Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ο Πάπας, οι Κλίντον, ο Ομπάμα και ένας Ιταλός Πρόεδρος & Πρωθυπουργός επιχείρησαν να ρίξουν τον Ντόναλντ Τραμπ!..

Τα μέλη της ιταλικής μυστικής υπηρεσίας και ο πρώην ιταλός Πρωθυπουργός Matteo Renzi προσεγγίστηκαν στην πραγματικότητα από τη Χίλαρι Κλίντον και την κυβέρνηση Obama το 2016 για να πλαισιώσουν το Trump μετά την εκλογή του, φυτεύοντας τα ταξινομημένα ηλεκτρονικά μηνύματα του Hillary στους αμερικανικούς διακομιστές του Occhionero για να αναγκάσουν το Trump να βγείτε από το γραφείο.


Ogate: Κομμουνιστική Ορχήστρα από τους Δημοκρατικούς, το Βατικανό και την προηγούμενη ιταλική κυβέρνηση

Πράγματι, η "Συνωμοσία Occhionero"  για την κατάργηση του POTUS είναι τόσο μεγάλη όσο παίρνει.
Γι 'αυτό γιατί μια τέτοια βαθιά επίθεση στην αμερικανική δημοκρατία πήγε τόσο καιρό να φανεί.  Οι βαθιές μηχανικές μηχανές αυτής της βαρύτητας ουσιαστικά δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας.
Γνωρίζετε ότι είναι σοβαρό όταν εμπλέκονται το Βατικανό και η ιταλική κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, αυτή η
απεγνωσμένη συνωμοσία για την ανατροπή του POTUS φτάνει ακόμη πιο πέρα ​​από τις αμείλικτες βρετανικές προσπάθειες να ανατρέψει τη διοίκηση του Trump.
Υπάρχει κάποιο κρίσιμο ιστορικό υπόβαθρο σε αυτό το χάλκινο πραξικόπημα κατά του POTUS που θα ενημερώσει τον αναγνώστη σχετικά με το πόσο βαθιά και ευρεία είναι αυτή η διεθνής συνωμοσία. Ως εξής:

COUP-IN-PROGRESS: Το Pelosi, η Μαφία και η Μαύρη Ευγένεια


Ολοι οι δρομοι οδηγουν στην Ρωμη

Πρώτον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε ότι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν τελείωσε ποτέ.
Στην πραγματικότητα, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι απλώς η τελευταία ενσάρκωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όπου η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν το Πρώτο Ράιχ, οι ΗΠΑ είναι το Τέταρτο Ράιχ. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για περαιτέρω επιμέλεια.

Οι ΗΠΑ: στρατιωτικό σκέλος της νέας παγκόσμιας τάξης

Είναι η Pax Americana επιβληθεί από το «Τέταρτο Ράιχ»;


Με την ουσιαστική κατανόηση που προσφέρει ο προηγούμενος σύνδεσμος, θα έπρεπε να είναι εύκολο να καταλάβουμε ποιος διαχειρίζεται τις Ηνωμένες Πολιτείες ... και ότι «δεν είναι!» Δεν είναι οι Βρετανοί, αν και ήταν οι κύριοι διαχειριστές της US CORPORATION εδώ και αιώνες. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ ενός διαχειριστή (ενός Διευθύνοντος Συμβούλου και / ή του Προέδρου) και του πραγματικού υπερήχου που τρέχει πραγματικά ολόκληρο τον τόπο (ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου).
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο ο Ρωμαιοκαθολικός παπισμός όσο και η ιταλική κυβέρνηση δεν θέλουν ο Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει την αμερικανική προεδρία. Ο Πάπας Φράνς ήταν αρκετά εκφραστικός για την περιφρόνησή του για το Τράμπα ... ίσως για πρώτη στην παπική ιστορία. Οι Παπάδες δεν είναι ποτέ τόσο δημόσιοι με αυτό τον τρόπο, αλλά οι παγκοσμιοποιητές ήταν υπερβολικά απεγνωσμένοι.
Ομοίως, οι κορυφαίοι ηγέτες της ιταλικής κυβέρνησης ήταν εξίσου ανταγωνιστικοί με την προοπτική μιας Προεδρίας του Τrummp. Τόσο ο παγκόσμιος Πρωθυπουργός Matteo Renzi όσο και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Sergio Mattarella, ήταν νεκροί εναντίον του Trump. Ωστόσο, ήταν ο προκάτοχός του Ματέρελα - ο Κομμουνιστικός Πρόεδρος Giorgio Napolitano - ο οποίος βρισκόταν πίσω από αυτή την ιταλοαμερικανική πλοκή για να κατεβάσει το POTUS.
Ο παρακάτω λογαριασμός παρουσιάζει την άποψη ενός εμπιστευματοδόχου για το τι πραγματικά έπεσε το 2016 ανάμεσα στα υψηλότερα κλιμάκια της ΦιλελεύθερηςΑριστεράς τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ιταλία. Είναι επιτακτική ανάγκη ο αναγνώστης να καταλάβει ότι αυτή η απόπειρα πραξικοπήματος είναι ένα μέρος μιας πολύ ευρύτερης κομμουνιστικής συνωμοσίας για την κατάρρευση της Αμερικανικής Δημοκρατίας.

Τα αρχεία του OCCHIONERO: Μια ιταλοαμερικανική συνωμοσία για την ανατροπή του προέδρου Trump


Οι Ιταλοί, οι Βρετανοί και οι Ισραηλινοί

Αυτό που είναι αρκετά ενθουσιώδες για τις πολλές κατηγορίες που εκτοξεύει η Αριστεράεναντίον της Δεξιάς είναι ότι πραγματικά ήταν οι Ιταλοί, οι Βρετανοί και οι Ισραηλινοί που παρενέβησαν κατάφωρα στις εκλογές του 2016 και / ή σε όλη την έκταση, ΟΧΙ ΟΙ ΡΩΣΤΕΣ.
Το Κρεμλίνο είχε πλήρη επίγνωση των πολλών απερίσκεπτων και απελπισμένων προσπαθειών να διορθώσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ και στη συνέχεια να καταργήσουν το Τράμπ, το οποίο σίγουρα αποθάρρυνε τη Ρωσία του Πούτιν να μην εμπλακεί με κανέναν τρόπο. Παρ 'όλα αυτά, έχουν πάρει όλη την ευθύνη για να μην κάνουν τίποτα.
Ακόμη και η μοναδική ενημέρωση Τύπου του Robert Mueller σχετικά με το θέμα ήταν κατά κύριο λόγο η επιβολή κατηγορίας στους Ρώσους για την επική ήττα της Χίλαρι Κλίντον όταν, στην πραγματικότητα, η Μόσχα είναι η πιο απομακρυσμένη από τη σκηνή του εγκλήματος, τόσο κυριολεκτικά όσο και εικαστικά.
Φυσικά, όλοι γνωρίζουν μέχρι τώρα πόσο πολύ το Λονδίνο ήταν στενά εμπλεκόμενο σε αυτό το αποτρόπαιο φιάσκο. Η προφανής ενοχή τους πρέπει να θεωρηθεί ως άμεση επίθεση κατά της αμερικανικής δημοκρατίας. Δείτε: Δεν ήταν η Ρωσία που προσπάθησε να διορθώσει τις 2016 αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ήταν οι Βρετανοί.
Πολύ λίγοι έχουν καταλάβει ότι οι Βρετανοί βρισκόταν σε πόλεμο με τον αμερικανικό λαό από τότε που οι Δεκατρείς Αποικίες φάνηκαν να κερδίζουν την ανεξαρτησία τους.Αυτή η πολύ μακρά και θλιβερή ιστορία πίσω είναι τώρα γνωστή ως CROWNGATE: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ .
Τότε υπήρχε το Ισραήλ, το οποίο είχε πολλά να χάσει ή να κερδίσει από το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016. Ως θέμα ιστορικού γεγονότος, κάθε πρωθυπουργός της Σύγχρονης Πολιτείας του Ισραήλ από την ίδρυσή του έχει επισημάνει ότι όποιος κάθεται στο Λευκό Οίκο πρέπει να επιλεγεί από το "εξελέγη" στο Τελ Αβίβ. Χωρίς τεράστιες ποσότητες ετήσιας ξένης βοήθειας, αμερικανική στρατιωτική στήριξη και διπλωματική κάλυψη από το υπουργείο Εξωτερικών, το Ισραήλ θα αντιμετώπιζε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα. Ως εκ τούτου, το Ισραήλ έχει δουλέψει πάντα σκληρά για να διορθώσει την επιλογή POTUS κάθε 4ετή κύκλο εκλογών. Δείτε την αλήθεια: Το Ισραήλ παρεμβαίνει συνήθως στις εκλογές στις ΗΠΑ

Επιστροφή στο ΟΥΣΙΧΕΙΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αυτό που πραγματικά συνέβη εδώ μεταξύ των Κομμουνιστών του Deep State τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ιταλία μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως "η απόλυτη εξουσία διεγείρει απολύτως" .
Τα αριστερά καθεστώτα έχουν εγκατασταθεί μυστικά σε όλη την Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια και η Ιταλία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο, εξελέγη επίσης ένας εξαιρετικά φιλελεύθερος Πάπας - Πάπας Φράγκις. Αυτό είναι όπου τα πράγματα πήγαν πραγματικά λάθος. γιατί όταν οι θρησκευτικές και κυβερνητικές σφαίρες είναι πολιτικά ευθυγραμμισμένες στην ίδια χώρα, οι συνθήκες συμβάλλουν στην πραγματοποίηση μιας "Συνομωσίας Occhionero" .
Ορίστε πώς ένας συγγραφέας περιέγραψε αυτό το πρωτοφανές διατλαντικό σκάνδαλο:

Η ιστορία ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2017 όταν ο Computer World έγραψε για τα εικαζόμενα εγκλήματα που διέπραξε ο Ιταλός Giulio Occhionero :
Η σύλληψη την Τρίτη του Giulio Occhionero και της αδελφής του, Francesca Maria, έφερε στο φως αυτό που φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο και πιο υψηλού επιπέδου χάκερ των θεσμικών και εταιρικών λογαριασμών που ανέφερε ποτέ στην Ιταλία.
Τα αδέλφια έχουν φυτέψει τον Trojan για την απομακρυσμένη πρόσβαση Pyramid Eye σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν τεχνική δόλιου phishing για αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τη σειρά σύλληψης.
Επιτέθηκαν τουλάχιστον 18.000 υψηλού επιπέδου στόχοι, όπως οι πρώην Πρωθυπουργοί Matteo Renzi και Mario Monti, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi, καθώς και υπάλληλοι και επικεφαλής διαφόρων υπουργείων, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών υποθέσεων, του Υπουργείου Οικονομικών, της Οικονομίας και της Εκπαίδευσης.
Όμως ο Giulio Occhionero ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και η αδελφή του, Francesca Maria, δημιουργήθηκαν. Ένα κομμάτι που αναφέρει ο Frederico Punzi, γράφοντας στο The Atlantico , σημειώνει τις αρνήσεις τους και πολλά άλλα:
Ο Occhionero παραπονέθηκε στον Εισαγγελέα της Δημοκρατίας της Περούτζια και έγραψε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και το FBI. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές αντιφάσεις και ύποπτες περιστάσεις στην υπόθεση.
Ο Occhionero παρείχε την επιστολή που ισχυρίζεται ότι έστειλε το αμερικανικό Κογκρέσο και το FBI:
Η Occhionero ισχυρίζεται και αναφέρεται ότι:
Τα μέλη της ιταλικής μυστικής υπηρεσίας προσεγγίστηκαν από τη Χίλαρι Κλίντον, τη διοίκηση του Obama και το Deep State, προκειμένου να πλαισιώσουν το Trump με την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ σε αμερικανικούς διακομιστές για να αναγκάσουν το Trump να αποχωρήσει από το αξίωμα.
Με άλλα λόγια, τα μέλη της ιταλικής μυστικής υπηρεσίας βρήκαν έναν στόχο στον Occhionero, έναν Ρεπουμπλικανικό συμπατριώτη ο οποίος είχε δύο διακομιστές για την εταιρεία του, την Westland Securities, που βρίσκεται στην Αμερική. Το ένα ήταν στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και το άλλο στη Δυτική Βιρτζίνια.
Το σχέδιο ήταν για την ιταλική νοημοσύνη να εισβάλει σε αυτούς τους διακομιστές, να φυτέψει ταξινομημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους διακομιστές της Hillary μέσα σε αυτούς τους διακομιστές σε αμερικανικό έδαφος και στη συνέχεια να προειδοποιήσει το FBI.
Το FBI θα επιτεθεί τότε σε αυτές τις θέσεις, "θα ανακαλύψει" αυτά τα e-mails, θα ερευνήσει, θα συνδέσει αυτούς τους servers με το Trump ...
Και στη συνέχεια να αναγκάσει το Trump να παραιτηθεί.
Ο Occhionero πιστεύει ότι ο Ομπάμα και ο πρώην ηγέτης της Ιταλίας, Matteo Renzi, συνεργάστηκαν σε αυτό το σχέδιο και παρέχει εκθέσεις για τις συναντήσεις τους στην Ιταλία πριν από τις εκλογές του 2016 και στις αρχές του 2017.

Γιατί ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi βρίσκεται στο εστιατόριο Obama

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Matteo Renzi συμμετέχει στον Μπαράκ Ομπάμα για το τελευταίο επίσημο δείπνο της Προεδρίας του. Γιατί;

Ο Μπαράκ Ομπάμα φτάνει στο Μιλάνο για την Κλιματική Ομιλία, σε συνάντηση με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό κ. Matteo Renzi

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άγγιξε τη Δευτέρα στο Μιλάνο της Ιταλίας, ξεκινώντας ένα διήμερο ταξίδι στο οποίο θα συναντηθεί με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό κ. Matteo Renzi και θα συζητήσει επίσης για την κλιματική αλλαγή σε μια διάσκεψη.
Ο λογαριασμός twitter του Occhionero έχει πολλά tweets που σχετίζονται με αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Robert Mueller από την έκθεση Mueller απέσπασε έναν από τους κορυφαίους κατασκόπους στην Ιταλία το Medal of Honor του FBI.
Το ιταλικό δίκτυο κατασκοπείας είχε στενή σχέση με τον Joseph Mifsud, το άτομο που ίδρυσε τον εθελοντή Campaign Trump George Papadopoulos στη Ρώμη και στο Λονδίνο.
Το Mifsud είναι γνωστό ότι σχετίζεται με τις ιταλικές υπηρεσίες κατασκοπείας και παρόλα αυτά ο Mueller χαρακτήρισε τον Mifsud «ρώσικο» στην έκθεση Mueller.
Υπάρχει επίσης υποψία ότι ο πρώην πράκτορας του FBI Bill Priestap μπορεί να έχει εντοπίσει συνδέσεις με την Ιταλία, οι οποίες εκτυπώνονται στη μαρτυρία του προς το Κογκρέσο.

Η σύνδεση του Βατικανού

Αυτό που έχει απομείνει από την προηγούμενη έκθεση ερευνών είναι οι σημαντικότερες συνδέσεις του Βατικανού. Αυτό είναι όπου η καρδιά του "Occhionero Conspiracy"γίνεται πολύ περίπλοκη και πολύ περίπλοκη.
Αυτό που γνωρίζουμε από το WikiLeaks είναι ότι ο Ομπάμα, η Κλίντον και ο Σόρος είχαν εντελώς καθοριστικό ρόλο στο να τερματίσουν τον παπισμό του αρχαίου συντηρητικού Πάπα Βενέδικτου και να εγκαταστήσουν τον Αργεντίνο Αρχιεπίσκοπο Jorge Mario Bergoglio ως τον πρώτο Ιησουίτη Πάπα στην ιστορία. Οι Ιησουίτες είναι μακράν η πιο φιλελεύθερη κλίση όλων των καθολικών δόσεων. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι ενεργούν ως ακραίοι αριστερές μαχητές κατά καιρούς, ειδικά οι υποστηρικτές της βίαιης Θεολογίας Απελευθέρωσης στη Νότια Αμερική.

WikiLeaks: Η Κλίντον, ο Ομπάμα και ο Σόρος ανακάλεσαν τον Πάπα Βενέδικτο στο Βατικανό


Αυτό που μπορεί να αναφερθεί είναι ότι ο Πάπας Φρανσίσης προσήλθε εντελώς εσκεμμένα στην αμερικανική εκλογική διαδικασία κατά τον εκλογικό κύκλο του 2016.Τα πολυάριθμα έμμεσα σχόλιά του σχετικά με την αντιπολίτευση και τις ακατάλληλες δηλώσεις σχετικά με την αμερικανική πολιτική μετανάστευσης διέσχισαν τόσες πολλές γραμμές που είναι περίεργο ότι εξακολουθεί να είναι ο Πάπας.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ για φιλανθρωπικό έργο σχετικά με τη στέγαση, τη φροντίδα και την τοποθέτηση παράνομων αλλοδαπών. Οι Αμερικανοί επισκόποι βασίζονται σε αυτά τα έσοδα για να τρέξουν τις χρεοκοπημένες επισκοπές τους μετά από τόσες πολλές πληρωμές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τις αδυσώπητες αγωγές σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που μαστίζουν ενορίες στις ΗΠΑ. Ο Πάπας Φράνσις υπήρξε υπέρμετρος υποστηρικτής της παράνομης μετανάστευσης για το λόγο αυτό και δεν ήθελε να δει ένα POTUS που προστατεύει τα σύνορα στον Λευκό Οίκο. Δείτε: Η καθολική εκκλησία λαμβάνει δισεκατομμύρια από τις ΗΠΑ, η παράνομη μετανάστευση αποδεικνύεται πολύ κερδοφόρα

Λόγω της δημόσιας ασέβειας που επέδειξε ο Φράνσις προς τον υποψήφιο Τρούμπ, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το Βατικανό καλλιέργησε ένα ευνοϊκό πολιτικό περιβάλλον σε όλη τη Ρώμη για τους φιλελεύθερους Ιταλούς ηγέτες να κάνουν πολύ κακές αποφάσεις, οι οποίες στη συνέχεια έλαβαν συνέχεια. Εξάλλου, ήταν εξαιρετικά σπάνιο ότι ένας καθιστός Πάπας θα παρενέβαινε με διαφάνεια στις εθνικές εκλογές με τον τρόπο που έκανε ο Φράνσις. Οι παπικές του ενέργειες ήταν εξίσου καταδικαστέες καθώς ήταν λανθασμένες. Ως εκ τούτου, ο ρόλος του Ποντιακού στην "Συνωμοσία του Occhionero" ήταν αρκετά ξεκάθαρος με τον τρόπο που παρείχε ηθική υποστήριξη για να ξεδιπλωθεί ολόκληρη η κακή λειτουργία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CHARLEMAGNE

Ένα κρίσιμο κομμάτι αυτής της συνωμοσίας, με περίεργο τρόπο, έχει επίσης αναφερθεί ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CHARLEMAGNE . Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η συνωμοσία διατρέχει όλη την αριστερή Ευρώπη. Είναι προφανές ότι υπήρξε κατανόηση μεταξύ όλων των ηγετών που ελέγχονται από την παγκοσμιοποίηση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ότι το Trump έπεσε κάτω. Και, κάθε παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση αναμενόταν να συσσωρεύεται όταν έμενε η ώρα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CHARLEMAGNE: Η διεθνής συνωμοσία για την ανατροπή του POTUS


Ο Καρλομάγνε, πρέπει να επισημανθεί, "ήταν ο πρώτος αναγνωρισμένος αυτοκράτορας που κυβερνούσε από τη Δυτική Ευρώπη από την πτώση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τρεις αιώνες νωρίτερα" . «Ήταν αργότερα αγιοποιήθηκε από Αντίπαπας πασχαλινό ΙΙΙ.» «Έφτασε το ύψος της δύναμής του στο 800 μ.Χ., όταν στέφθηκε“αυτοκράτορας των Ρωμαίων”από τον Πάπα Λέοντα Γ την ημέρα των Χριστουγέννων στη βασιλική του Παλαιού Αγίου Πέτρου της Ρώμης.» [1 ]
Το βασικό σημείο για τον Καρλομάγνο, όπου αφορά τον Donald Trump, είναι ότι θεωρήθηκε προστάτης των χριστιανικών εθνών της Ευρώπης, ακόμη και αποκαλούμενος Pater Europae - «Πατέρας της Ευρώπης». Φυσικά, οι καιροί έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς η ΕΕ μετατράπηκε από τότε σε πιο ανόητη θέση στον πλανήτη, με διαδοχικές φιλελεύθερες κυβερνήσεις να ρυθμίζουν το ρυθμό. Η ηγεσία της ΕΕ, ιδιαίτερα, είναι διαβόητη για την ύπαρξη τόσο άθετου όσο και για οποιοδήποτε άλλο κομμουνιστικό θεσμό στη Γη.

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει μόνο ένας επικός πόλεμος μεταξύ της Ανατολής (Κίνας) και της Δύσης (ΗΠΑ) σήμερα, υπάρχει και ένας "Πόλεμος των Τιτάνων" που συμβαίνει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Οι εντατικές μάχες μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς σε κάθε ευρωπαϊκό έθνος δεν ήταν ποτέ τόσο έντονες. Οι κινήσεις πατριώτες και τα εθνικιστικά κόμματα γυρίζουν αργά πίσω στην εξουσία. Δεν υπάρχει ούτε μία κυβέρνηση στην Ήπειρο που να είναι χωρίς τα προβλήματά της, λόγω της διαδεδομένης και βαθιάς διαμαρτυρίας και από τις δύο πλευρές.
Λόγω αυτής της εντεινόμενης εσωτερικής πολιτικής δυναμικής, οι πολιτικές μάχες και οι οικονομικοί πόλεμοι διασχίζουν τα σύνορα. Αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις στην ΕΕ, μόνο, ήταν ανήκουστες μόλις πριν από λίγα χρόνια.
Αυτό είναι το σημερινό πλαίσιο της "Συμβολής Occhionero" . Ως εκ τούτου, μπορούμε να περιμένουμε παρόμοια ασύγκριτα επεισόδια διακρατικής εισβολής στο μέλλον. Ενώ αυτοί οι τύποι διεθνών περιστατικών και ίντριγκες έχουν πραγματοποιηθεί πάντα, αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι πλέον ενημερωμένος για τις γραφικές λεπτομέρειες αυτών των συγκεκαλυμμένων κυβερνητικών εγκλημάτων.
Πολύ σύνθετες συνωμοσίες πολλών εθνών, όπως αυτή, συνήθως εκτελούνται όπως οι CIA black ops. Κάθε συν-συνωμότης συμμετέχει σε μια εξαιρετικά διαμερισμένη επιχείρηση και σε μια βάση απόλυτης ανάγκης για γνώση. Όλα τα μέρη μιας τέτοιας μαύρης λειτουργίας αντιμετωπίζονται πάντοτε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και απαράβατη μυστικότητα. Με άλλα λόγια, κάθε φάση του ανατρεπτικού συστήματος εκτελείται κατά τρόπο εξαιρετικά διαβαθμισμένο.
Όταν αυτό συμβαίνει συνήθως, πώς, όπως λένε οι προσευχές, η "Συνωμοσία Occhionero" καταλήγει στην πρώτη σελίδα του Διαδικτύου;

SHEER DESPERATION ... έτσι!

Λόγω της απόλυτης απελπισίας της παγκόσμιας τάφρας του Παγκόσμιου Τάγματος για την αποτροπή της προεδρίας του Τρούμπα.

Η έκθεση της χιλιετίας
στις 3 Ιουνίου 2019
Πηγή
Συνιστώμενη ανάγνωση

http://dia-kosmos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ