Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

«Εμπλουτίζεται» η στάνη του Συριζα, με νέες κατσίκες. .

Μέχρι και φωτογραφική τροπολογία ήρθε σήμερα στη Βουλή για τα μάτια της Έλενας Κουντουρά, μιας και φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αναγκαία την προσθήκη της στο...προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά.

Τι κι αν από το 2012 εκλέγεται στη Βουλή με ένα ακροδεξιό κόμμα; Ο Αλέξης Τσίπρας την μέτρησε με το φοβερά αντικειμενικό του προοδευτικόμετρο και την βρήκε...μια χαρά. Τρομερή πολιτική κίνηση.

Ευχόμαστε  ολόψυχα στην κυρία Κουντουρά να εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Μετά 7 χρόνια στους Ανεξάρτητους Έλληνες και μια ζωή βασιλόφρων , η δραστηριοποίηση της στο κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (GUE) θα προσφέρει σε όλους μας μαγικές στιγμές σουρεαλισμού.

Κατατέθηκε  λοιπόν στη Βουλή για να ψηφιστεί αύριο η τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και υποψηφίου ευρωεκλογών. Όμως επισημαίνεται ότι εάν ο υποψήφιος εκλεγεί θα πρέπει έως τις 15 Ιουνίου να αποφασίσει ποια ιδιότητα θα κρατήσει.


Μόνο χαζοχαρούμενος θα τρέξει να βοηθήσει πολιτικό κόμμα άνευ χρηματικής αμοιβής , εκτός εάν προσβλέπει σε ...άλλου είδους αμοιβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ