Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες τιμούν την Ελλάδα


Στο επίκεντρο εορταστικής εκδήλωσης στην Μόσχα, βρέθηκε η χώρα μας. Με το βραβείο «Γιούρι Γκαγκάριν» τιμήθηκε ο επικεφαλής του ΕΟΤ Ρωσίας, Πολύκαρπος Ευσταθίου.

Με άρωμα… διαστήματος και πολλές ελληνο-ρωσικές αναφορές, διοργανώθηκε η καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της χρονιάς, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μάλιστα - και κατόπιν απόφασης της Ομοσπονδίας Ρώσων Κοσμοναυτών - τιμήθηκαν με το παράσημο του πρώτου ανθρώπου στο Διάστημα «Γιούρι Γκαγκάριν», ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρωσίας, Πολύκαρπος Ευσταθίου, και
ο επί πολλά χρόνια ανταποκριτής ελληνόφωνων ΜΜΕ - και σήμερα του OPEN TV και του ΡΙΚ - στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός.

Αμφότεροι βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους σε ιδέες ειρηνικής διαστημικής συνεργασίας όπως αυτή της αποκατάσταση των κοσμοναυτών στην Ελλάδα.

Στα κορυφαία σημεία της βραδιάς ήταν ο χαιρετισμός του ομογενούς Ήρωα της Ρωσίας και κοσμοναύτη Θεόδωρου, Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολυετές πρόγραμμα αποκατάστασης Ρώσων κοσμοναυτών στην Ελλάδα

Την ίδια στιγμή, ειδική μνεία έγινε και στις σχέσεις φιλίας Ελλάδας - Ρωσίας, που επιβεβαιώνονται από πρωτοβουλίες, όπως η δημιουργία του Πάρκου Γιούρι Γκαγκάριν στο Ηράκλειο της Κρήτης από εν ενεργεία και βετεράνους κοσμοναύτες, οι οποίοι θα προσκαλούν εφεξής Ρώσους και ξένους συναδέλφους τους αστροναύτες να φυτέψουν κι αυτοί ένα δέντρο-σύμβολο ειρήνης και συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση χαιρέτισαν η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα και ο Γενικός Πρόξενος στη Μόσχα, Νικόλαος Κρίκος, οι οποίοι από κοινού με τον κ. Ευσταθίου, επιδοκίμασαν τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα γνωστοποίησαν τα σχέδια για τη νέα τουριστική χρονιά, με έμφαση την ανάπτυξη θεματικών προϊόντων, όπως η γαστρονομία, σε συνεργασία με τις 13 Ελληνικές περιφέρειες, αλλά και οι εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.   

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »