Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Βάλε ένα Χασάν στην μηχανή σου, να την...κάψει.



Τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας εμπλέκει τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο. Είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά και η οικογένειά του ζει ακόμη στη χώρα μας.

Πραγματοποίησε τρία ταξίδια στο Βέλγιο με τα πλαστά στοιχεία. Έλαβε άσυλο από την Ελλάδα το 2016.

Ο 27χρονος Χασάν από την Συρία, είχε φέρει ως “πρόσφυγας” την γυναίκα και τα πέντε παιδιά στην Ελλάδα

Ο 27χρονος τζιχαντιστής, σημαντικό μέλος του ISIS, συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο σύμφωνα με την εφημερίδα magyarnemzet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τζιχαντιστής ισχυρίστηκε στο δικαστήριο που δούλεψε για λογαριασμό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και μάλιστα ζήτησε από

τον πρόεδρο να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί από την αίθουσα ώστε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διασυνδέσεις του με την ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα που 
υπέβαλλε ο τζιχαντιστής καθώς ο αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρισκόταν εκεί, θεώρησε πως υπήρχε φόβος ο Χασάν Φ να σχεδιάζει να κρατήσει ομήρους.

Σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές της χώρας, ο τζιχαντιστής αποτελούσε μεσαίο στέλεχος της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, ενώ το Μάρτιο του 2015 υπό τις εντολές του, αποκεφαλίστηκαν ή κάηκαν ζωντανοί 37 με 44 άνθρωποι στο χωριό Μαμπούζα, κοντά στην πόλη Χομς.

Οι αρχές στην Ουγγαρία υποψιάζονται πως ο τζιχαντιστής Χασάν Φ, έχει λάβει μέρος σε ακόμη μια αιματοχυσία το 2016, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες αυτές.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές των βελγικών μυστικών υπηρεσιών, ο ύποπτος είχε κάνει τρία ταξίδια στο Βέλγιο με το πλαστό ελληνικό διαβατήριο που διέθετε. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ουγγρικής εφημερίδας ο Χασάν Φ είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά, ενώ έλαβε άσυλο στην Ελλάδα το 2016 με την οικογένειά του να ζει ακόμη στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, «πηγές» από τις ελληνικές αρχές, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, διαμήνυσαν ότι ο 27χρονος συλληφθείς  (οπως και εκατονταδες αλλοι φονιαδες τζιχαντιστές) είχε περάσει απ' όλους τους ελέγχους της ελληνικής βάσης δεδομένων, της Frontex, της Interpol, της Europol και άλλων διεθνών υπηρεσιών.

Στην περίπτωση του 27χρονου, από τις ελληνικές αρχές έγιναν «όλα τα προβλεπόμενα στον απόλυτο βαθμό, και πάντα σε στενή συνεργασία με τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες». 

Ο 27χρονος φέρεται να εισήλθε στη Λέρο στις 14 Ιουλίου του 2016, μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Στις 27 Οκτωβρίου του 2017, ως εκ τούτου, οι ελληνικές αρχές αναγνώρισαν για τον ίδιο και την οικογένειά του, την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα. Μάλιστα, και οι πέντε εγκαταστάθηκαν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Πηγή: magyarnemzet, rmx.news



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »