Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Βόλεψαν στο ψηφοδέλτιο και τον Τέρενς οι Συριζαίοι … «Απλά μαυρίστε τον»

Τη θέση του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε και ο Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ, μετά τη στήριξη που παρείχε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ολοκληρώθηκε έτσι άλλη μια πολιτική …κυβίστηση, από τις πολλές που είδαμε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επικαιροποιημένη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές που έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου, συμπεριλαμβάνεται και ο Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ ο οποίος θα
διεκδικήσει τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, μεταξύ άλλων, μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Κώστα Ζαχαριάδη, την Ανεττα Καβαδία και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Όλοι θυμούνται τις δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2015 και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έλεγε ότι αισθάνεται προσβεβλημένος όταν τον ρωτούν για πιθανή συνεργασία των δύο κομμάτων.

Ενώ από σκληρός «μακεδονομάχος» κατέληξε να ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τέρενς Κουϊκ ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα προερχόμενος από τον χώρο της Νέα Δημοκρατίας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Μιλτιάδη Έβερτ το 1986.

Παρά τις προσπάθειες να καθιερωθεί στο κόμμα της ΝΔ δεν τα κατάφερε και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο αναλαμβάνοντας εκπρόσωπός τύπου στους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Μάρτιο του 2012….


Αν και ο Καμμένος τον στήριξε  πολλαπλώς την ύστατη ώρα  ο Κουίκ τον άδειασε  μεγαλοπρεπώς …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ