Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Συνελήφθη Κολομβιανός παραστρατιωτικός ηγέτης στη Βενεζουέλα

Ο Μαδούρο είπε ότι ο άνδρας έχει σχέση με τον Γκουάιδο, ο οποίος συνωμοτεί για να τον δολοφονήσει. Πώς έφτασαν στα ίχνη του παραστρατιωτικού οι αρχές της Βενεζουέλας.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα χέρια των αρχών επικεφαλής κολομβιανής παραστρατιωτικής οργάνωσης που φέρεται να έχει σχέσεις με τον Χουάν Γκουάιδο, που έχει αυτοανακηρυχθεί προσωρινός πρόεδρος με
τη στήριξη και της Κολομβίας.

«Πιάσαμε τον επικεφαλής της συμμορίας Rastrojos στην πολιτεία Καραμπόμπο και τώρα δίνει κατάθεση… για το ποιος τον έχει προσλάβει και γιατί βρέθηκε στη Βενεζουέλα», είπε ο Μαδούρο μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Καράκας.

Ο Μαδούρο είπε επίσης ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του Κολομβιανού μέσω του επιτελάρχη του Γκουαίδο Ρομπέρτο Μαρέρο. Ο Μαρέρο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, κατηγόρησε τον Γκουάιδο ότι ενορχηστρώνει σχέδιο για τη δολοφονία του και τον χαρακτήρισε «διαβολική μαριονέτα» των ΗΠΑ.


«Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός θέλει να με εκτελέσει. Μόλις αντιμετωπίσαμε μια συνομωσία που η διαβολική μαριονέτα σχεδίαζε προσωπικά για να με σκοτώσει. Έχουμε αποδείξεις, δεν κατάφεραν να το κάνουν πράξη», είπε χαρακτηριστικά.


Ο υπουργός Πληροφοριών, Χόρχε Ροντρίγκες σε τηλεοπτική του δήλωση είπε ότι το σχέδιο της συνομωσίας προέβλεπε να μπουν παράνομα στη Βενεζουέλα εκτελεστές από την Κεντρική Αμερική.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο, με τη στήριξη των ΗΠΑ αυτοανακηρύχθηκε προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας. Ακαριαία τον αναγνώρισε η Ουάσιγκτον και απαίτησε από το Μαδούρο να παραδώσει την εξουσία. Παράλληλα, κατάσχεσε περιουσιακά πετρελαϊκά στοιχεία της Βενεζουέλας, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Μαδούρο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι στήνουν πραξικόπημα στη χώρα για να επιβάλουν τον Γκουάιδο τον οποίο χαρακτηρίζει μαριονέτα της Ουάσιγκτον. Η Ρωσία, η Κίνα και αρκετές ακόμη χώρες στηρίζουν τον Μαδούρο, ως τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »