόνευτες ιδέες που αντικατοπτρίζονται στο έγγραφο έχει τέτοια μαργαριτάρια όπως "η απαγόρευση του βοείου κρέατος" (οι συντάκτες του σχεδίου εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι σε δέκα χρόνια δεν θα ήταν σε θέση να εξαλείψουν εντελώς τον πληθυσμό των αγελάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες), μια de facto απαγόρευση της χρήσης των αεροπορικών μεταφορών (οι συγγραφείς ανησυχούσαν πολύ για την αδυναμία να απαλλαγούν από τα αεροπλάνα και από τις αγελάδες σε δέκα χρόνια), ένα εγγυημένο επίδομα (επαρκές για ζωή και "οικονομική ασφάλεια") για εκείνους που «δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εργαστούν», καθώς και η μετάβαση σε εκατό τοις εκατό "πράσινη ενέργεια" - δηλαδή, η απόρριψη άνθρακα, πετρελαίου, φυσικού αερίου και πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής".

Το μόνο όμως θανατηφόρο ερώτημα είναι: εάν οι περιβαλλοντικά επιβλαβείς επιχειρήσεις σταματήσουν να εργάζονται, ποιος θα πληρώσει τα χρήματα στον προϋπολογισμό από τον οποίο πρέπει να καταβληθούν οι παροχές; Υπάρχουν πολλές χώρες όπου αυτό απλά θα σκοτώσει, θα διαλύσει και θα καταστρέψει ολόκληρη την οικονομία. Για παράδειγμα, η Σαουδική Αραβία – να εγκαταλείψει το πετρέλαιο και τι θα παραμείνει; Τίποτα. Έτσι, διαγράφουμε μια χώρα, επειδή ακόμη και σε Αϊτή δεν θα μπορέσει να μετατραπεί, όλα, συμπεριλαμβανομένου του νερού, πρέπει να εισαχθούν εκεί. Με λιγότερους ανθρώπους, εντάξει, η επιβάρυνση για την οικόσφαιρα είναι μικρότερη. Δεκάδες χ

 Δεκάδες άλλες χώρες εξαρτώνται από τη μεταποιητική τους βιομηχανία - τη μεταλλουργία, τη χημική βιομηχανία κ.λπ. - και όχι από τη βιομηχανία εξόρυξης. Για να μην πάμε πολύ μακρυά , ας δούμε την Ουκρανία: η χώρα επιβιώνει σε μεγάλο βαθμό λόγω των υπολειμμάτων της σοβιετικής μεταλλουργικής βιομηχανίας. Ναι, η Mariupol και η Krivoy Rog είναι τρομερά βρώμικες πόλεις, αλλά αν επιλέξουν να ζούν σε μια βρώμικη πόλη ή να πεθάνουν σε αυτήν - όλοι θα επιλέξουν το πρώτο.

Το ανόητο κορίτσι Γκρέτα και οι υποστηρικτές της δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα δεν έχει κακή πρόθεση, αλλά πρόκειται για την ίδια την πορεία του πολιτισμού. Ναι, έχει αναπτυχθεί κατά τέτοιο τεχνολογικό δρόμο, είτε είναι καλό είτε κακό. Αν απλά την πάρουν στα σοβαρά και σε λίγα χρόνια προσπαθήσουν καταστρέψουν τα πάντα - θα είναι μια κατάρρευση με δισεκατομμύρια θύματα. Άλλωστε, αν είναι ειλικρινής, η ίδια η «κλιματική καταστροφή» φαίνεται απολύτως αθώα σε σύγκριση με αυτή την κατάρρευση - καλά, οι παράκτιες πόλεις του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Ναγκασάκι κινδυνεύουν να βρεθούν κάτω από το νερό. Δημιουργήστε λοιπόν νέες, μακριά από τη θάλασσα και τον κίνδυνο που ελοχεύει υπάρχει ακόμα χρόνος. Γενικά, δεν είναι πρόβλημα! Επειδή αποδεικνύεται, όπως και στο Ντοστογιέφσκι: "Όλος ο κόσμος να χαθεί, αρκεί εγώ να πίνω το τσάι μου". Το όλο δίλημμα είναι ότι αντί για μια απλή λύση με μικρό αίμα, στον κόσμο προσφέρεται η αιματοχυσία.

Η τρέλα της Tunberg έχει γίνει ο στόχος της εξαπλώνεται και αυξάνεται. Καλύπτει τη μια χώρα μετά την άλλη-σίγουρα όχι τις χώρες όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για τις πιο αντιπεριβαλλοντικές εργασίες, απλά για να ταΐσουν την οικογένεια τους, αλλά τις χώρες του πρώτου κόσμου. Η Ρωσία είναι το μόνο προπύργιο στο δρόμο προς αυτήν την παραφροσύνη. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει σημασία πόσο θλεβερό μπορεί να ακουστεί, το εμπόδιο είναι ο Πούτιν.

Η ιστορία μεταφέρεται στο ανήκουστο. Για δέκα χρόνια η Μόσχα έχει μεταβληθεί αδιανόητα. Σε 20 χρόνια, η Γερμανία εγκατέλειψε την πυρηνική ενέργεια υπέρ της "πράσινης", αν και με τον τρόπο αυτό προκάλεσε ανεπανόρθωτο πλήγμα στην ενεργειακή της ασφάλεια. Εάν η γενικευμένη τρέλα της Γκρέτα αποκτήσει την εξουσία στις ηγετικές χώρες ή μπορεί να αποσπάσει τη ριζοσπαστική της οπτική γωνία στον ΟΗΕ, ο παγκόσμιος πολιτισμός θα πάει στο φινάλε του πολύ πιο γρήγορα από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Όλοι εκτός από τη Ρωσία και ενδεχομένως την Κίνα. Για να είμαστε ακριβέστεροι, η Ρωσία θα πληγεί και από αυτό, αλλά όχι θανατηφόρα. Αλλά αυτό απαιτεί ένα άτομο που δεν θα βυθιστεί κάτω από την παγκόσμια τρέλα, κάτω από τον οικολογικό φασισμό. Και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το είδος του ατόμου που είναι ικανό να αμφισβητήσει ολόκληρο τον κόσμο, είναι αυτός ο οποίος τώρα διαχειρίζεται τη χώρα. Και πρέπει να τον αφήσουμε να την οδηγεί για μεγαλύτερο διάστημα

Ο αγώνας για τη σωτηρία της Γης γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικός. Ο οικολογικός αντίχριστος δεν τολμά να εισέλθει στην σκηνή για την τελική αυτο-παρουσίαση αποκλειστικά λόγω της παρουσίας του Υπερασπιστή. Και τα λόγια του Ντμίτρι Πεσκόφ σχετικά με τη Ρωσία ως νησί σταθερότητας σε μια καταστροφική θάλασσα αλλαγών πρέπει να γίνουν κατανοητά με αυτόν τον τρόπο.


Γκριγκόρι Ιγκνάτοφ 

Πηγή: https://jpgazeta.ru/greta-tunberg-rvyotsya-k-vlasti/

: https://politikus.ru/events/125009-greta-tunberg-rvetsya-k-vlasti.html
Politikus.ru
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ