Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ο Αποστολάκης για «οδηγίες» στο AJC

Όλοι περνούν από το Σιωνιστικό Λόμπι να πάρουν οδηγίες, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος κι εξοργιστεί το Κτήνος. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Υπουργός Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης που στο ταξίδι του στις Η.Π.Α. δεν παρέλειψε να «περάσει» και από την «Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή»…

Ποιος νοιάζεται για μαύρους, ισπανόφωνους ή ινδιάνους;


Γράφει ένας φίλος σε ανάρτησή του στο Facebook: «Το άκουσα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Αποστολάκης ευρίσκεται εις τας Η.Π.Α., και είχε συνάντηση με το American Jewish Committee (A.J.C. ). Το Ισραηλινό λόμπυ με πιο απλά λόγια. Μπράβο κύριε Αποστολάκη!!! Και εις ανώτερα!!!»


Η είδηση όπως την μεταφέρει το

New Greek Television” σε ό,τι αφορά στην παρουσία του ΥΕΘΑ σε συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής έχει ως εξής:


Από αριστερά ο πρόεδρος του AJCDavid Harris και ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο κ. Αποστολάκης συμμετείχε επίσης ως κεντρικός επισκέπτης σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μέσα από τις θέσεις του:



  • Επισήμανε τις εξαιρετικές σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, τις οποίες μαρτυρούν τόσο ο υφιστάμενος Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ όσο και η συνεχώς βελτιούμενη αμυντική συνεργασία με το Ισραήλ.



  • Εξέφρασε την επιθυμία της Ελλάδας για περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο.



  • Ανέλυσε το περίπλοκο περιβάλλον ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάπτυξη διεθνούς αμυντικής συνεργασίας για την αποτελεσματική ενίσχυση της σταθερότητας.



  • Υπογράμμισε την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Ελλάδας που απορρέουν από τη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τον ΟΗΕ, καθώς και την παράλληλη εφαρμογή ενός ευρέος φάσματος δράσεων αμυντικής διπλωματίας στην ελληνική πλευρά.



  • Τόνισε την παραπλανητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η οποία αντιμετωπίζεται από τις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, ο οποίος συμφώνησε να ξεκινήσει εκ νέου μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και κοινές ενέργειες για τη μείωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.



  • Τέλος, στάθηκε στην τριμερή συνάντηση κορυφής μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία επιβεβαίωσε τη βούληση για εξασφάλιση σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

    Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


    Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

    Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »