Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Άρχισαν οι προβοκάτσιες...

Νεκτάριος Δαπέργολας

Κάποιος - λέει - πήγε χτες το μεσημέρι στη μέση της Ομόνοιας, άρχισε στα καλά καθούμενα να βρίζει τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ (στα αγγλικά).
Μετά από λίγο συνελήφθη από την αστυνομία, στο καπάκι πλάκωσε ο Πέτρος Κωνσταντίνου (το γνωστόν εξ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΕΕΡΦΑ ορμώμενον μαντρόσκυλον της… δημοκρατικής ευαισθησίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) εμφανίστηκε ξαφνικά, καταγγέλλοντας την ισλαμοφοβία και τον ρατσισμό.


Και κάνανε έπειτα και πορεία διαμαρτυρίας οι θιγόμενοι Αφγανοπακιστανοί έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής (φωτό).

Η διαμαρτυρία έγινε παρέα με τον Κωνσταντίνου και με βασικό σύνθημα «Ποτέ πια φασισμός».

Και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε πόσο ανησυχητικό τυγχάνει όχι μόνο το συμβάν καθ’ αυτό, αλλά επίσης (και ίσως κι ακόμη περισσότερο) το πόσο εξόφθαλμα πρόχειρο και κακοστημένο ήταν.

Είναι τέτοια η διάλυση και ολοκληρωτική κατάρρευση σε τούτο το ξεπουλημένο και

ρημαγμένο κρατίδιο, που το λυμαίνονται προδότες, ξένες υπηρεσίες και ΜΚΟ επαγγελματιών δικαιωματάδων και όπου πλέον ούτε νόμοι λειτουργούν ούτε θεσμοί ουσιαστικά υφίστανται, ώστε είναι φανερό πως ακόμη και οι προβοκάτσιες που θα πυκνώνουν από εδώ και πέρα, δεν χρειάζεται να είναι καν καλοσκηνοθετημένες.

Οι προβοκάτσιες Θα στήνονται πλέον στο πόδι, θα εκτελούνται άμεσα και θα «προκαλούν» τις αναμενόμενες (και επιθυμητές για κάποιους) «αντιδράσεις».

Κι από ένα σημείο κι έπειτα βεβαίως, δεν θα χρειάζονται ούτε καν οι προβοκάτσιες.


Η χτεσινή οπερέτα δείχνει να είναι εξαιρετικά χαρακτηριστική κι ανατριχιαστικά εύγλωττη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως έρχονται πολύ δύσκολες μέρες…

ΠΗΓΗ:
https://kostasxan.blogspot.com/2019/12/blog-post_722.html

το είδα


Δες και,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »