Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Θα σας κάνουν να ακούτε παρέλαση και να ....φτύνεται.


Αφού δεν μπορούν οι Συριζούληδες να τις καταργήσουν, θα τις υποβαθμίσουν και ξεφτιλίσουν σε τέτοιο σημείο, που δεν θα  θέλει κανείς να πάει να δει  πολυεθνικό τσούρμο.

Πού είσαι Κολοκοτρώνη να δεις τον "ανθό της ελληνικής νεολαίας", την Ελλάδα του 2019 και τις ισλαμικές μαντίλες να παρελαύνουν. Αφγανοί, Αλβανοί, Αφρικανοί, Πακιστανοί, και οι μισές φυλές του Ισραήλ , σήκωσαν σήμερα την ελληνική σημαία στις μαθητικές παρελάσεις, είτε επειδή στάθηκαν τυχερά στην κλήρωση, είτε επειδή στα σχολεία τους πλέον είναι η μεγάλη πλειοψηφία.

Άλλωστε τα σχολεία στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, δυτικά και πέριξ της πλατείας Ομονοίας, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, τα παιδιά των αλλοδαπών είναι είτε πλειοψηφία, είτε οι μοναδικοί μαθητές στις τάξεις.
Υπάρχουν τάξεις που ο πιο... "Ελληνας" μαθητής, είναι Αλβανός που οι γονείς του ήταν μετανάστες πρώτης γενιάς.

Εντύπωση προκάλεσαν και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην παρέλαση φορώντας ισλαμική μαντήλα για... την έξτρα αμοιβή . Οι μουσουλμάνες μαθήτριες διέφεραν ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσαν μακριά ρούχα σε μια προσπάθεια να κρύψουν κάθε σημείο του σώματός της.Υπάρχει συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας και συγκεκριμένη συμπεριφορά στις παρελάσεις, και δεν τηρείται
;



Πάντως όσοι θέλετε να μπινελικώσεται  μπορείτε άφοβα αφού με τον νέο ποινικό κώδικα είναι  χωρίς ποινικές κυρώσεις , η περιύβριση νεκρού και η βλασφημία όλων των Θείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ